Рецепт Лосось з квасолею і болгарським перцем

Рецепт Лосось з квасолею і болгарським перцем
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування запеченого лосося з чорною квасолею, болгарським перцем, чилі і соусом з манго і гірчиці.

опис приготування:

Приправити лосося з сіллю і перцем за смаком. Запікати в духовці при 220 градусах протягом 10 хвилин.

Між іншим, злити воду з квасолі, зарезервировав 1/3 склянки рідини. У маленькій каструлі змішати квасолю, рідина, солодкий перець, цибуля, кмин, koriandr, чилі, ¼ чайної ложки часникового порошку і сіль за смаком. Варити на повільному вогні протягом 5 хвилин.

змішати манго, яблучний оцет, гірчицю, залишився часниковий порошок, сіль і перець за смаком в кухонному комбайні або блендері до отримання однорідної маси. Поставити в мікрохвильову піч на 1-2 хвилини.

Викласти квасоля на блюдо. Покласти зверху філе лосося. Полити соусом з манго і подавати.


  • філе лосося— 650 грам
  • банку (450 г) чорної квасолі— 1 штука
  • лука— 2 чайних ложки
  • меленого кмину— 2 чайних ложки
  • меленого коріандру— 1 Чайна ложка
  • порошку чилі— 1 Чайна ложка
  • часникового порошку— 3/8 чайних ложки
  • яблучного оцту— 5,5 Ст. ложки
  • гірчиці— 5,5 Ст. ложки
Приправити лосося з сіллю і перцем за смаком. Запікати в духовці при 220 градусах протягом 10 хвилин.

Між іншим, злити воду з квасолі, зарезервировав 1/3 склянки рідини. У маленькій каструлі змішати квасолю, рідина, солодкий перець, цибуля, кмин, koriandr, чилі, ¼ чайної ложки часникового порошку і сіль за смаком. Варити на повільному вогні протягом 5 хвилин.

змішати манго, яблучний оцет, гірчицю, залишився часниковий порошок, сіль і перець за смаком в кухонному комбайні або блендері до отримання однорідної маси. Поставити в мікрохвильову піч на 1-2 хвилини.

Викласти квасоля на блюдо. Покласти зверху філе лосося. Полити соусом з манго і подавати.


Подібні рецепти

Лосось із зеленою квасолею

Печеня з болгарським перцем

Швидкий рецепт приготування смаженого лосося із зеленою квасолею і часником. опис приготування: У середній сковороді нагріти 1 чайну ложку масла на середньому вогні. Додати часник і смажити до золотисто-коричневого кольору, від 30 секунд до 1 хвилини. Викласти на блюдо, очистити сковороду від ...

Мафіни з болгарським перцем і сиром Чеддер

Мафіни з болгарським перцем і сиром Чеддер

Рецепт приготування мафінів з сиром чеддер, болгарським перцем, цибулею, петрушкою і чилі. Вони стануть відмінним доповненням до будь-якого обіду, їх також добре подавати з яєчнею або шинкою на сніданок. кількість порцій: 4-6 свіжа цибуля— 2 Ст. ложки свіжа петрушка— 1 Ст. ложка розпушувач— 2 ч...

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем — дуже смачна закуска, яка прикрасить як святковий, так і повсякденний стіл. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: відмінна заготівля — мариновані баклажани з болгарським перцем може стати однією з ваших улюблених. Баклажани прекрасно поєднуютьс...

Макарони з болгарським перцем

Макарони з болгарським перцем

Макарони з болгарським перцем раніше ми постійно замовляли в італійських кафе. потім вирішили, що це наше улюблене блюдо і ми повинні його освоїти на своїй кухні. Ділюся з вами рецептом, пробуйте! опис приготування: Макарони з болгарським перцем можна готувати і без креветок, але звісно, це бу...

Лосось під сиром з креветками

Лосось під сиром з креветками

Хочете почастувати своїх гостей смачною стравою, але не хочете довго возитися біля плити? Тоді цей рецепт точно стане Вам у пригоді. опис приготування: Історія цієї страви сягає глибоко в історію, коли у бідняків на північних островах Німеччини в достатку були лише риба, дрібні креветки і сир ...