Рецепт Мадлен з чаєм Ерл Грей

Рецепт Мадлен з чаєм Ерл Грей
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 30 хв.
Рецепт приготування французьких бісквітів з лимонною цедрою, ванільним екстрактом, медом і чаєм Ерл Грей.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 12 Мадлену.

  • несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок
  • листового чаю Ерл Грей— 2 Ст. ложки
  • розпушувача— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1 щіпка
  • лимона, Cedra— 1/2 штуки
  • великих яйця, кімнатної температури— 2 штуки
  • меду— 2 Ст. ложки
  • екстракту ванілі— 2 чайних ложки
Мадлен з чаєм Ерл Грей - фото крок 1 1. Розтопити вершкове масло в маленькій каструлі на слабкому вогні або в мікрохвильовій печі. Перемішати з чаєм і дати настоятися протягом 15 хвилин. Вистелити невелике сито подвійним шаром вологої марлі, процідити вершкове масло в маленьку миску. Викинути чайне листя.
Перемішати у великій мисці борошно, розпушувач і сіль. Висипати цукор і лимонну цедру в миску, перемішати.

Мадлен з чаєм Ерл Грей - фото крок 2 2. Міксером у великій мисці збити яйця і лимонну цедру з цукром разом, від 2 до 3 хвилин. Додати мед і ванільний екстракт, збивати протягом 1 хвилини. Додати борошняну суміш і збити. Накрити тісто поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник мінімум на 3 не годин, або до тих пір, 2 днів. Для зручності ви можете викласти тісто у форму, накрити і поставити в холодильник, а потім випікати Мадлени прямо з холодильника. Розігріти духовку до 200 градусів зі стійкою в центрі. Змастити маслом форму для Мадлену з 12 відділеннями, посипати борошном і струсити надлишки. Поставити форму на деко. Викласти тісто у форму.

Мадлен з чаєм Ерл Грей - фото крок 3 3. Випікати протягом 12-14 хвилин, поки Мадлен не стануть золотистого кольору. Витягти Мадлени з форми, дати злегка охолонути і подавати теплими або кімнатної температури.

Подібні рецепти

Малосольні огірки по-угорськи

Кекс з чаєм «Ерл Грей» в глазурі

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...

Молочний коктейль для сніданку

Молочний коктейль для сніданку

Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...