Рецепт Медові біскотті з лавандою

Рецепт Медові біскотті з лавандою
Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування різдвяного італійського печива біскотті з медом, ваніллю, апельсиновою цедрою і квітками лаванди. Подавайте печиво з чашкою кави.

кількість порцій: 10-12
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • сода— 1/2 чайних ложки
  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • яйця— 3 штуки
  • мідь— 3 Ст. ложки
  • ваніль— 1/2 чайних ложки
  • апельсинова цедра— 2 Ст. ложки
  • сушені квіти лаванди— 1 Ст. ложка
  • мука— 2 1/4 склянки
  • цукор— 2/3 склянки
Медові біскотті з лавандою - фото крок 1 1. Розігрійте духовку до 175 градусів. Вистелити пергаментним папером або збризнути маслом в спреї. Просіяти разом борошно, розпушувач, соду і сіль, відкласти в сторону.

Медові біскотті з лавандою - фото крок 2 2. Збити яйця і цукор разом близько 1 хвилини. Перемішати з медом, ваніллю, дрібно тертої цедрою апельсина і квітками лаванди. Додати борошно і перемішати все разом гумовим шпателем. Розділити тісто навпіл і помістити кожну половину на підготовлений лист.

Медові біскотті з лавандою - фото крок 3 3. Посипати руки борошном і розкачати кожну половину в прямокутник близько 30 см в довжину і 5 см в ширину.

Медові біскотті з лавандою - фото крок 4 4. випікати близько 30 хвилин, до золотисто-коричневого кольору і появи тріщин на поверхні. Прибрати з духовки і дати охолонути протягом 10 хвилин. Знизити температуру духовки до 160 градусів. Помістити обидва хліба на обробну дошку і нарізати на скибочки по діагоналі близько 1 см завтовшки.

Медові біскотті з лавандою - фото крок 5 5. Покласти скибочки назад на деко. випікати близько 8 хвилин, потім перевернути знову і запікати ще 8 хвилин. Дати повністю охолонути, перш ніж подавати.

Подібні рецепти

Медові булочки з горіхами

Салат «Цезар» простий

Рецепт приготування булочок з медом і волоськими горіхами. опис приготування: Медові булочки можуть бути приготовлені заздалегідь і заморожені. велике яйце— 1 штука меду— 2 Ст. ложки розпушувача— 1 Ст. ложка соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки охолодженого вершкового масла— 8 Ст. л...

Медові груші в листковому тісті

Медові груші в листковому тісті

Медові груші в листковому тісті — це чудо з чудес в кулінарії. Дуже красиві і неймовірно смачні ласощі до святкового столу! Готуються вони досить просто. Зустрічайте покроковий рецепт з фото! опис приготування: Медові груші в листковому тісті готуються досить швидко. Протягом 90 хвилин. Для то...

Медові кекси з бананами і фініками

Медові кекси з бананами і фініками

Рецепт приготування медових кексів з фініками і бананами. Порадуйте своїх друзів і близьких відмінним десертом. опис приготування: Підбиваємо яйця з медом і цукром (для того щоб цукор розчинився швидше можна мед трохи підігріти). так само, окремо підбиваємо вершкове масло. Просіваємо борошно з...

Медові крекери

Медові крекери

Рецепт приготування крекерів з квітковим медом, ванільним екстрактом, цукром і корицею. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 10 великих (10 см) і 48 маленьких крекерів (5 см). сода— 1 Чайна ложка сіль— 3/4 чайних ложки несолоне вершкове масло— 100 грам молоко— 5 Ст. ложок екстракт ...

Медові курячі ніжки

Медові курячі ніжки

Запечені в духовці медові курячі ніжки стануть цвяхом сімейної вечері! Красива карамельна скоринка і просто чарівний аромат! дивіться рецепт, я все покажу! опис приготування: Саме чудове в цьому рецепті то, що він надихнув мене спробувати і інші комбінації маринаду, наприклад, з пивом і медом,...