Рецепт Медові крекери
Рецепт приготування крекерів з квітковим медом, ванільним екстрактом, цукром і корицею.
опис приготування:
За цим рецептом у вас вийде 10 великих (10 см) і 48 маленьких крекерів (5 см).
- сода— 1 Чайна ложка
- сіль— 3/4 чайних ложки
- несолоне вершкове масло— 100 грам
- молоко— 5 Ст. ложок
- екстракт ванілі— 2 Ст. ложки
- цукровий пісок— 3 Ст. ложки(посипання (по бажанню))
- мелена кориця— 1 Чайна ложка(посипання (по бажанню))
2. У невеликій мисці збити мед, молоко і ванільний екстракт.
3. Додати до суміші борошна і перемішати в кухонному комбайні. Тісто має бути дуже м'яким і липким. Великий шматок поліетиленової плівки злегка посипати борошном, а потім викласти на нього тісто і сформувати прямокутник близько 2,5 см завтовшки. обернути його, а потім поставити в холодильник приблизно на 2 години або на ніч. Тим часом приготувати посипання, якщо ви її використовуєте, шляхом об'єднання цукру і кориці в невеликій мисці.
4. Розділіть тісто навпіл і повернути половину в холодильник. Просіяти рівним шаром борошно на робочу поверхню і розкачати тісто в довгий прямокутник близько 3 мм завтовшки. Якщо тісто буде липнути, додавайте борошно за потребою.
5. Обрізати краї прямокутника, а потім ножем нарізати на смужки і розділити на крекери. Повторити з рештою тестом. Викласти крекери на два дека, застелене пергаментним папером, і посипати посипкою. Дати постояти від 30 до 45 хвилин в холодильнику або від 15 до 20 хвилин в морозильнику.
6. Розігріти духовку до 175 градусів. Ви можете прикрасити крекери точками за допомогою зубочистки. Випікати крекери протягом 15-25 хвилин, до коричневого кольору, поки вони не стануть твердими.
Подібні рецепти
Торт «царський» сметанний
Рецепт приготування різдвяного італійського печива біскотті з медом, ваніллю, апельсиновою цедрою і квітками лаванди. Подавайте печиво з чашкою кави. кількість порцій: 10-12 розпушувач— 1 Чайна ложка сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки яйця— 3 штуки мідь— 3 Ст. ложки ваніль— 1/2 чайни...
Медові булочки з горіхами
Рецепт приготування булочок з медом і волоськими горіхами. опис приготування: Медові булочки можуть бути приготовлені заздалегідь і заморожені. велике яйце— 1 штука меду— 2 Ст. ложки розпушувача— 1 Ст. ложка соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки охолодженого вершкового масла— 8 Ст. л...
Медові груші в листковому тісті
Медові груші в листковому тісті — це чудо з чудес в кулінарії. Дуже красиві і неймовірно смачні ласощі до святкового столу! Готуються вони досить просто. Зустрічайте покроковий рецепт з фото! опис приготування: Медові груші в листковому тісті готуються досить швидко. Протягом 90 хвилин. Для то...
Медові кекси з бананами і фініками
Рецепт приготування медових кексів з фініками і бананами. Порадуйте своїх друзів і близьких відмінним десертом. опис приготування: Підбиваємо яйця з медом і цукром (для того щоб цукор розчинився швидше можна мед трохи підігріти). так само, окремо підбиваємо вершкове масло. Просіваємо борошно з...
Медові курячі ніжки
Запечені в духовці медові курячі ніжки стануть цвяхом сімейної вечері! Красива карамельна скоринка і просто чарівний аромат! дивіться рецепт, я все покажу! опис приготування: Саме чудове в цьому рецепті то, що він надихнув мене спробувати і інші комбінації маринаду, наприклад, з пивом і медом,...