Рецепт Мигдальні бискотти

Рецепт Мигдальні бискотти
Кількість порцій: 18 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Рецепт приготування вишуканого італійського ласощі з натуральним мигдалем, яке ідеально підійде до чаю.

опис приготування:

Біскотті - це ні що інше, як солодкі й ароматні сухарики, які сушать зі спеціальних булок хліба, насичених горіхами, родзинками та іншими смаколиками. Не приховуємо, вам належить двічі відправляти ласощі в духовку до того, як воно буде готове, проте всі зусилля того варті - вже дуже смачні сухарики виходять в результаті!

  • борошна— 3 склянки
  • розпушувача для тіста— 1 Ст. ложка
  • цукру— 1 Склянка
  • вершкового масла— 1/2 склянки
  • ванільного екстракту або порошку— 1 Чайна ложка
  • мигдалю— 1 Склянка(цілого смаженого )
мигдальні бискотти - фото крок 1 1. Прогріти духовку до 180 градусів за Цельсієм, підготувати лист для випічки, змастити його жиром.

мигдальні бискотти - фото крок 2 2. У великій мисці змішати борошно і розпушувач. В іншому посуді міксером збийте яйця з цукром.

мигдальні бискотти - фото крок 3 3. У яєчну суміш додати охолоджене топлене масло і ванілін, змішати до однорідної маси.

мигдальні бискотти - фото крок 4 4. Додайте суміш сухих компонентів і замісити тісто до повного зникнення грудочок. Акуратно вмішати в тісто смажений мигдаль.

мигдальні бискотти - фото крок 5 5. Тісто розділіть на 2 рівні частини, сформуйте з них 2 батона розміром приблизно 12 з 20 см, і відправляйте в духовку.

мигдальні бискотти - фото крок 6 6. Випікайте батони 20-25 хвилин до золотистої скоринки. Виймайте з духовки, дайте їм охолонути 5-7 хвилин і поріжте на скибочки по 1 см завтовшки.

мигдальні бискотти - фото крок 7 7. Розрізані батони в один шар викладіть на деко і запікайте по 10 хвилин з кожного боку. смачні, хрусткі і ароматні бискотти з мигдалем готові!

Подібні рецепти

Мигдальні цукерки

Мигдальне бискотти

Рецепт приготування мигдально-карамельних цукерок з шоколадом. опис приготування: Це супершвидкий і легкий рецепт приготування цукерок. Рецепт легко зменшити або збільшити вдвічі, в залежності від різних випадків. палички масла— 4 штуки цукру— 2 склянки води— 4 Ст. ложки мигдалю— 2 склянки ...

Мигдальні круасани

Мигдальні круасани

Рецепт приготування мигдальних круасанів. опис приготування: готувати круасани у вигляді півмісяця одне задоволення! За цим рецептом у вас вийде дюжина маленьких булочок. Начинка круасанів може бути приготовлена ​​заздалегідь за 5 днів і зберігатися в холодильнику. лист замороженого листково...

Мигдальні плитки

Мигдальні плитки

Це смачні маленькі печива. Дуже хрусткі і легкі за рахунок використання мигдальних пластівців. кількість порцій: 60 пластівці мигдалю— 200 грам цукрова пудра— 150 грам вершкове масло— 40 грам яєчний білок— 110 грам мука— 30 грам молоко— 5 Ст. ложок розтопити 40 г вершкового масла в мікрох...

Мигдальні трубочки

Мигдальні трубочки

Мигдальні трубочки - це десерт-випічка, від якої навряд чи хтось зможе відмовитися. раджу приготувати, не пошкодуєте! звичайно, доведеться потрудитися, але це того однозначно варто. кількість порцій: 12 вершкового масла— 50 грам(Для тіста) яйця— 3 штуки(Для тіста) цукру— 0,5 склянки(Для тіста) ...

Мигдальні тарталетки з малиною і білим шоколадом

Мигдальні тарталетки з малиною і білим шоколадом

Рецепт дуже ніжних пісочних тарталеток з малиною і білим шоколадом опис приготування: Ставимо малину розморожувати. Перемішуємо борошно і мигдаль. Додаємо яєчні жовтки, вершкове масло, сіль, перемішуємо і замішуємо тісто. Довго тісто не вимішуємо, інакше воно втратить свою пісочну консистенцію...