Рецепт Мариновані опеньки без закачування
Кожна господиня заготовлює гриби за своїми особливими рецептами, ну а для тих, хто ще не знайшов відповідний спосіб, пропоную спробувати зробити ось такі чудові мариновані опеньки без закачування.
опис приготування:
оскільки грибочки — всіма улюблена їжа, то заготовки з них роблять в кожній родині і, як я вже казала, варіантів приготування грибів досить багато. Особисто я завжди роблю мариновані опеньки без закачування в домашніх умовах за своїм коханим перевіреного рецепту, за яким заготовлювала їх моя мама. Опеньки виходять неймовірно смачними і, до речі, їх можна їсти вже через 12 годин, так що тут у нас подвійна користь: по перше, не втрачаємо час на закачування, по-друге, завжди під рукою відмінна закуска. А зберігати грибочки у цій простому рецептом маринованих опеньків без закачування найкраще в холодильнику або будь-якому прохолодному місці, там вони коштують досить довго.
- опеньки свіжоморожені— 1 кілограм
- вода— 1 літр
- оцтова есенція 70% — 1 Ст. ложка(неповна)
- цукор— 2 Ст. ложки
- сіль— 1,5-2 Ст. ложки
- часник— 1 зубчик
- Лавровий лист— 2 штуки
- Перець чорний горошком— 5-6 штук
- Перець запашний горошком— 5-6 штук
- гвоздика— 5-6 штук
Знову викладаємо опеньки в каструлю і заливаємо їх літром води, додаємо нарізаний часник, сіль і цукор, перець горошком, лавровий лист, гвоздику, вливаємо оцтову есенцію. Тепер маринад потрібно спробувати, він повинен бути трохи солоніша і кислі, чим звичайно, тому що коли він охолоне, сіль і кислота не будуть так відчуватися.
Отже, варимо опеньки ще 10-15 хвилин, потім гарячими розкладаємо в чисті банки, заливаємо маринадом. Закочувати банки не потрібно, просто закрийте їх кришкою.
Коли гриби охолонуть, ставим банку в холодильник, а вже через пару годин можна пробувати, що вийшло. Смачного!
Подібні рецепти
Мариновані опеньки без цукру
думаю, такого цікавого варіанту подачі маринованих опеньків ви ще намагалися: зразок звичайні гриби, консервований горошок, цибуля, часник і трохи свіжої зелені, але виходить дійсно смачно. опис приготування: В тому, що грибочки — це краща прикраса святкового столу і відмінна закуска до міцних...
Мариновані опеньки в сметані
Замість класичного способу подачі маринованих опеньків з цибулею та олією пропоную вам спробувати трохи більше цікавий варіант — мариновані опеньки в сметані, відмінне блюдо для вечері. опис приготування: можливо, багато хто вже пробували таке блюдо, тільки зі свіжими грибочками, але повірте м...
Мариновані огірки без закачування
Раптом захотілося маринованого огірочка, а останню банку з'їли минулого тижня? Цей рецепт покаже, як приготувати мариновані огірки без закачування за кілька годин. опис приготування: Вам знадобиться всього кілька огірків середньої величини, кріп, сіль, цукор і спеції за смаком, пару ложок оцту...
Мариновані патисони без закачування
Любителям натуральних заготовок обов'язково варто придивитися до цього варіанту, як приготувати мариновані патисони без закачування. дуже соковиті, пікантні і без зайвого клопоту. опис приготування: 1. Патисони необхідно вимити як слід і видалити хвостики. 2. У великій каструлі довести до кипі...
Малосольні огірки без закачування
Смажена картопля з малосольні огірочком - спогад з дитинства. Коль огірки з'їдаються ще малосольними, пропоную їх і зовсім не закочувати. Насолоджуватися ними можна буде вже через 3 дня. опис приготування: Мій докладний рецепт, як приготувати малосольні огірки без закачування, ви знайдете нижч...