Рецепт Мигдальні трубочки
Мигдальні трубочки - це десерт-випічка, від якої навряд чи хтось зможе відмовитися. раджу приготувати, не пошкодуєте! звичайно, доведеться потрудитися, але це того однозначно варто.
кількість порцій: 12
- вершкового масла— 50 грам(Для тіста)
- яйця— 3 штуки(Для тіста)
- цукру— 0,5 склянки(Для тіста)
- мигдалю— 150 грам(Для тіста)
- борошна— 0,75 склянки(Для тіста)
- очищених волоських горіхів— 100 грам(для крему)
- желатину— 1 Чайна ложка(для крему)
- жирних вершків— 150 мілілітрів(для крему)
- цукрової пудри— 150 грам(для крему)
- цукру— 2 Ст. ложки(для крему)
з ядер шкірку. подрібнити мигдаль
в пудру. Відокремити жовтки від білків.
Жовтки розтерти разом з маслом а також цукром
в однорідну масу. білки збити
в пишну піну.
У миску з розтертими жовтками засипати подрібнений мигдаль і борошно. Перемішати Ввести збиті білки
і ще раз дуже акуратно перемішати.
Духовку нагріти до 180 ° С. деко прикрити, змазаним маслом, пергаментом. Укладати мигдальне тісто по півтори ст. L. на великій відстані
інший інший.
За допомогою маленької качалки або наповненою водою пляшки розкачати тісто
до форми тонких круглі коржі,
трохи присипаючи їх борошном. підрівняти
кінець. Помістити деко в духовку. випікати 4 хв. Відключити духовку і, дістаючи коржі з духовки по одній, швидко скручувати їх в трубочки. Це можна
зробити, тільки поки коржі гарячі,
тому працювати краще в рукавичках.
здолати крем. Грецькі горіхи
подрібнити. Желатин замочити в невеликій кількості теплої кип'яченої
води, потім віджати. Вершки збити з цукровою пудрою в пишну піну. Чи не перериваючись, додати горіхи і желатин
Потім відразу вимкнути міксер.
Укласти крем в кулінарний мішок, заповнити їм трубочки.
Подібні рецепти
Великодні мигдальні макаруни
Рецепт приготування вишуканого італійського ласощі з натуральним мигдалем, яке ідеально підійде до чаю. опис приготування: Біскотті - це ні що інше, як солодкі й ароматні сухарики, які сушать зі спеціальних булок хліба, насичених горіхами, родзинками та іншими смаколиками. Не приховуємо, вам н...
Мигдальні цукерки
Рецепт приготування мигдально-карамельних цукерок з шоколадом. опис приготування: Це супершвидкий і легкий рецепт приготування цукерок. Рецепт легко зменшити або збільшити вдвічі, в залежності від різних випадків. палички масла— 4 штуки цукру— 2 склянки води— 4 Ст. ложки мигдалю— 2 склянки ...
Мигдальні круасани
Рецепт приготування мигдальних круасанів. опис приготування: готувати круасани у вигляді півмісяця одне задоволення! За цим рецептом у вас вийде дюжина маленьких булочок. Начинка круасанів може бути приготовлена заздалегідь за 5 днів і зберігатися в холодильнику. лист замороженого листково...
Мигдальні плитки
Це смачні маленькі печива. Дуже хрусткі і легкі за рахунок використання мигдальних пластівців. кількість порцій: 60 пластівці мигдалю— 200 грам цукрова пудра— 150 грам вершкове масло— 40 грам яєчний білок— 110 грам мука— 30 грам молоко— 5 Ст. ложок розтопити 40 г вершкового масла в мікрох...
Мигдальні тарталетки з малиною і білим шоколадом
Рецепт дуже ніжних пісочних тарталеток з малиною і білим шоколадом опис приготування: Ставимо малину розморожувати. Перемішуємо борошно і мигдаль. Додаємо яєчні жовтки, вершкове масло, сіль, перемішуємо і замішуємо тісто. Довго тісто не вимішуємо, інакше воно втратить свою пісочну консистенцію...