Рецепт Макарони по-французьки

Рецепт Макарони по-французьки
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Захотілося чогось вишуканого і смачного? Тоді я вам розповім, як приготувати макарони по-французьки! Свіжа ароматна спаржа, засмажений цибулька, макарони, сир і хрусткі сухарики — це смачно!

опис приготування:

Перед вами макарони по-французьки в домашніх умовах. блюдо просте, ситне і дуже смачне! Воно сподобається тим, хто вже втомився від звичайного набору страв з першого, другого з котлетою і компоту, і жадає спробувати щось зовсім нове, яскраве і смачне! Рекомендую всім спробувати, це смачно і легко!

  • макарони— 350 грам
  • Sparzha— 500 грам
  • моцарелла— 200 грам
  • бульйон— 400 мілілітрів
  • вершки збиті— 50 грам
  • Сухарі паніровочні— 150 грам
  • Вершкове масло— 4 Ст. ложки
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
  • Цибуля— 2 штуки
  • спеції— За смаком
Макарони по-французьки - фото крок 1 1. Розігріємо оливкове масло, добре обсмажити в ньому лук півкільцями. Можна також додати пару зубчиків часнику, лавровий лист і спеції за смаком.

Макарони по-французьки - фото крок 2 2. Окремо відварити до стану напівготовності макарони і спаржу. Я їх готую разом відразу в готовому бульйоні, а потім разом із залишками бульйону перекладаю в форму для випічки. Якщо ж любите все робити за правилами, окремо відваріть спаржу, окремо - макарони, а потім вже в формі для випічки залийте все бульйоном.

Макарони по-французьки - фото крок 3 3. коли макарони, спаржа і бульйон будуть у формі, додамо соус. Змішаємо для цього підтале масло, вершки, терту моцарелу і спеції. перемішаємо, додамо лук із залишками масла, знову перемішаємо. Тепер же цю всю суміш посипаємо сумішшю з борошна і панірувальних сухарів.

Макарони по-французьки - фото крок 4 4. запікаємо приблизно 15-20 хвилин при 200 градусах, а якщо у вас нова потужна плита з грилем, тоді запікаємо під грилем 6-10 хвилин. Розкладаємо по порціях і подаємо до столу!

Подібні рецепти

Макарони бантики з куркою і печерицями

Чорнослив фарширований волоськими горіхами

Мало хто знає, приготувати макарони бантики з куркою і печерицями будинку смачно і просто. Раджу зробити макарони з куркою, грибами і брокколі у вершковому соусі. чудове задоволення! опис приготування: Так як же правильно приготувати макарони бантики з куркою і печерицями? Раджу попередньо від...

Макарони «чізбургер»

Макарони «чізбургер»

Макарони "; Чізбургер" являють собою щось середнє між звичними макаронами по-флотськи і запіканкою. Як приготувати макарони "; Чізбургер ";? Подивіться в моєму покрокової рецепті і спробуйте! опис приготування: Макарони "; Чізбургер" за смаком нагадує чізбургер. Для приготування цього імпровіз...

Макарони фаршировані

Макарони фаршировані

Італійська кухня приваблює своєю пікантність і неймовірними смаковими поєднаннями. Пропоную прочитати, як приготувати фаршировані макарони. Виходить дуже смачно! опис приготування: Фаршировані макарони - страва, популярне в Італії, але відмінно прижилося і в інших кухнях світу. В Італії можна ...

Макарони без глютену

Макарони без глютену

Ділюся смачним варіантом приготування макаронів без глютену в вершковому соусі. рецепт веганські, соус готується на основі гарбуза і кокосового молока. опис приготування: Докладніше, як приготувати макарони без глютену, я розповім нижче. Харчові дріжджі можна замінити на 1 ç.l. пасти місо. Без...

Макарони, фаршировані фаршем, в духовці

Макарони, фаршировані фаршем, в духовці

Такими макарони ви ще не пробували! соковиті, з пікантним яловичим фаршем і овочами, під апетитною сирною скоринкою, запечені в духовці… Прям слинки течуть! Рецепт приготування - всім бажаючим! опис приготування: Популярне мексиканське блюдо, фаршировані макарони, виходить дуже пікантним, гост...