Рецепт Цибульні сухарі

Рецепт Цибульні сухарі
Кількість порцій: 50 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт сухарів з цибулі — приготування хрустких крекерів з лука з петрушкою.

опис приготування:

Розігріти духовку до 160 градусів. Змішати лляне насіння, борошно, розпушувач, сіль і масло в мисці електричним міксером на середній швидкості, близько 2 хвилин. Додати цибулю і петрушку. Зменшити швидкість і влити в молоко. перемішати.

Розділити тісто навпіл. Розкачати кожен шматок на злегка посипаною борошном поверхні в квадрат 22х22 см завтовшки 3 мм. викласти на 2 листа для випічки. Розрізати кожен квадрат рифленим різаком для печива на приблизно на 30 крекерів (кожен квадрат близько 3,5 см).

Змастити крекери збитим яєчним білком. Приправити перцем і сіллю, якщо це необхідно. випікати близько 20 хвилин. Перевернути крекери і випікати до золотистого кольору, від 18 до 20 хвилин. Дати охолонути і подавати.


  • борошна— 1 1/2 склянки
  • розпушувача— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • лука— 1,5 Ст. ложки
  • петрушки— 1,5 Ст. ложки
  • яєчний білок— 1 штука
  • мелений перець— — За смаком
Розігріти духовку до 160 градусів. Змішати лляне насіння, борошно, розпушувач, сіль і масло в мисці електричним міксером на середній швидкості, близько 2 хвилин. Додати цибулю і петрушку. Зменшити швидкість і влити в молоко. перемішати.

Розділити тісто навпіл. Розкачати кожен шматок на злегка посипаною борошном поверхні в квадрат 22х22 см завтовшки 3 мм. викласти на 2 листа для випічки. Розрізати кожен квадрат рифленим різаком для печива на приблизно на 30 крекерів (кожен квадрат близько 3,5 см).

Змастити крекери збитим яєчним білком. Приправити перцем і сіллю, якщо це необхідно. випікати близько 20 хвилин. Перевернути крекери і випікати до золотистого кольору, від 18 до 20 хвилин. Дати охолонути і подавати.


Подібні рецепти

Малосольні огірки по-угорськи

Китайські цибульні коржі

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...

Молочний коктейль для сніданку

Молочний коктейль для сніданку

Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...