Рецепт Медові курячі ніжки

Рецепт Медові курячі ніжки
Кількість порцій: 9 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Запечені в духовці медові курячі ніжки стануть цвяхом сімейної вечері! Красива карамельна скоринка і просто чарівний аромат! дивіться рецепт, я все покажу!

опис приготування:

Саме чудове в цьому рецепті то, що він надихнув мене спробувати і інші комбінації маринаду, наприклад, з пивом і медом, або пряний і солодкий варіант. Дивіться рецепт і ви дізнаєтеся, як приготувати медові курячі ніжки.

  • Курині ніжки— 1 кілограм
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • мед натуральний— 5 Ст. ложок
  • Соєвий соус— 1/4 склянки
  • часник (порошок)  — 1 Чайна ложка(або 3 зубчики свіжого)
  • імбир (порошок)  — 0,5 чайних ложки(або 1 немає. ложка тертого свіжого кореня)
  • Перець чорний мелений— 0,5 чайних ложки
  • зелень (кріп або петрушка)  — За смаком(для подачі)
Медові курячі ніжки - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти. Ніжки ретельно вимийте, видаліть жовту грубу шкірку з суглобів.

Медові курячі ніжки - фото крок 2 З'єднайте в глибокій мисці всі інгредієнти, крім курячих ніжок. перемішайте.

Медові курячі ніжки - фото крок 3 Занурте в маринад курячі ніжки. перемішайте, затягніть плівкою миску і залиште маринуватися. Періодично струшуйте миску або відкривайте і перевертайте ніжки. Маринувати м'ясо можна від 2 до 12 годин. Я зазвичай залишаю на 2 годину. Але якщо ви зробите їх ввечері, а вранці приготуєте, буде ще смачніше!

Медові курячі ніжки - фото крок 4 Розігрійте духовку до 180 градусів. Ніжки покладіть в антипригарний деко, я стелю пергамент, щоб ніжки не прилипали. Полийте їх маринадом і відправте в гарячу духовку.

Медові курячі ніжки - фото крок 5 запікайте 40-50 хвилин, якщо хочете, щоб ніжки були з усіх боків карамельного кольору, то через 20 хвилин запікання переверніть їх.

Медові курячі ніжки - фото крок 6 Подавайте з картопляним пюре або легким салатом. Щоб зменшити калорії, ви можете використовувати курячі ніжки без шкіри.

Подібні рецепти

Медові курячі крильця

Помадка на паску

Медові крильця - це запечене куряче м'ясо, попередньо замариноване в соусі з меду та сої. опис приготування: Особливість цього смачного страви - його можна готувати і в домашніх умовах в духовці, і на природі на багатті. курячих крилець— 4-6 штук меду— 1 Чайна ложка лимонного соку— 2 Ст. лож...

Медові біскотті з лавандою

Медові біскотті з лавандою

Рецепт приготування різдвяного італійського печива біскотті з медом, ваніллю, апельсиновою цедрою і квітками лаванди. Подавайте печиво з чашкою кави. кількість порцій: 10-12 розпушувач— 1 Чайна ложка сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки яйця— 3 штуки мідь— 3 Ст. ложки ваніль— 1/2 чайни...

Медові булочки з горіхами

Медові булочки з горіхами

Рецепт приготування булочок з медом і волоськими горіхами. опис приготування: Медові булочки можуть бути приготовлені заздалегідь і заморожені. велике яйце— 1 штука меду— 2 Ст. ложки розпушувача— 1 Ст. ложка соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки охолодженого вершкового масла— 8 Ст. л...

Медові груші в листковому тісті

Медові груші в листковому тісті

Медові груші в листковому тісті — це чудо з чудес в кулінарії. Дуже красиві і неймовірно смачні ласощі до святкового столу! Готуються вони досить просто. Зустрічайте покроковий рецепт з фото! опис приготування: Медові груші в листковому тісті готуються досить швидко. Протягом 90 хвилин. Для то...

Медові кекси з бананами і фініками

Медові кекси з бананами і фініками

Рецепт приготування медових кексів з фініками і бананами. Порадуйте своїх друзів і близьких відмінним десертом. опис приготування: Підбиваємо яйця з медом і цукром (для того щоб цукор розчинився швидше можна мед трохи підігріти). так само, окремо підбиваємо вершкове масло. Просіваємо борошно з...