Рецепт Малосольні огірочки

Рецепт Малосольні огірочки
Кількість порцій: 10 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування малосольних огірочків з естрагоном, кропом, часником, листям чорної смородини, листям хрону і вишні

опис приготування:

Малосольні огірочки - це завжди відмінне доповнення до будь-якого гарніру або салату.

приготування:

вимити огірки, парасольки кропу, листя смородини, хрону і вишні. Обрізати кінчики у огірків з обох сторін, залити холодною водою і дати постояти 2 годину. Очистити часник і нарізати невеликими шматочками. Викласти на дно половину естрагону, парасольок кропу, листя смородини, хрону і вишні, а також половину часнику. Викласти в банку огірки, щоб вони щільно розташовувалися там. Зверху викласти залишилася зелень і часник. Налити в каструлю 1,5 літра води, додати сіль. Довести розчин до кипіння. Залити огірки соляним розчином. Закрити банку кришкою. Огірки будуть готові до вживання через добу.


  • огірків— 2 кілограма
  • естрагону— 10 грам
  • парасольок кропу— 20 грам
  • часнику— 8-10 зубчиків
  • листьев черной смородины— 20 грам
  • листьев хрена— 20 грам
  • листьев вишни— 20 грам
  • солі— 75 грам
Малосольні огірочки - це завжди відмінне доповнення до будь-якого гарніру або салату.

приготування:

вимити огірки, парасольки кропу, листя смородини, хрону і вишні. Обрізати кінчики у огірків з обох сторін, залити холодною водою і дати постояти 2 годину. Очистити часник і нарізати невеликими шматочками. Викласти на дно половину естрагону, парасольок кропу, листя смородини, хрону і вишні, а також половину часнику. Викласти в банку огірки, щоб вони щільно розташовувалися там. Зверху викласти залишилася зелень і часник. Налити в каструлю 1,5 літра води, додати сіль. Довести розчин до кипіння. Залити огірки соляним розчином. Закрити банку кришкою. Огірки будуть готові до вживання через добу.


Подібні рецепти

Малосольні огірочки без розсолу

Салат «свято»

Ці малосольні огірочки можна готувати не тільки влітку, а в будь-який час року: досить одного великого огірка. Засолка відбувається "; сухим" способом. всього 10 годин, і огірочки на столі. опис приготування: Експериментуйте зі спеціями: додавайте традиційні при засолюванні огірків або свої ул...

Малосольні огірочки за бабусиним рецептом

Малосольні огірочки за бабусиним рецептом

Ніжні і соковиті малосольні огірки у вас вийдуть точно такими ж, як у досвідчених бабусь, адже ви приготуєте соління по їх рецептом. Зберігати пряну закуску можна на холоді протягом 3-4 місяців. опис приготування: Найсмачніше малосольний огірочок звучить вприкуску зі смаженою картоплею або кар...

Малосольні огірочки швидкого приготування

Малосольні огірочки швидкого приготування

Огірочки за цим рецептом виходять хрусткими, в міру солоними з солодкуватим смаком. Все це завдяки цукру в складі. опис приготування: вимити огірки, обрізати хвостики і замаринувати в спеціях. Залишити настоюватися на 3-4 годину. Хрусткі холодні огірочки подати до столу. огірки— 1 кілограм ц...

Малосольні огірочки хрусткі швидкого приготування

Малосольні огірочки хрусткі швидкого приготування

Огірочки за цим рецептом виходять хрусткі, ароматні і гостренькі. опис приготування: Свіжі огірки зі спеціями заливаються гарячою водою і настоюють. Як тільки охолонуть, вони готові. огірки— 1 кілограм сіль— 2 Ст. ложки вода— 1 літр гіркий перець— 0,5 штуки часник— 2 зубчики базилік— 1 пучок...

Малосольні огірочки на зиму

Малосольні огірочки на зиму

У приготуванні малосольних огірочків на зиму не використовується оцет. Вони відмінно зберігаються після стерилізації. Давайте подивимося докладніше, як приготувати малосольні огірочки на зиму! опис приготування: Всі продукти є приблизними з розрахунку на літрову банку. Час стерилізації літрови...