Рецепт Медові булочки з горіхами

Рецепт Медові булочки з горіхами
Кількість порцій: 12 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування булочок з медом і волоськими горіхами.

опис приготування:

Медові булочки можуть бути приготовлені заздалегідь і заморожені.

  • велике яйце— 1 штука
  • меду— 2 Ст. ложки
  • розпушувача— 1 Ст. ложка
  • соди— 1/4 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • охолодженого вершкового масла— 8 Ст. ложок
Медові булочки з горіхами - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 200 градусів, вистелити пергаментним папером або силіконовим килимком. перемішати яйця, мед і молоко разом. Нарізати вершкове масло невеликими шматочками. змішати борошно, розпушувач, соду і сіль у великій мисці. Додати вершкове масло і перемішати пальцями або різаком для тесту, поки суміш не стане нагадувати великі крихти. Додати яєчну суміш в сухі інгредієнти і перемішати виделкою, поки тісто не буде мокрим і липким. Не перестарайтеся. Перемішати з подрібненими волоськими горіхами.

Медові булочки з горіхами - фото крок 2 2. Обережно замісити тісто вручну або за допомогою гумового шпателя від 8 до 10 раз. Викласти тісто на злегка посипану борошном робочу поверхню і розділити його навпіл. Сформувати з однієї половинки тесту коло близько 12 см в діаметрі. розрізати на 6 скибочок і покласти на деко. Повторити з рештою тестом. У цей момент булочки можуть бути заморожені на деку, загорнутому поліетиленовою плівкою. Не потрібно розморожувати булочки перед випічкою, просто збільште час випікання на 2 хвилини.

Медові булочки з горіхами - фото крок 3 3. Випікати булочки протягом приблизно 20 хвилин, до золотистого кольору. Дати охолонути протягом 10 хвилин перед подачею або почекати, поки булочки охолонуть до кімнатної температури.

Подібні рецепти

Медові булочки з корицею і цукром

Бутерброди з авокадо і сирним сиром

Медові булочки з корицею і цукром - відмінний варіант красивого, ароматного і смачного частування до чаю. Такі плюшки легко спекти, а за бажанням їх можна доповнити родзинками, маком або сухофруктами. опис приготування: Приготовані за цим рецептом плюшки завжди виходять на "; ура ";. вони пові...

Медові біскотті з лавандою

Медові біскотті з лавандою

Рецепт приготування різдвяного італійського печива біскотті з медом, ваніллю, апельсиновою цедрою і квітками лаванди. Подавайте печиво з чашкою кави. кількість порцій: 10-12 розпушувач— 1 Чайна ложка сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки яйця— 3 штуки мідь— 3 Ст. ложки ваніль— 1/2 чайни...

Медові кекси з шоколадною глазур'ю

Медові кекси з шоколадною глазур'ю

Ніжна медова випічка з книги рецептів Dr.Oetker опис приготування: підготовка: Розтопити на повільному вогні мед з вершковим маслом або маргарином в каструлі при постійному помішуванні, перекласти в миску і дати охолонути. Деко змастити жиром. Коли маса з медом і вершковим маслом охолоне, яблу...

Медові курячі крильця

Медові курячі крильця

Медові крильця - це запечене куряче м'ясо, попередньо замариноване в соусі з меду та сої. опис приготування: Особливість цього смачного страви - його можна готувати і в домашніх умовах в духовці, і на природі на багатті. курячих крилець— 4-6 штук меду— 1 Чайна ложка лимонного соку— 2 Ст. лож...

Медові груші в листковому тісті

Медові груші в листковому тісті

Медові груші в листковому тісті — це чудо з чудес в кулінарії. Дуже красиві і неймовірно смачні ласощі до святкового столу! Готуються вони досить просто. Зустрічайте покроковий рецепт з фото! опис приготування: Медові груші в листковому тісті готуються досить швидко. Протягом 90 хвилин. Для то...