Рецепт Мигдальні круасани

Рецепт Мигдальні круасани
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування мигдальних круасанів.

опис приготування:

готувати круасани у вигляді півмісяця одне задоволення! За цим рецептом у вас вийде дюжина маленьких булочок. Начинка круасанів може бути приготовлена ​​заздалегідь за 5 днів і зберігатися в холодильнику.

  • лист замороженого листкового тіста— 1 штука
  • яйце— 1 штука
  • молока або вершків— 1 Ст. ложка
  • сирої нарізаної мигдаль— 1 Склянка
  • цукрова пудра для посипання— 1 За смаком
  • мигдальної пасти— 120 грам(начинка)
  • цукру— 2 Ст. ложки(начинка)
  • яйце— 1 штука(начинка)
  • лимонної цедри— 2 чайних ложки(начинка)
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка(начинка)
  • борошна— 2 Ст. ложки(начинка)
мигдальні круасани - фото крок 1 1. зробити начинку. Перемішати мигдалеву пасту в кухонному комбайні 2-3 рази або подрібнити виделкою. Додати цукор і перемішати ще 5-6 раз.

мигдальні круасани - фото крок 2 2. Додати вершкове масло і добре перемішати. Потім додати борошно, дрібно терту цедру і перемішати. Накрити миску кришкою і поставити в холодильник до необхідності.

мигдальні круасани - фото крок 3 3. Розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити два дека пергаментним папером або силіконовими килимками. Розморозити листкове тісто. Викласти лист тіста на робочу поверхню. Розрізати лист тіста на 6 прямокутників, а потім скоротити кожен навпіл по діагоналі.

мигдальні круасани - фото крок 4 4. викласти близько 1 столової ложки мигдальної начинки на кожен трикутник і рівномірно змастити до країв. Згорнути трикутники в круасан, починаючи від широкої сторони. Викласти на відстані на підготовлені листи.

мигдальні круасани - фото крок 5 5. Якщо ви готуєте заздалегідь, оберніть круасани поліетиленовою плівкою і поставте в холодильник до необхідності. Змастити круасани сумішшю збитого яйця і молока (або вершків). Посипати нарізаною мигдалем.

мигдальні круасани - фото крок 6 6. Випікати протягом 15-20 хвилин до темно-золотистого кольору. Дати охолонути протягом 5 хвилин, потім посипати цукровою пудрою і подавати теплими.

Подібні рецепти

Часникові круасани з цибулею

Канапе з оселедцем і буряком

Часникові круасани з цибулею — це дуже смачна несолодка домашня випічка, яка на ура йде з різного роду гарячими супами. А вже як ці рогалики пахнуть — можете собі уявити опис приготування: Часникові круасани з цибулею, приготовані за даним рецептом, можуть сміливо стати альтернативою традиційн...

Мигдальні кекси

Мигдальні кекси

Легкі мигдальні кекси з апельсиновими цукатами і вершковим сиром, якнайкраще прикрасять вашу ранкову чашечку кави. Приготовим? опис приготування: Мигдальні кекси готуються дуже швидко. замісити тісто, додайте цукати і випікайте до готовності. Прикрасьте топінгом з вершкового сиру і часточками ...

Мигдальні міні-чизкейки

Мигдальні міні-чизкейки

Рецепт приготування міні-сендвічів з імбирного печива з кремом з вершкового сиру, мигдалевого екстракту, вершків і імбиру. опис приготування: Ці хрусткі міні-чизкейки готуються дуже швидко і просто. цукрового піску— 3 Ст. ложки солі— 1/4 чайних ложки несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок ...

Мигдальні трубочки

Мигдальні трубочки

Мигдальні трубочки - це десерт-випічка, від якої навряд чи хтось зможе відмовитися. раджу приготувати, не пошкодуєте! звичайно, доведеться потрудитися, але це того однозначно варто. кількість порцій: 12 вершкового масла— 50 грам(Для тіста) яйця— 3 штуки(Для тіста) цукру— 0,5 склянки(Для тіста) ...

Мигдальні бискотти

Мигдальні бискотти

Рецепт приготування вишуканого італійського ласощі з натуральним мигдалем, яке ідеально підійде до чаю. опис приготування: Біскотті - це ні що інше, як солодкі й ароматні сухарики, які сушать зі спеціальних булок хліба, насичених горіхами, родзинками та іншими смаколиками. Не приховуємо, вам н...