Рецепт Молдавська Заступника

Рецепт Молдавська Заступника
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
заступника — курячий суп з домашньою локшиною, заправляется отрубным квасом. Квас додається за смаком, але зама повинна бути кисленькою. Кожна молдавська господиня знає, як готувати заму. Розкриємо їх секрети?

опис приготування:

що, кожна господиня готує заму по-різному, але основні інгредієнти одні й ті ж. Міцний курячий бульйон, домашня локшина, коріння і висівковий квас. Заступнику готують і в будні дні, і обов'язково в день після застілля.

  • Куряче м'ясо— 1 кілограм
  • локшина— 150 грам(домашня)
  • Цибуля— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • Любисток— 1 штука(або селера)
  • Картопля— 4 штуки
  • квас висівковий— 1 Склянка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • вода— 3 L
  • Лавровий лист— 1 штука
  • Перець духмяний горошок— 4 штуки
Молдавська Заступника - фото крок 1 Куряче м'ясо промийте, залийте холодною водою, доведіть до кипіння, на повільному вогні дайте покипіти протягом 2-3 хвилин. Злийте перший бульйон. Залийте свіжою водою, додайте очищену цибулину, перець духмяний, лавровий лист, доведіть до кипіння. Накрийте кришкою і на повільному вогні варите до готовності м'яса, коли воно вільно відходить від кістки, від 1 до 2 годин. м'ясо вийміть, штам бульйону.

Молдавська Заступника - фото крок 2 Овочі вимийте, очистіть.

Молдавська Заступника - фото крок 3 Цибулю і часник подрібніть, моркву натріть на крупній тертці, любисток (або селера) тонко наріжте. В ідеалі, овочі нарізаються тонкою соломкою. Опустіть овочі в бульйон, варіть протягом 10 хвилин. Локшину відваріть в окремій каструлі в підсоленій воді, відкиньте на друшляк, Додайте в бульйон.

Молдавська Заступника - фото крок 4 Хвилин за п'ять до готовності супу, заправте його висівковий квасом. Посоліть і поперчіть за смаком. Додайте рубану зелень. накрийте кришкою, дайте постояти 5-10 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Малосольні огірки по-угорськи

Kabachki в Єгипті

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...

Молочний коктейль для сніданку

Молочний коктейль для сніданку

Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...