Рецепт Макарони по-італійськи

Рецепт Макарони по-італійськи
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Італія завжди асоціюється з любителями і цінителями справжніх макаронів. Незважаючи на сотні різних рецептів їх приготування, існують і класичні, представлені нижче, макарони по-італійськи.

опис приготування:

Макарони по-італійськи — це прекрасний варіант улюбленого багатьма страви. Томатний ароматний соус прекрасно підкреслює смак макаронів.

  • макарони— 300 грам
  • часник— 2 зубчики
  • каперсами— 30 грам
  • маслини— 30 грам
  • помідори— 500 грам
  • базилік— 30 грам
  • Перець чилі— 1 штука
  • сіль— 1 щіпка
  • Оливкова олія— 50 мілілітрів
Макарони по-італійськи - фото крок 1 1. Рецепт приготування макаронів по-італійськи починається з соусу. Для нього необхідно очистити і нарізати дрібними кубиками часник. Перець чилі вимити і також подрібнити. Щоб страва була не таким гострим, можна видалити з перцю насіння.

Макарони по-італійськи - фото крок 2 2. Наступним етапом необхідно підготувати помідори. Їх потрібно вимити і зробити кілька невеликих надрізів зверху. Потім опустити помідори в окріп і потримати там пару хвилин. Трохи остудити і акуратно зняти шкірку. Тепер помідори можна нарізати невеликими шматочками. Також можна використовувати консервовані очищені помідори у власному соку.

Макарони по-італійськи - фото крок 3 3. На сковороду налити оливкову олію і добре його розігріти. Відправити туди спочатку часник і перець, трохи підсмажити. Слідом відправити помідори. гасити близько 5 хвилин, щоб видалити зайву вологу.

Макарони по-італійськи - фото крок 4 4. Маслини без кісточок просушити злегка і нарізати невеликими шматочками. Надіслати на сковороду маслини і каперси. Посолити за смаком. На середньому вогні, періодично помішуючи, гасити соус ще 3-5 хвилин.

Макарони по-італійськи - фото крок 5 5. Свіжий базилік вимити і просушити. Нарізати і відправити на сковороду. через 1 хвилину можна соус знімати з вогню.

Макарони по-італійськи - фото крок 6 6. Паралельно необхідно зварити в підсоленій воді макарони. Потім відкинути їх на друшляк, щоб трохи просушити. Додати кілька крапель оливкової олії, ретельно перемішати. Подавати макарони по-італійськи в домашніх умовах з соусом. При бажанні можна присипати зверху тертим сиром.

Подібні рецепти

Макарони бантики з куркою і печерицями

Макарони з підливою (оригінальний рецепт)

Мало хто знає, приготувати макарони бантики з куркою і печерицями будинку смачно і просто. Раджу зробити макарони з куркою, грибами і брокколі у вершковому соусі. чудове задоволення! опис приготування: Так як же правильно приготувати макарони бантики з куркою і печерицями? Раджу попередньо від...

Макарони «чізбургер»

Макарони «чізбургер»

Макарони "; Чізбургер" являють собою щось середнє між звичними макаронами по-флотськи і запіканкою. Як приготувати макарони "; Чізбургер ";? Подивіться в моєму покрокової рецепті і спробуйте! опис приготування: Макарони "; Чізбургер" за смаком нагадує чізбургер. Для приготування цього імпровіз...

Макарони фаршировані

Макарони фаршировані

Італійська кухня приваблює своєю пікантність і неймовірними смаковими поєднаннями. Пропоную прочитати, як приготувати фаршировані макарони. Виходить дуже смачно! опис приготування: Фаршировані макарони - страва, популярне в Італії, але відмінно прижилося і в інших кухнях світу. В Італії можна ...

Макарони без глютену

Макарони без глютену

Ділюся смачним варіантом приготування макаронів без глютену в вершковому соусі. рецепт веганські, соус готується на основі гарбуза і кокосового молока. опис приготування: Докладніше, як приготувати макарони без глютену, я розповім нижче. Харчові дріжджі можна замінити на 1 ç.l. пасти місо. Без...

Макарони, фаршировані фаршем, в духовці

Макарони, фаршировані фаршем, в духовці

Такими макарони ви ще не пробували! соковиті, з пікантним яловичим фаршем і овочами, під апетитною сирною скоринкою, запечені в духовці… Прям слинки течуть! Рецепт приготування - всім бажаючим! опис приготування: Популярне мексиканське блюдо, фаршировані макарони, виходить дуже пікантним, гост...