Рецепт Марварі блюдо
Ця страва нікого не залишить байдужим! Навіть якщо ви не вживаєте картоплю чи не подобаються гарбуз, то вам доведеться забути про це, тому що страва виходить дійсно дуже смачним і ароматним
опис приготування:
Успіх цієї страви багато в чому залежить від великої кількості спецій, вони не тільки доповнюють смак страви, але і прикрашають його, роблячи дуже яскравим і насиченим. Коли я готую марварі будинку, то для моїх це справжнє свято. рецепт, як приготувати марварі блюдо, дуже простий, всі інгредієнти доступні. Єдине, звичайно, в цій страві дуже багато спецій, якщо у вас проблеми зі шлунком або з печінкою, все ж варто зменшити їх кількість. Я, наприклад, Не додає в марварі гострий перець, хоч він і є в складі класичного рецепту, але для мене виходить занадто гостро, до того ж це блюдо їсть і мій маленький синочок, а йому вже точно не можна гостре. Отже, занадто багато слів, давайте вже приступати готувати.
- гарбуз— 450 грам
- Картопля— 300 грам
- Йогурт без добавок— 2 Ст. ложки
- вода— 2/3 склянки
- обкладинка— 1/2 штуки
- кардамон— 1/2 чайних ложки(в зернах)
- Koriandr— 1/2 чайних ложки(мелений)
- куркума— 1/2 чайних ложки
- Перець чилі— 1/4 чайних ложки(по бажанню)
- сіль— За смаком
Гарбуз поріжте невеликими шматочками.
Картопля поріжте кубиками дрібніше, ніж гарбуз. Гарбуз готується швидше, ніж картопля, а тому нарізка різним розміром дозволить їм приготуватися одночасно.
На сковороді розігрійте трохи рослинного масла, викладіть все спеції і обсмажте кілька хвилин. Потім додайте йогурт і прогрійте його протягом хвилини.
Викладіть в сковороду картопля і гарбуз. Я готую прямо в сковороді, але можна все перекласти каструлю.
Залийте все водою, додайте воду. Готуйте під кришкою 30-40 хвилин (до готовності картоплі).
От і все, marvari майже! Подавайте з часточкою лимона і свіжою зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Шалго блюдо
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...
Молочний коктейль для сніданку
Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...