Рецепт Міні-лазіння

Рецепт Міні-лазіння
Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування чашок з рисового паперу з начинкою з яловичого фаршу, італійської ковбаси, соусу для спагетті, рікотти і сиру.

опис приготування:

Міні-лазіння - це відмінна і смачна італійська закуска для будь-якого випадку.

  • яловичого фаршу— 500 грам
  • італійської ковбаси— 500 грам
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • перцю— 1/4 чайних ложки
  • обгортки рисового паперу— 24 штук
Міні-лазіння - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 190 градусів. Обсмажити яловичий фарш і італійську ковбасу у великій сковороді на середньому вогні. Розділити м'ясну масу на 4 рівні частини. Одну частину використовуйте прямо зараз. А три інші заморозьте для подальшого використання (для приготування лазаньї, піци і чи спагеті).

Міні-лазіння - фото крок 2 2. Додати до м'яса соус для спагетті суміші і перемішати до однорідності.

Міні-лазіння - фото крок 3 3. У великій мисці об'єднати Рікотта, сіль і перець і перемішати до однорідності.

Міні-лазіння - фото крок 4 4. Скропити рисовий папір маслом в розбризкувачі та помістити кожен квадрат паперу в кожну з 12 відділень форми для мафінів.

Міні-лазіння - фото крок 5 5. Викласти суміш рікотти в центр рисового паперу. Зверху викласти м'ясний соус і посипати тертим сиром.

Міні-лазіння - фото крок 6 6. Потім зверху викласти ще по одному квадрату рисового паперу і повторити всі верстви, додати решту рикотту, м'ясної соус і тертий сир.

Міні-лазіння - фото крок 7 7. Випікати міні-лазанью при температурі 190 градусів протягом 10-15 хвилин, поки сир не розплавиться, а рисовий папір не стане золотистого кольору. дати охолонути 5-10 хвилин до подачі на стіл.

Подібні рецепти

Мексиканська міні-піца

Lattice інструмент

Рецепт приготування мексиканської міні-піци з сиром Чеддер, яловичим фаршем, салатом, сальсою, сметаною, кінзою і піко-де-Гальо. опис приготування: Піко де Гальо - це свіжий мексиканський соус з подрібненого помідорів, цибуля і перець чилі. Міні-піци готуються всього за 15 хвилин і стануть від...

Мигдальні міні-чизкейки

Мигдальні міні-чизкейки

Рецепт приготування міні-сендвічів з імбирного печива з кремом з вершкового сиру, мигдалевого екстракту, вершків і імбиру. опис приготування: Ці хрусткі міні-чизкейки готуються дуже швидко і просто. цукрового піску— 3 Ст. ложки солі— 1/4 чайних ложки несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок ...

Міні Сендвічі

Міні Сендвічі

Приготування мініатюрних сендвічів. Покроковий рецепт з фотографіями. кількість порцій: 6 фарш із яловичини— 450 грам часник— 1 зубчик сіль— 1/2 чайних ложки чорний перець— 1 штука оливкова олія— 2 Ст. ложки цибулина— 1/2 штуки соус Маринара— 1 штука булочки— 12 штук сир— 1 штука Змішайте ...

Міні-пудинги

Міні-пудинги

Рецепт приготування невеликих пудингів на десерт. опис приготування: 1. Розтерти печення качалкою, розплавити разом масло, шоколад і золотий сироп. 2. Потім додати печиво, родзинки і дрібно порізані ягоди. 3. Все розмішати і зліпити невеликі кульки. 4. Покласти в холодильник на пів-години, час...

Міні-баклажани

Міні-баклажани

Рецепт приготування маленьких баклажан, розміром з невелике яблуко. кількість порцій: 2 Фіолетові маленькі баклажани— 6 штук cемя кунжуту— 2 Ст. ложки(білі) арахіс— 2 Ст. ложки тертий кокос— 2 Ст. ложки цибулина— 1 штука(тонко нарізати) імбир— 1 штука(2.5 см) часник— 2 зубчики порошок куркуми— ...