Рецепт Луково-винний соус

Рецепт Луково-винний соус
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 40 хв.
Луково-винний соус набув значного поширення в швейцарської і французької кухнях, його прийнято подавати до м'яса. розповідаю, як приготувати цибульний-винний соус в домашніх умовах.

опис приготування:

Не знаю, який соус приготувати до м'яса? Рекомендую спробувати цибульний-винний соус. Цей соус здорово поєднується з ваші улюбленим м'ясним блюдом. ймовірно, цибульний-винний соус можна подавати і не тільки до м'яса, але я не пробував. А ось з м'ясом дійсно поєднується відмінно.

Отже, простий рецепт цибульний-винного соусу!


  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки(середнього розміру)
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • Вершкове масло— 20 грам
  • цукор коричневий— 1 Чайна ложка
  • Бальзамічний оцет— 1 Ст. ложка
  • Вино червоне— 3/4 склянки
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • яловичий бульйон— 600 мілілітрів
  • Желе з червоної смородини— 1 Чайна ложка(желированное варенье)
Луково-винний соус - фото крок 1 1. Лук чистим и нарезаем тонкими кольцами. В большую глубокую сковороду выложите сливочное масло и влейте оливковое. Жарьте лук на медленном огне в течение 15-20 хвилин, пока он не начнет менять цвет на золотистый.

Луково-винний соус - фото крок 2 2. Когда лук станет золотисто-коричневым, додайте цукор.

Луково-винний соус - фото крок 3 3. Перемешайте хорошенько и жарьте еще 5 хвилин.

Луково-винний соус - фото крок 4 4. Влейте в кастрюлю уксус и вино и повысьте огонь, щоб алкоголь випарувався, а соус приобрел консистенцию сиропа. На це у вас піде хвилини 3-4.

Луково-винний соус - фото крок 5 5. Додайте борошно і, помішуючи, смажте 30 секунд. Затем медленно введите бульон, помішуючи, и варите до желаемой консистенции. В конце добавьте желе и перемешайте. Луково-винный соус готов! Смачного!

Подібні рецепти

Луково-яблучний соус

Cлоений салат з корейською морквою

Якщо ви хочете спробувати щось новеньке і подати до запеченого м'яса або риби смачний соус, скористайтеся цим рецептом. Мінімум інгредієнтів - і у вас вийде ароматний і незвичайний соус. опис приготування: Луково-яблучний соус - це прекрасне доповнення для м'ясних страв і страв з птиці. Прости...

Луково-яблучний пиріг

Луково-яблучний пиріг

Хочу поділитися з вами рецептом незвичайного цибульний-яблучного пирога. Блюдо виходить соковитим, і, незважаючи на використання яблук, його ніяк не можна віднести до десертів. Спробуйте приготувати і ви! опис приготування: Незвичайний цибульний-яблучний пиріг приємно здивує вас своїм смаком. ...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...