Рецепт Медові груші в листковому тісті

Рецепт Медові груші в листковому тісті
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Медові груші в листковому тісті — це чудо з чудес в кулінарії. Дуже красиві і неймовірно смачні ласощі до святкового столу! Готуються вони досить просто. Зустрічайте покроковий рецепт з фото!

опис приготування:

Медові груші в листковому тісті готуються досить швидко. Протягом 90 хвилин. Для того, щоб медові груші були смачніше, обов'язково подавайте їх в сиропі (в якому варилися груші). Для цього на невеликому вогні слід закип'ятити сироп і розлити його по тарілках. Прямо в сироп викладати груші і таким чином можна подавати медові груші. Щоб десерт виглядав ефектніше груші подавайте в вертикальному вигляді.

Смачного!


  • груша— 4 штуки
  • Листкове тісто— 1 штука(лист)
  • вода— 4 склянки
  • цукор— 2 склянки
  • мед— 1 Склянка
  • лимон— 0,5 штуки
  • паличка кориці— 3 штуки
  • стручок ванілі— 1 штука
  • гвоздика— 7 штук
Медові груші в листковому тісті - фото крок 1 груші помити. Снять с них кожицу (плодоножку оставьте!). Затем в кастрюлю налейте 4 склянки води, поставте на середній вогонь. Засыпьте в кастрюлю сахар и мед. постійно помішуючи, доведіть до кипіння. Затем добавьте в кастрюлю груши, стручок ванілі, паличку кориці, гвоздику и половину лимона. Груши варите до готовности (проверять мягкость вилкой). Время варки может занять от 20 до 40 хвилин, в зависимости от спелости груш.

Медові груші в листковому тісті - фото крок 2 Когда груши будут готовы, вытащите их из кастрюли и дайте им немного остыть (сироп ни в коем случае не выливайте!). В цей час поставте розігріватися духовку до 170 градусів. А тесто нарезать одинаковыми неширокими полосочками.

Медові груші в листковому тісті - фото крок 3 Груши следует оборачивать полосочками из теста. Закреплять полосочку следует за корешок.

Медові груші в листковому тісті - фото крок 4 Когда груши полностью завернуты в тесто, ставим их на противень, застеленный бумагой для выпекания и отправляем в духовку выпекаться на 20-30 хвилин, пока груши не покроются золотистой корочкой.

Подібні рецепти

Мочені груші

Сирна запіканка з насінням льону

Рецепт приготування мочених груш. опис приготування: Мочені груші використовують як закуску, десерту, а також додають в різні салати. Для мочіння краще брати зрілі солодкі груші середнього або невеликого розміру. нижче наводяться 2 варіанти приготування груш: в житньому суслі і в медовому сиро...

Медові біскотті з лавандою

Медові біскотті з лавандою

Рецепт приготування різдвяного італійського печива біскотті з медом, ваніллю, апельсиновою цедрою і квітками лаванди. Подавайте печиво з чашкою кави. кількість порцій: 10-12 розпушувач— 1 Чайна ложка сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки яйця— 3 штуки мідь— 3 Ст. ложки ваніль— 1/2 чайни...

Медові булочки з горіхами

Медові булочки з горіхами

Рецепт приготування булочок з медом і волоськими горіхами. опис приготування: Медові булочки можуть бути приготовлені заздалегідь і заморожені. велике яйце— 1 штука меду— 2 Ст. ложки розпушувача— 1 Ст. ложка соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки охолодженого вершкового масла— 8 Ст. л...

Медові крекери

Медові крекери

Рецепт приготування крекерів з квітковим медом, ванільним екстрактом, цукром і корицею. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 10 великих (10 см) і 48 маленьких крекерів (5 см). сода— 1 Чайна ложка сіль— 3/4 чайних ложки несолоне вершкове масло— 100 грам молоко— 5 Ст. ложок екстракт ...

Медові кекси з бананами і фініками

Медові кекси з бананами і фініками

Рецепт приготування медових кексів з фініками і бананами. Порадуйте своїх друзів і близьких відмінним десертом. опис приготування: Підбиваємо яйця з медом і цукром (для того щоб цукор розчинився швидше можна мед трохи підігріти). так само, окремо підбиваємо вершкове масло. Просіваємо борошно з...