Рецепт Мантія з бараниною

Рецепт Мантія з бараниною
Кількість порцій: 10 Час приготування: 40 хв.
Приготування традиційного м'ясного блюда Монголії став дуже популярним в Росії. Мантія з бараниною, картоплею і зеленню на обід.

опис приготування:

1. Баранину для фаршу слід нарізати шматочками, а потім порубати разом з картоплею і цибулею. До складу додається перець, сіль, масло і все ретельно перемішується до однорідної маси.

2. Тісто розкочується товщиною в 2-2,5 мм і ріжеться на квадрати 10х10 см. На кожен квадрат кладеться фарш, а кути з'єднаються таким чином, щоб вийшов конверт з прорізами, які слід защипнуть. У підсумку знову виходить чотирикутник, кути якого з'єднуються один з одним.

3. Манти варяться хвилин 30-40 на пару. Подавати до столу слід, оформивши зеленню, заправивши сметаною або бульйоном.


  • тесто пельменное— 1,2 кілограма
  • баранина— 800 грам
  • цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • картопля— 2 штуки
  • вершкове масло— 4 Ст. ложки
  • кропу— — За смаком
  • сіль і перець— — За смаком
1. Баранину для фаршу слід нарізати шматочками, а потім порубати разом з картоплею і цибулею. До складу додається перець, сіль, масло і все ретельно перемішується до однорідної маси.

2. Тісто розкочується товщиною в 2-2,5 мм і ріжеться на квадрати 10х10 см. На кожен квадрат кладеться фарш, а кути з'єднаються таким чином, щоб вийшов конверт з прорізами, які слід защипнуть. У підсумку знову виходить чотирикутник, кути якого з'єднуються один з одним.

3. Манти варяться хвилин 30-40 на пару. Подавати до столу слід, оформивши зеленню, заправивши сметаною або бульйоном.


Подібні рецепти

Малосольні огірки по-угорськи

Перець на грилі

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...

Молочний коктейль для сніданку

Молочний коктейль для сніданку

Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...