Рецепт Мариновані печериці з маслом і оцтом

Рецепт Мариновані печериці з маслом і оцтом
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Мариновані грибочки - одне з улюблених ласощів серед моїх друзів. Не часто заготовлюю їх сама, але якщо є можливість, то закуска вдається на славу. повірте, вам будуть вдячні за цей рецепт.

опис приготування:

Якщо ви будете знати, як приготувати мариновані печериці з маслом і оцтом, то завжди зможете порадувати всіх смачною закускою. Вони готуються не так складно, але їх смак підкорить чимало людей. Зберігайте грибочки під кришкою в холодильнику, щоб їх можна було їсти кілька тижнів.

  • печериці— 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука(червоний)
  • Лавровий лист— 3 штуки
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • оцет— 1 Ст. ложка
  • Гірчиця дижонская— 1 Ст. ложка
  • цукор— 0,5 чайних ложки
  • часник— 2 зубчики
  • зелень— 1 пучок
  • сіль— За смаком
Мариновані печериці з маслом і оцтом - фото крок 1 Печериці промийте та висушіть. Відваріть їх у підсоленій воді з лавровим листом протягом 10-15 хвилин. Потім відкиньте гриби в друшляк.

Мариновані печериці з маслом і оцтом - фото крок 2 Лук почистіть і наріжте півкільцями.

Мариновані печериці з маслом і оцтом - фото крок 3 Зробіть заправку. Змішайте гірчицю з маслом, сіллю, цукром і оцтом.

Мариновані печериці з маслом і оцтом - фото крок 4 У глибокій мисці змішайте гриби, заправку і цибулю.

Мариновані печериці з маслом і оцтом - фото крок 5 Додайте пропущений через чеснокодавку часник. ретельно перемішайте.

Мариновані печериці з маслом і оцтом - фото крок 6 Залиште печериці в холодильнику на 3 годину. потім подавайте. Смачного!

Подібні рецепти

Мариновані білі гриби з оцтом

Тушкована телятина з підливою

Не тільки зовнішній вигляд грибів захоплює дух, але ще і їх неповторний смак. Навіть самі примхливі гурмани без розуму від такої закуски, яка завжди актуальна до будь-якого столу і страв. опис приготування: Я завжди готую мариновані білі гриби з оцтом в домашніх умовах і саме за цим рецептом. ...

Мариновані огірки з оцтом

Мариновані огірки з оцтом

Якщо у вас є дача або ви просто любите самі займатися заготовками овочів на зиму, приготуйте смачні мариновані огірки. Простота приготування і смак огірків вам сподобаються, гарантую. опис приготування: Якщо ви займаєтеся заготовками овочів і фруктів на зиму, напевно у вас є свої, перевірені р...

Мариновані гриби з оцтом

Мариновані гриби з оцтом

Мариновані гриби з оцтом — це дивовижна, апетитна і дуже смачна закуска, яка сподобається всім без винятку. Подавати мариновані гриби можна до будь-якого столу, особливо до святкового. опис приготування: Маринувати будемо найдоступніші для всіх гриби — печериці. Для маринаду використовуємо олі...

Мариновані печериці швидкого приготування

Мариновані печериці швидкого приготування

Відмінна закуска для будь-якого застілля — грибочки. З рецептом маринованих шампіньйонів швидкого приготування у вас завжди буде відмінна святкова закуска! опис приготування: Для приготування маринованих шампіньйонів раджу взяти трохи кориці і духмяного перцю: тоді і маринад вийде пікантним, а...

Мариновані печериці на зиму

Мариновані печериці на зиму

Зараз в кожному магазині можна купити мариновані печериці. Але і в домашніх умовах їх приготувати просто з мінімальною кількістю оцту і без консервантів. опис приготування: мариновані печериці — відмінна закуска до відварного картоплі, м'яса, птиці, рибі, яка підходить до столу в будні і свята...