Рецепт Луково-винний соус
Луково-винний соус набув значного поширення в швейцарської і французької кухнях, його прийнято подавати до м'яса. розповідаю, як приготувати цибульний-винний соус в домашніх умовах.
опис приготування:
Не знаю, який соус приготувати до м'яса? Рекомендую спробувати цибульний-винний соус. Цей соус здорово поєднується з ваші улюбленим м'ясним блюдом. ймовірно, цибульний-винний соус можна подавати і не тільки до м'яса, але я не пробував. А ось з м'ясом дійсно поєднується відмінно.
Отже, простий рецепт цибульний-винного соусу!
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки(середнього розміру)
- Масло рослинне— 1 Ст. ложка
- Вершкове масло— 20 грам
- цукор коричневий— 1 Чайна ложка
- Бальзамічний оцет— 1 Ст. ложка
- Вино червоне— 3/4 склянки
- борошно— 1 Ст. ложка
- яловичий бульйон— 600 мілілітрів
- Желе з червоної смородини— 1 Чайна ложка(желированное варенье)
2. Когда лук станет золотисто-коричневым, додайте цукор.
3. Перемешайте хорошенько и жарьте еще 5 хвилин.
4. Влейте в кастрюлю уксус и вино и повысьте огонь, щоб алкоголь випарувався, а соус приобрел консистенцию сиропа. На це у вас піде хвилини 3-4.
5. Додайте борошно і, помішуючи, смажте 30 секунд. Затем медленно введите бульон, помішуючи, и варите до желаемой консистенции. В конце добавьте желе и перемешайте. Луково-винный соус готов! Смачного!
Подібні рецепти
Cлоений салат з корейською морквою
Якщо ви хочете спробувати щось новеньке і подати до запеченого м'яса або риби смачний соус, скористайтеся цим рецептом. Мінімум інгредієнтів - і у вас вийде ароматний і незвичайний соус. опис приготування: Луково-яблучний соус - це прекрасне доповнення для м'ясних страв і страв з птиці. Прости...
Луково-яблучний пиріг
Хочу поділитися з вами рецептом незвичайного цибульний-яблучного пирога. Блюдо виходить соковитим, і, незважаючи на використання яблук, його ніяк не можна віднести до десертів. Спробуйте приготувати і ви! опис приготування: Незвичайний цибульний-яблучний пиріг приємно здивує вас своїм смаком. ...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...