Рецепт Мини хлеб за 60 хвилин

Рецепт Мини хлеб за 60 хвилин
Кількість порцій: 10 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготовления маленьких буханок хлеба за 60 хвилин. Теперь вам достаточно одного часа, чтобы испечь вкусный домашний хлеб.

опис приготування:

У мисці, змішайте 2 склянки борошна, цукор, сіль і дріжджі. В кастрюле нагреть воду, молоко и сливочное масло до 120 — 130 градусов по Фаренгейту. Додати сухі інгредієнти; збити до отримання однорідної маси. Добавить достаточно муки, чтобы сформировать мягкое тесто. Викласти на посипану борошном поверхню; месить до гладкой и упругой консистенции, близько 4 хвилин. Не давайте подниматься. Разделите пополам.

Раскатать каждую часть в прямоугольник. свердла, починаючи з короткої сторони; защепните край. Положить буханку в форму. Заполнить кастрюлю на 1 дюйм горячей водой. Выложить формы с хлебом в кастрюлю с водой. Накрыть крышкой и дайте подняться 15 хвилин. Убрать хлеб с водяной бани. Випікати при температурі 400 градусов по Фаренгейту 20-25 хвилин або до золотисто-коричневого кольору.


  • борошна— 3 склянки
  • цукру— 1 Ст. ложка
  • солі— 1 Чайна ложка
  • пачка дрожжей— 1 штука
  • води— 3/4 склянки
  • молока— 1/4 склянки
  • вершкового масла або маргарину— 2 Ст. ложки
У мисці, змішайте 2 склянки борошна, цукор, сіль і дріжджі. В кастрюле нагреть воду, молоко и сливочное масло до 120 — 130 градусов по Фаренгейту. Додати сухі інгредієнти; збити до отримання однорідної маси. Добавить достаточно муки, чтобы сформировать мягкое тесто. Викласти на посипану борошном поверхню; месить до гладкой и упругой консистенции, близько 4 хвилин. Не давайте подниматься. Разделите пополам.

Раскатать каждую часть в прямоугольник. свердла, починаючи з короткої сторони; защепните край. Положить буханку в форму. Заполнить кастрюлю на 1 дюйм горячей водой. Выложить формы с хлебом в кастрюлю с водой. Накрыть крышкой и дайте подняться 15 хвилин. Убрать хлеб с водяной бани. Випікати при температурі 400 градусов по Фаренгейту 20-25 хвилин або до золотисто-коричневого кольору.


Подібні рецепти

Малосольні огірки за 15 хвилин

Незвичайні котлетки

Хрустка і соковита закуска буде готова за 15 хвилин, якщо у вас є в наявності свіжі огірки, сіль і пряна зелень кропу, а також часник. Малосольні огірки ідеальні з будь-яким гарніром і м'ясною стравою! опис приготування: Таку закуску можна приготувати заздалегідь і упакувати в пакет або контей...

Мариновані печериці за 5 хвилин

Мариновані печериці за 5 хвилин

У цьому рецепті я розповім, як приготувати мариновані печериці за 5 хвилин. Виходить проста в приготуванні, але дуже смачна закуска до вечері. опис приготування: Якщо печериці маленького розміру, то їх можна замаринувати цілком. Перед подачею до грибів можна додати дрібно нарізану зелену цибул...

Мариновані печериці за 7 хвилин

Мариновані печериці за 7 хвилин

Домашні закуски на швидку руку - секретна зброя кожної господині. Я хочу запропонувати вам поповнити свою кулінарну скарбничку одним дуже швидким, простим і приголомшливо смачним рецептом грибочків. опис приготування: Коли немає часу довго стояти на кухні, а до столу потрібна смачна і пікантна...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...