Рецепт Молочко тушковані
Швидке і просте блюдо з незвичайного рибного продукту зацікавить кожного гурмана. Потрібно всього лише купити лососеві молочко і гарненько їх загасити. виходить ніжне, смачне і корисне ласощі.
опис приготування:
Для того щоб приготувати тушковані молочко, для початку обсмажте їх на рослинному маслі до утворення апетитною скоринки. У тій же сковороді, але вже без молочка, обжарьтецибулю, морква і перець. додайте сіль, спеції і воду, тушкуйте суміш на невеликому вогні. Додайте гострі інгредієнти: перець чилі з часником, після чого поверніть в сковороду молочко. Гасіть блюдо 7 хвилин. вдалого приготування!
- молочко рибні— 300 грам
- морква— 1 штука
- Цибуля— 1 штука
- Перець болгарський— 1 штука
- часник— 1 зубчик
- Томатна паста— 1-2 Ст. ложок
- Соєвий соус— 3 Ст. ложки
- Перець чилі— 0,5 штуки
- петрушка— 0,5 пучка
- вода— 150 мілілітрів
- цукор— 1,5 чайних ложки
- Борошно пшеничне— За смаком(для обваливания)
- Перець чорний мелений— За смаком
- кунжут— За смаком
Обвалені в невеликій кількості борошна молочко обсмажуйте на середньому вогні протягом 10-15 хвилин.
Перекладіть молочко в окрему ємність після обсмажування.
Ріпчаста цибуля, морква і перець наріжте кубиками і обсмажують, постійно помішуючи, 5-7 хвилин.
Додайте до овочів томатну пасту, цукор, сіль, соєвий соус і воду. Все добре перемішайте і тушкуйте ще 15 хвилин.
Додайте подрібнений часник, перець чилі, мелений перець, додайте молочко. Все добре змішайте і протушкувати 5-7 хвилин.
В кінці додайте зелень. Смачного!
Подібні рецепти
Рецепт киселю з крохмалю
Молочко лососевих риб - неймовірно корисний продукт, в складі якого містяться вітаміни групи В і найважливіший Омега-3. Протипоказань до вживання цього продукту немає (навіть для вагітних). опис приготування: виявляється, зі звичайних молочка риби можна приготувати дивно смачну закуску. Молочк...
Молочко в клярі
Рецепт приготування молочка в клярі. опис приготування: Молочко можна подавати як гарячими з гарніром, так і холодними. приготування: Розморозити молочко і промити під холодною проточною водою. Обсушити молочко на паперових рушниках. змішати яйця, борошно і сіль за смаком в мисці до одноріднос...
Макарони, тушковані в сковороді
Рецепт з розряду — & Quot; швидко, просто і смачно." Макарони виходять дуже смачними і прекрасно підійдуть не тільки як гарнір, але і як самостійне блюдо. опис приготування: приготувати макарони, тушковані на сковороді дуже просто, впорається навіть початківець кулінар. Макарони виходять не ро...
Мідії, тушковані з овочами
Тушковані морепродукти я готувала не раз. наприклад, кальмарів з морквою або креветки в соусі, але мідії не пробувала. Пора це виправляти! Саме тому знайшла цікавий рецепт, яким з вами ділюся. опис приготування: Хоча в складі використаний незвичайний для нас протеїн, але він добре поєднується ...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...