Рецепт Мини хлеб за 60 хвилин
Рецепт приготовления маленьких буханок хлеба за 60 хвилин. Теперь вам достаточно одного часа, чтобы испечь вкусный домашний хлеб.
опис приготування:
У мисці, змішайте 2 склянки борошна, цукор, сіль і дріжджі. В кастрюле нагреть воду, молоко и сливочное масло до 120 — 130 градусов по Фаренгейту. Додати сухі інгредієнти; збити до отримання однорідної маси. Добавить достаточно муки, чтобы сформировать мягкое тесто. Викласти на посипану борошном поверхню; месить до гладкой и упругой консистенции, близько 4 хвилин. Не давайте подниматься. Разделите пополам.
Раскатать каждую часть в прямоугольник. свердла, починаючи з короткої сторони; защепните край. Положить буханку в форму. Заполнить кастрюлю на 1 дюйм горячей водой. Выложить формы с хлебом в кастрюлю с водой. Накрыть крышкой и дайте подняться 15 хвилин. Убрать хлеб с водяной бани. Випікати при температурі 400 градусов по Фаренгейту 20-25 хвилин або до золотисто-коричневого кольору.
- борошна— 3 склянки
- цукру— 1 Ст. ложка
- солі— 1 Чайна ложка
- пачка дрожжей— 1 штука
- води— 3/4 склянки
- молока— 1/4 склянки
- вершкового масла або маргарину— 2 Ст. ложки
Раскатать каждую часть в прямоугольник. свердла, починаючи з короткої сторони; защепните край. Положить буханку в форму. Заполнить кастрюлю на 1 дюйм горячей водой. Выложить формы с хлебом в кастрюлю с водой. Накрыть крышкой и дайте подняться 15 хвилин. Убрать хлеб с водяной бани. Випікати при температурі 400 градусов по Фаренгейту 20-25 хвилин або до золотисто-коричневого кольору.
Подібні рецепти
Незвичайні котлетки
Хрустка і соковита закуска буде готова за 15 хвилин, якщо у вас є в наявності свіжі огірки, сіль і пряна зелень кропу, а також часник. Малосольні огірки ідеальні з будь-яким гарніром і м'ясною стравою! опис приготування: Таку закуску можна приготувати заздалегідь і упакувати в пакет або контей...
Мариновані печериці за 5 хвилин
У цьому рецепті я розповім, як приготувати мариновані печериці за 5 хвилин. Виходить проста в приготуванні, але дуже смачна закуска до вечері. опис приготування: Якщо печериці маленького розміру, то їх можна замаринувати цілком. Перед подачею до грибів можна додати дрібно нарізану зелену цибул...
Мариновані печериці за 7 хвилин
Домашні закуски на швидку руку - секретна зброя кожної господині. Я хочу запропонувати вам поповнити свою кулінарну скарбничку одним дуже швидким, простим і приголомшливо смачним рецептом грибочків. опис приготування: Коли немає часу довго стояти на кухні, а до столу потрібна смачна і пікантна...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...