Рецепт Мигдальні бискотти
Рецепт приготування вишуканого італійського ласощі з натуральним мигдалем, яке ідеально підійде до чаю.
опис приготування:
Біскотті - це ні що інше, як солодкі й ароматні сухарики, які сушать зі спеціальних булок хліба, насичених горіхами, родзинками та іншими смаколиками. Не приховуємо, вам належить двічі відправляти ласощі в духовку до того, як воно буде готове, проте всі зусилля того варті - вже дуже смачні сухарики виходять в результаті!
- борошна— 3 склянки
- розпушувача для тіста— 1 Ст. ложка
- цукру— 1 Склянка
- вершкового масла— 1/2 склянки
- ванільного екстракту або порошку— 1 Чайна ложка
- мигдалю— 1 Склянка(цілого смаженого )
2. У великій мисці змішати борошно і розпушувач. В іншому посуді міксером збийте яйця з цукром.
3. У яєчну суміш додати охолоджене топлене масло і ванілін, змішати до однорідної маси.
4. Додайте суміш сухих компонентів і замісити тісто до повного зникнення грудочок. Акуратно вмішати в тісто смажений мигдаль.
5. Тісто розділіть на 2 рівні частини, сформуйте з них 2 батона розміром приблизно 12 з 20 см, і відправляйте в духовку.
6. Випікайте батони 20-25 хвилин до золотистої скоринки. Виймайте з духовки, дайте їм охолонути 5-7 хвилин і поріжте на скибочки по 1 см завтовшки.
7. Розрізані батони в один шар викладіть на деко і запікайте по 10 хвилин з кожного боку. смачні, хрусткі і ароматні бискотти з мигдалем готові!
Подібні рецепти
Мигдальне бискотти
Рецепт приготування мигдально-карамельних цукерок з шоколадом. опис приготування: Це супершвидкий і легкий рецепт приготування цукерок. Рецепт легко зменшити або збільшити вдвічі, в залежності від різних випадків. палички масла— 4 штуки цукру— 2 склянки води— 4 Ст. ложки мигдалю— 2 склянки ...
Мигдальні круасани
Рецепт приготування мигдальних круасанів. опис приготування: готувати круасани у вигляді півмісяця одне задоволення! За цим рецептом у вас вийде дюжина маленьких булочок. Начинка круасанів може бути приготовлена заздалегідь за 5 днів і зберігатися в холодильнику. лист замороженого листково...
Мигдальні плитки
Це смачні маленькі печива. Дуже хрусткі і легкі за рахунок використання мигдальних пластівців. кількість порцій: 60 пластівці мигдалю— 200 грам цукрова пудра— 150 грам вершкове масло— 40 грам яєчний білок— 110 грам мука— 30 грам молоко— 5 Ст. ложок розтопити 40 г вершкового масла в мікрох...
Мигдальні трубочки
Мигдальні трубочки - це десерт-випічка, від якої навряд чи хтось зможе відмовитися. раджу приготувати, не пошкодуєте! звичайно, доведеться потрудитися, але це того однозначно варто. кількість порцій: 12 вершкового масла— 50 грам(Для тіста) яйця— 3 штуки(Для тіста) цукру— 0,5 склянки(Для тіста) ...
Мигдальні тарталетки з малиною і білим шоколадом
Рецепт дуже ніжних пісочних тарталеток з малиною і білим шоколадом опис приготування: Ставимо малину розморожувати. Перемішуємо борошно і мигдаль. Додаємо яєчні жовтки, вершкове масло, сіль, перемішуємо і замішуємо тісто. Довго тісто не вимішуємо, інакше воно втратить свою пісочну консистенцію...