Рецепт Луково-яблучний соус

Рецепт Луково-яблучний соус
Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви хочете спробувати щось новеньке і подати до запеченого м'яса або риби смачний соус, скористайтеся цим рецептом. Мінімум інгредієнтів - і у вас вийде ароматний і незвичайний соус.

опис приготування:

Луково-яблучний соус - це прекрасне доповнення для м'ясних страв і страв з птиці. Простий і ароматний, він обов'язково вам полюбиться і стане невід'ємною частиною вашого меню. Яблука для цього соусу краще використовувати кислі, а якщо вам подобається однорідний соус, просто подрібніть його блендером.

  • Ріпчаста цибуля— 2 штуки(середнього розміру)
  • яблука— 1 штука
  • вершки— 1/2 склянки(30-35%)
  • вода— 450 мілілітрів
  • Вершкове масло— 40 грам
  • Масло оливкове— 25 мілілітрів
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • Прованські трави— 1 щіпка
  • сіль, перець, лавровий лист— За смаком
Луково-яблучний соус - фото крок 1 1. На фото зображені основні інгредієнти, які будуть потрібні для приготування соусу. Плюс прованські трави, сіль, перець і лавровий лист.

Луково-яблучний соус - фото крок 2 2. Цибулю очистіть і поріжте кубиками.

Луково-яблучний соус - фото крок 3 3. На сковороді розігрійте оливкову і вершкове масло. додайте цибулю, обжарьте до золотистости.

Луково-яблучний соус - фото крок 4 4. Приблизно такого кольору у вас повинен вийти цибулю.

Луково-яблучний соус - фото крок 5 5. Яблуко очистіть від шкірки, натріть на крупній тертці і додайте до цибулі.

Луково-яблучний соус - фото крок 6 6. Далі додайте лавровий лист, сіль, перець за смаком і дрібку прованських трав. залийте 350 мілілітрах води. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і тушкуйте 40 хвилин.

Луково-яблучний соус - фото крок 7 7. через 40 хвилин додайте воду, що залишилася і змішані з борошном вершки. Томіть на плиті ще приблизно 10 хвилин.

Луково-яблучний соус - фото крок 8 8. В кінці приготування, видаліть лавровий лист. соус готовий, можна подавати його до столу!

Подібні рецепти

Луково-винний соус

Курка з кольоровою капустою в мультиварці

Луково-винний соус набув значного поширення в швейцарської і французької кухнях, його прийнято подавати до м'яса. розповідаю, як приготувати цибульний-винний соус в домашніх умовах. опис приготування: Не знаю, який соус приготувати до м'яса? Рекомендую спробувати цибульний-винний соус. Цей соу...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...