Рецепт Масляне печиво з глазур'ю

Рецепт Масляне печиво з глазур'ю
Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування масляного печива з глазур'ю з цукрової пудри, молока, кукурудзяного сиропу і ванільного екстракту. Масляне печиво дуже розсипчасте і легко готується.

кількість порцій: 4-6
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • цукор— 2 Ст. ложки(для посыпки)
  • цукрова пудра— 1 Склянка(глазур)
  • молоко— 1 Ст. ложка(глазур)
  • кукурудзяний сироп— 1 Ст. ложка(глазур)
  • ванільний, лимонний або мигдальний екстракт— 1/2 чайних ложки(глазур)
Масляне печиво з глазур'ю - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 150 градусів. У мисці міксером збити розм'якшене вершкове масло і цукрову пудру разом до отримання крему.

Масляне печиво з глазур'ю - фото крок 2 2. Додати сіль і борошно і продовжувати збивати, поки все інгредієнти не будуть об'єднані, і суміш не буде нагадувати мокрий пісок з великими крихтами.

Масляне печиво з глазур'ю - фото крок 3 3. За допомогою рук зліпити все крихти разом і сформувати одну велику кулю тесту.

Масляне печиво з глазур'ю - фото крок 4 4. Є кілька варіантів, як діяти далі - ви можете викласти все тісто в одну велику форму для пирога і посипати зверху цукром, а потім нарізати на скибочки.

Масляне печиво з глазур'ю - фото крок 5 5. Або ж ви можете розкачати тісто і за допомогою формочок або різака для печива нарізати тісто і посипати цукром зверху. запікати печиво 30-35 хвилин. Дати повністю охолонути перед нанесенням глазурі і подачею.

Масляне печиво з глазур'ю - фото крок 6 6. Щоб приготувати глазур, збити всі інгредієнти разом в мисці. Полити глазур'ю остигле печиво і дати постояти від 20 до 30 хвилин, щоб глазур загусла.

Масляне печиво з глазур'ю - фото крок 7 7. Замість глазурі ви також можете полити печиво розтопленим шоколадом.

Подібні рецепти

Масляне печиво «традиційне»

Рулет з сирного тесту

Рецепт приготування печива з борошна, вершкового масла і молока. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 штук маленького печива. Воно готується дуже за лічені хвилини всього лише з чотирьох простих інгредієнтів, які завжди є під рукою у будь-якої господині. Додайте до печива ложку аб...

Масляне печиво

Масляне печиво

Рецепт приготування листкового масляного печива з пшеничного борошна, яке може бути абсолютно різним на смак з різними начинками. опис приготування: Це печиво готується так швидко і легко, що ви можете приготувати його на швидку руку в найкоротші терміни. Це ідеальна випічка для несподівано пр...

Маффіни з корицею і кавовій глазур'ю

Маффіни з корицею і кавовій глазур'ю

Рецепт приготування мафінів з корицею, глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і кави і вершкового крему. За цим рецептом у вас вийде 12 маффинов. кількість порцій: 4-6 розпушувач— 1 1/2 чайних ложки сіль— 1/2 чайних ложки яйця кімнатної температури— 2 штуки ванільний екстракт— 1 Чайна ложк...

Мафіни з персиками і вершкової глазур'ю

Мафіни з персиками і вершкової глазур'ю

За рецептом у вас вийде 24-28 маффинов. Вони дуже легкі й повітряні. При бажанні можете додати в них подрібнені волоські горіхи. крохмаль, використовуваний при приготуванні глазурі, робить її густий кількість порцій: 8-10 мука— 3 склянки розпушувач— 1,5 чайних ложки сода— 1,5 чайних ложки сіль—...

Лосось з медової глазур'ю

Лосось з медової глазур'ю

Рецепт приготування смаженої лосося з глазур'ю з меду, лимонного соку і коріандру. опис приготування: Підсмажити насіння коріандру в сухий великій сковороді на середньому вогні, постійно помішуючи, до золотистого кольору, близько 3 хвилин. Зняти з вогню, дати охолонути. Подрібнити насіння за ...