Рецепт Лук консервований
Я завжди консервую на зиму невеликі цибулини. Використовую їх потім в рагу, як закуску під горілочку або додаю в салати. На консервацію піде півгодини; працювати з ним легко, навіть різати не треба!
опис приготування:
Консервованого лука можна багато не ставити, але, коли така заготовка є в наявності, готувати стане набагато зручніше. Зручніше подати готовий цибулю під м'ясо або шашлик, додати такий лук в салат, надати пікантний смак м'ясного або овочевого рагу. Консервований цибулю можна використовувати і при приготуванні гарячих і холодних бутербродів.
Як консервувати цибулю:
1. Доведіть воду до кипіння. Коли вода закипить, додайте сіль і цукор і, помішуючи, рішення. Як тільки сіль з цукром розчиняться, додайте оцет. Все перемішайте і зніміть з вогню.
2. Невеликі цибулини очистіть. Помітите їх в розчин води і лимонної кислоти на 25 хвилин. Бажано, щоб температура розчину не перевищувала 90 градусів. в іншому випадку говорити, немає аргументів зі зворотним холодильником.
3. По закінченню 25 хвилин цибулини виберіть і викладіть в холодну воду.
4. Остигнули цибулини розкладіть по простерилизованнимбанкам і залийте маринадом (який ми готували в кроці 1). Закрутіть банки стерильними кришками.
Смачного!
- Цибуля ріпчаста— 2,5 кілограма
- вода— 0,7 L
- цукор— 80 грам
- сіль— 25 грам
- Оцет 5-проц. — 0,25 мілілітра
- Лимонна кислота— 1-2 Щепоток
Як консервувати цибулю:
1. Доведіть воду до кипіння. Коли вода закипить, додайте сіль і цукор і, помішуючи, рішення. Як тільки сіль з цукром розчиняться, додайте оцет. Все перемішайте і зніміть з вогню.
2. Невеликі цибулини очистіть. Помітите їх в розчин води і лимонної кислоти на 25 хвилин. Бажано, щоб температура розчину не перевищувала 90 градусів. в іншому випадку говорити, немає аргументів зі зворотним холодильником.
3. По закінченню 25 хвилин цибулини виберіть і викладіть в холодну воду.
4. Остигнули цибулини розкладіть по простерилизованнимбанкам і залийте маринадом (який ми готували в кроці 1). Закрутіть банки стерильними кришками.
Смачного!
Подібні рецепти
Консервований хрін
Любителям фастфуду в домашньому виконанні я хочу порекомендувати познайомитися з рецептом, як приготувати лук для хот-догів. Це гостро-солодкий пряний цибулька, який ідеально підійде до сосиску. опис приготування: Цей цибулька ідеально підійде для хот-догів з підкопченими сосисками. А щоб ваш ...
Лук в клярі
Чудова легка і хрустка закуска, яка останнім часом набирає популярність. Спробуйте і ви, до того ж приготування займе всього 20 хвилин, а результат перевершить ваші очікування. опис приготування: Цей простий рецепт лука в клярі, не дивлячись на свою простоту, має безліч маленьких позитивних мо...
Лук в томатному соці на зиму
Лук в томатному соку — відмінна закуска, яка підійде до будь-якого м'ясної страви, будь то свинина, яловичина або навіть птах. І ніякої магазинний кетчуп вам більше точно не знадобиться. опис приготування: Лук в томатному соку я почала готувати кілька років тому, і мої рідні відразу ж по досто...
Лук і селеру в клярі з сирним соусом
Рецепт приготування овочевої закуски. кількість порцій: 2 кореня селери— 0,25 штуки середні цибулини— 2 штуки муки для кляра— 150 грам борошна для обсмажування— 2 Ст. ложки яєчний жовток— 1 штука води— 200 мілілітрів пармезан— 50 грам вершків— 150 мілілітрів рослинна олія— 1 штука(для обсмажува...
Лук смажений кільцями
рецепт лука, обсмаженого кільцями в клярі. опис приготування: Смажений в клярі цибулю - досить популярне в Америці, Канаді, Великобританії і Австралії блюдо, яке подають в кожному фастфуді. Спробуйте і Ви! цибулини— 3 штуки мука— 1/2 склянки солі— 3/4 чайних ложки перцю— 1/8 чайних ложки ро...