Рецепт Лосось з овочами і рисом

Рецепт Лосось з овочами і рисом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування популярного азійського страви з лосося з квітками брокколі і рисом.

опис приготування:

1. Зварити рис в підсоленій киплячій воді (зазвичай займає не більше 10 хвилин). Ретельно промити рибне філе, підсушити і обсмажувати в розпеченому маслі приблизно 5 хвилин.

2. почистити, а потім дрібно нарізати цибулю і часник. Обсмажувати в тій же сковороді де готували рибу. залити вино, повернути рибне філе до цибулі і часнику, довести до кипіння, зменшити вогонь і продовжувати готувати ще 5-10 хвилин.

3. Промити квітки броколі, а потім відварити в злегка підсоленій воді до "; аль Данте ";. Зробити соус зі сметани, гірчиці, дрібно нарізаного естрагону і інших спецій (за бажанням можна додати трохи світлого соєвого соусу).

4. Красиво укласти рис, квіти брокколі і рибу на тарілки, полити соусом. Страву можна прикрасити гілочками естрагону. Подавати відразу ж.

  • дикий рис— 250 грам
  • філе лосося— 500 грам(можна замінити окунем, судаком і т.д.)
  • рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • Luk-salotų— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • біле вино— 1/8 L
  • рибний бульйон— 1/4 L
  • квітки броколі— 500 грам
  • крем— 75 грам
  • гірчичний— 1-2 чайних ложок
  • мелений перець— 1 За смаком
  • мелений мускатний горіх— 1 За смаком
  • свіжий естрагон— 1 Ст. ложка
1. Зварити рис в підсоленій киплячій воді (зазвичай займає не більше 10 хвилин). Ретельно промити рибне філе, підсушити і обсмажувати в розпеченому маслі приблизно 5 хвилин.

2. почистити, а потім дрібно нарізати цибулю і часник. Обсмажувати в тій же сковороді де готували рибу. залити вино, повернути рибне філе до цибулі і часнику, довести до кипіння, зменшити вогонь і продовжувати готувати ще 5-10 хвилин.

3. Промити квітки броколі, а потім відварити в злегка підсоленій воді до "; аль Данте ";. Зробити соус зі сметани, гірчиці, дрібно нарізаного естрагону і інших спецій (за бажанням можна додати трохи світлого соєвого соусу).

4. Красиво укласти рис, квіти брокколі і рибу на тарілки, полити соусом. Страву можна прикрасити гілочками естрагону. Подавати відразу ж.

Подібні рецепти

Лосось з рисом і китайської капустою

Курка в пакеті в духовці

Рецепт приготування запеченого лосося з коричневим рисом, китайської капустою і імбиром. опис приготування: Приготувати рис відповідно до інструкції на упаковці. Поки рис вариться, в маленькій мисці змішати соєвий соус, сік лайма, імбир і нектар агави при використанні. У великій сковороді наг...

Лосось під сиром з креветками

Лосось під сиром з креветками

Хочете почастувати своїх гостей смачною стравою, але не хочете довго возитися біля плити? Тоді цей рецепт точно стане Вам у пригоді. опис приготування: Історія цієї страви сягає глибоко в історію, коли у бідняків на північних островах Німеччини в достатку були лише риба, дрібні креветки і сир ...

Лосось з апельсином і фенхелем

Лосось з апельсином і фенхелем

Якщо вам потрібно приготувати смачне і легке в приготуванні блюдо з претензією на вишуканість, візьміть на замітку цей рецепт. Риба виходить соковитою з яскравим смаком. опис приготування: Ця страва, як то кажуть в народі "; І в світ, і в бенкет, і в добрі люди ";. Таке вишукане блюдо можна по...

Лосось з хрусткою скоринкою на сковороді

Лосось з хрусткою скоринкою на сковороді

Шукайте оригінальність в звичних стравах? Тоді сміливо запам'ятовуйте цей рецепт, де я розповім, як приготувати лосося з хрусткою скоринкою на сковороді в не зовсім звичайному варіанті. Вам сподобається!) опис приготування: Можна, можливо, звичайно, просто посмажити рибку в паніровці і отримат...

Лосось с панировочными сухарями

Лосось с панировочными сухарями

зробив, как приготовить лосося с панировочными сухарями? Вам потребуется смесь горчицы и меда, чтобы панировочные сухари хорошо прикрепились к рыбке, а затем запекайте кусочки в духовке. опис приготування: Приготовление лосося с панировкой из панировочных сухарей поможет сохранить его сочность...