Рецепт «Медовик» з заварним кремом
Які класичні рецепти тортів ви знаєте з дитинства? У мене це "; Наполеон" і "; Медовик ";. І обидва я дуже люблю до цих пір. Приготуйте медовий торт, згадайте дитинство!
опис приготування:
Я розповім вам, як приготувати "; Медовик" з заварним кремом. Торт дуже ніжний і ароматний. Його не так просто зробити, так як необхідно замісити заварне тісто і запекти цілих 8 коржів. Але дотримуючись інструкції, у вас все вийде. Відмінний варіант десерту на будь-який сімейне свято.
- Вершкове масло— 200 грам(150 г — в вершках, 50 г — в тісто)
- цукор— 300 грам(100 г — в вершках, 200 г — в тісто)
- борошно— 730 грам(700 г — в тісто, 30 г — в вершках)
- цукор ванільний— 10 грам
- молоко— 300 мілілітрів
- яйце— 4 штуки(3 шт — в тісто, 1 шт — в вершках)
- мед— 2 Ст. ложки
- сода— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 щіпка
Потім додайте до маси масло, сіль, соду і мед. Поставте змішані інгредієнти на водяну баню.
Нагрівайте масу протягом 15 хвилин, періодично помішуючи. потім остудіть.
Додайте борошно і замісіть тісто. Розділіть його на 8 рівних частин.
Розкачайте тісто в тонкі коржі. Кожну випікайте в духовці при 180 градусах 5-7 хвилин. Щоб корж НЕ здувся, наколи його виделкою в декількох місцях.
Готовим коржам надайте рівну круглу форму, остудіть. обрізки збережіть.
Тепер займіться кремом. У каструлі збийте молоко з двома видами цукру, яйцем і борошном.
Окремо збийте м'яке масло.
Молочну суміш поставте на повільний вогонь. варіть її 3-5 хвилин, постійно помішуючи. Потім переставте крем в холодну воду. Додайте в нього масло, ще раз збийте.
Обрізки від коржів подрібніть.
Зберіть торт, укладаючи коржі один на одного і промазуючи їх кремом.
Украсьте "Медовик" крихтами. Залиште його в холодильнику для просочення на 6-8 годин. Приємного чаювання!
Подібні рецепти
«Медовик» з класичним кремом
Люблю медовики, але не люблю довго випікати багато коржів, особливо в спеку. Тому вирішила спекти один великий і в мультиварці. Рецепт ідеальний для зайнятих господинь і молодих мам. опис приготування: Нещодавно моя подруга поділилася зі мною рецептом медового бісквіта, який вийшов м'яким, пиш...
Медовик «Рижик» зі згущеним молоком
Я знайшла найпростіший рецепт, як приготувати медовик "; Рижик" зі згущеним молоком. Свою назву він отримав за красивий карамельний колір. Переваги смаку медовика описувати не стану, пробуйте приготувати! опис приготування: Торт обов'язково повинен просочитися, тому поставте його на ніч в холо...
Медовик со сгущенкой
Рецепт этого торта знаком еще с детства, мне его пекла еще бабушка на праздники и без повода. Есть несколько вариаций, предлагаю следовать классическому рецепту, как приготовить медовик со сгущенкой. опис приготування: Самое главное преимущество этого десерта в том, що готується він дуже швидк...
Мафіни з кремом по-каталонски
Пропоную вашій увазі рецепт смачних іспанських маффинов. Такий незвичайний десерт підійде як до святкового столу, так і прикрасить вечірнє чаювання з сім'єю. Порадуйте себе і своїх близьких. опис приготування: Для приготування маффінів за цим рецептом вам знадобиться 6 форм для кексів. Якщо ті...
Мафіни з лимонним кремом і меренгою
Мафіни з лимонним кремом і меренгою - смачна домашня випічка з яскраво вираженим цитрусовим смаком і ароматом. Ніжні мафіни з лимонним кремом і повітряної меренгою - один з улюблених десертів. опис приготування: Мафіни з лимонним кремом і меренгою - це смачно. У тісто додаємо цедру лимона, в к...