Рецепт Мигдальні трубочки

Рецепт Мигдальні трубочки
Час приготування: 40 хв.
Мигдальні трубочки - це десерт-випічка, від якої навряд чи хтось зможе відмовитися. раджу приготувати, не пошкодуєте! звичайно, доведеться потрудитися, але це того однозначно варто.

кількість порцій: 12
  • вершкового масла— 50 грам(Для тіста)
  • яйця— 3 штуки(Для тіста)
  • цукру— 0,5 склянки(Для тіста)
  • мигдалю— 150 грам(Для тіста)
  • борошна— 0,75 склянки(Для тіста)
  • очищених волоських горіхів— 100 грам(для крему)
  • желатину— 1 Чайна ложка(для крему)
  • жирних вершків— 150 мілілітрів(для крему)
  • цукрової пудри— 150 грам(для крему)
  • цукру— 2 Ст. ложки(для крему)
мигдальні трубочки - фото крок 1 Мигдаль опустити на 4 хв. в киплячу воду, слідом відкинути на друшляк, дати охолонути, потім зняти
з ядер шкірку. подрібнити мигдаль
в пудру. Відокремити жовтки від білків.
Жовтки розтерти разом з маслом а також цукром
в однорідну масу. білки збити
в пишну піну.

мигдальні трубочки - фото крок 2 У миску з розтертими жовтками засипати подрібнений мигдаль і борошно. Перемішати Ввести збиті білки
і ще раз дуже акуратно перемішати.

мигдальні трубочки - фото крок 3 Духовку нагріти до 180 ° С. деко прикрити, змазаним маслом, пергаментом. Укладати мигдальне тісто по півтори ст. L. на великій відстані
інший інший.

мигдальні трубочки - фото крок 4 За допомогою маленької качалки або наповненою водою пляшки розкачати тісто
до форми тонких круглі коржі,
трохи присипаючи їх борошном. підрівняти
кінець. Помістити деко в духовку. випікати 4 хв. Відключити духовку і, дістаючи коржі з духовки по одній, швидко скручувати їх в трубочки. Це можна
зробити, тільки поки коржі гарячі,
тому працювати краще в рукавичках.

мигдальні трубочки - фото крок 5 здолати крем. Грецькі горіхи
подрібнити. Желатин замочити в невеликій кількості теплої кип'яченої
води, потім віджати. Вершки збити з цукровою пудрою в пишну піну. Чи не перериваючись, додати горіхи і желатин
Потім відразу вимкнути міксер.

мигдальні трубочки - фото крок 6 Укласти крем в кулінарний мішок, заповнити їм трубочки.

Подібні рецепти

Мигдальні бискотти

Великодні мигдальні макаруни

Рецепт приготування вишуканого італійського ласощі з натуральним мигдалем, яке ідеально підійде до чаю. опис приготування: Біскотті - це ні що інше, як солодкі й ароматні сухарики, які сушать зі спеціальних булок хліба, насичених горіхами, родзинками та іншими смаколиками. Не приховуємо, вам н...

Мигдальні цукерки

Мигдальні цукерки

Рецепт приготування мигдально-карамельних цукерок з шоколадом. опис приготування: Це супершвидкий і легкий рецепт приготування цукерок. Рецепт легко зменшити або збільшити вдвічі, в залежності від різних випадків. палички масла— 4 штуки цукру— 2 склянки води— 4 Ст. ложки мигдалю— 2 склянки ...

Мигдальні круасани

Мигдальні круасани

Рецепт приготування мигдальних круасанів. опис приготування: готувати круасани у вигляді півмісяця одне задоволення! За цим рецептом у вас вийде дюжина маленьких булочок. Начинка круасанів може бути приготовлена ​​заздалегідь за 5 днів і зберігатися в холодильнику. лист замороженого листково...

Мигдальні плитки

Мигдальні плитки

Це смачні маленькі печива. Дуже хрусткі і легкі за рахунок використання мигдальних пластівців. кількість порцій: 60 пластівці мигдалю— 200 грам цукрова пудра— 150 грам вершкове масло— 40 грам яєчний білок— 110 грам мука— 30 грам молоко— 5 Ст. ложок розтопити 40 г вершкового масла в мікрох...

Мигдальні тарталетки з малиною і білим шоколадом

Мигдальні тарталетки з малиною і білим шоколадом

Рецепт дуже ніжних пісочних тарталеток з малиною і білим шоколадом опис приготування: Ставимо малину розморожувати. Перемішуємо борошно і мигдаль. Додаємо яєчні жовтки, вершкове масло, сіль, перемішуємо і замішуємо тісто. Довго тісто не вимішуємо, інакше воно втратить свою пісочну консистенцію...