Рецепт Медові курячі ніжки
Запечені в духовці медові курячі ніжки стануть цвяхом сімейної вечері! Красива карамельна скоринка і просто чарівний аромат! дивіться рецепт, я все покажу!
опис приготування:
Саме чудове в цьому рецепті то, що він надихнув мене спробувати і інші комбінації маринаду, наприклад, з пивом і медом, або пряний і солодкий варіант. Дивіться рецепт і ви дізнаєтеся, як приготувати медові курячі ніжки.
- Курині ніжки— 1 кілограм
- Рослинна олія— 3 Ст. ложки
- мед натуральний— 5 Ст. ложок
- Соєвий соус— 1/4 склянки
- часник (порошок) — 1 Чайна ложка(або 3 зубчики свіжого)
- імбир (порошок) — 0,5 чайних ложки(або 1 немає. ложка тертого свіжого кореня)
- Перець чорний мелений— 0,5 чайних ложки
- зелень (кріп або петрушка) — За смаком(для подачі)
З'єднайте в глибокій мисці всі інгредієнти, крім курячих ніжок. перемішайте.
Занурте в маринад курячі ніжки. перемішайте, затягніть плівкою миску і залиште маринуватися. Періодично струшуйте миску або відкривайте і перевертайте ніжки. Маринувати м'ясо можна від 2 до 12 годин. Я зазвичай залишаю на 2 годину. Але якщо ви зробите їх ввечері, а вранці приготуєте, буде ще смачніше!
Розігрійте духовку до 180 градусів. Ніжки покладіть в антипригарний деко, я стелю пергамент, щоб ніжки не прилипали. Полийте їх маринадом і відправте в гарячу духовку.
запікайте 40-50 хвилин, якщо хочете, щоб ніжки були з усіх боків карамельного кольору, то через 20 хвилин запікання переверніть їх.
Подавайте з картопляним пюре або легким салатом. Щоб зменшити калорії, ви можете використовувати курячі ніжки без шкіри.
Подібні рецепти
Помадка на паску
Медові крильця - це запечене куряче м'ясо, попередньо замариноване в соусі з меду та сої. опис приготування: Особливість цього смачного страви - його можна готувати і в домашніх умовах в духовці, і на природі на багатті. курячих крилець— 4-6 штук меду— 1 Чайна ложка лимонного соку— 2 Ст. лож...
Медові біскотті з лавандою
Рецепт приготування різдвяного італійського печива біскотті з медом, ваніллю, апельсиновою цедрою і квітками лаванди. Подавайте печиво з чашкою кави. кількість порцій: 10-12 розпушувач— 1 Чайна ложка сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки яйця— 3 штуки мідь— 3 Ст. ложки ваніль— 1/2 чайни...
Медові булочки з горіхами
Рецепт приготування булочок з медом і волоськими горіхами. опис приготування: Медові булочки можуть бути приготовлені заздалегідь і заморожені. велике яйце— 1 штука меду— 2 Ст. ложки розпушувача— 1 Ст. ложка соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки охолодженого вершкового масла— 8 Ст. л...
Медові груші в листковому тісті
Медові груші в листковому тісті — це чудо з чудес в кулінарії. Дуже красиві і неймовірно смачні ласощі до святкового столу! Готуються вони досить просто. Зустрічайте покроковий рецепт з фото! опис приготування: Медові груші в листковому тісті готуються досить швидко. Протягом 90 хвилин. Для то...
Медові кекси з бананами і фініками
Рецепт приготування медових кексів з фініками і бананами. Порадуйте своїх друзів і близьких відмінним десертом. опис приготування: Підбиваємо яйця з медом і цукром (для того щоб цукор розчинився швидше можна мед трохи підігріти). так само, окремо підбиваємо вершкове масло. Просіваємо борошно з...