Рецепт Багатошаровий лимонний торт

Рецепт Багатошаровий лимонний торт
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування багатошарового торта з вершково-лимонною начинкою і вершковою глазур'ю. Цей торт по-справжньому святковий і смачний. Відмінний десерт на Новий рік та інші свята!

кількість порцій: 6-8
  • вершкове масло— 1 Склянка
  • цукор— 2 склянки
  • яйця— 4 штуки
  • мука— 3 склянки(просіяти)
  • молоко— 1 Склянка
  • екстракт ванілі— 1 Чайна ложка
  • жовтки— 8 штук(начинка)
  • цукор— 1,5 склянки(начинка)
  • вершкове масло— 0,25 склянки(начинка)
  • лимон, tsedra і сік— 3 штуки(начинка)
  • вода— 5 Ст. ложок(глазур)
  • вершки— 0,25 Ст. ложки(глазур)
  • цукор— 1,3 склянки(глазур)
  • яйця великі— 2 штуки(глазур)
  • кукурудзяний сироп— 1 Ст. ложка(глазур)
  • ванільний еекстракт— 1 Чайна ложка(глазур)
  • горіхи або Косова стружка— 0,5-1 склянки(по бажанню)
Багатошаровий лимонний торт - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів. За допомогою електричного міксера збити вершкове масло. Додати цукор і продовжувати збивати від 6 до 8 хвилин.

Багатошаровий лимонний торт - фото крок 2 2. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи після кожного додавання. Додати борошно і молоко в декілька заходів, починаючи і закінчуючи борошном. Додати ванільний екстракт і збити. Розділити тісто рівномірно серед 4-х підготовлених форм для пирога. Кожну форму вдарити кілька разів об стіл, щоб видалити бульбашки повітря. Випікати протягом 25-30 хвилин.

Багатошаровий лимонний торт - фото крок 3 3. Щоб приготувати начинку, нагріти всі інгредієнти в пароварці над киплячою водою. готувати, помішуючи, поки суміш трохи не загусне. Зняти з вогню і дати охолонути. Накрити кришкою і охолодити. Начинка повинна стати густий.

Багатошаровий лимонний торт - фото крок 4 4. Щоб приготувати глазур, збити перші п'ять інгредієнтів разом у великій мисці. Встановити миску над каструлею з киплячою водою, заповненої приблизно на 2,5 см. Збивати міксером на низькій швидкості, поки суміш не досягне температури 60 градусів. Потім збивати на високій швидкості 5 хвилин. Прибрати миску з каструлі і додати ванільний екстракт, збити на високій швидкості протягом 2-3 хвилин для охолодження. Розмішати з кокосовою стружкою або подрібненими горіхами, якщо ви їх використовуєте.

Багатошаровий лимонний торт - фото крок 5 5. Викласти один корж на блюдо сервіровки і змастити лимонною начинкою. Повторити з рештою коржами і начинкою.

Багатошаровий лимонний торт - фото крок 6 6. Змастити приготовленої глазур'ю верхівку і боки торта.

Подібні рецепти

Малосольні огірки по-угорськи

Індійський плов

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...

Молочний коктейль для сніданку

Молочний коктейль для сніданку

Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...