Рецепт Маггі НА ДРУГЕ для риби, запеченої по-волжски в кроповому соусі
Хочете приготувати дуже смачне друга страва для всієї родини швидко і просто? Вас виручить Маггі НА ДРУГЕ для риби, запеченої по-волжски в кроповому соусі! Цей рецепт і приправа Маггі творять чудеса!
опис приготування:
Готувати корисну їжу вдома можна швидко і дуже просто! У цьому я переконалася, коли знайшла для себе Маггі НА ДРУГЕ. Сьогодні я готую рибу по-волжски в кроповому соусі з приправою Маггі НА ДРУГЕ. Все просто, дивіться рецепт!
1. Отже, для цього рецепта Ви можете використовувати філе як червоною, так і білої риби. Заморожену рибу необхідно попередньо розморозити. Наріжте рибу великими брусочками і викладіть у форму для запікання.
2. Змішайте вміст пакетика, 100 мл води і сметану, ретельно перемішайте.
3. Залийте сумішшю рибу.
4. Запікайте в розігрітій до 200 ° C духовці протягом 20-25 хв.
От і все! Вже через півгодини на столі вас і ваших близьких або гостей чекатиме ароматний і соковитий обід або вечерю — ніжне філе риби під кроповою тягучим соусом.
Смачного!
- Маггі НА ДРУГЕ для риби, запеченої по-волжски в кроповому соусі— 1 штука
- філе риби— 500 грам
- крем— 150 мілілітрів
1. Отже, для цього рецепта Ви можете використовувати філе як червоною, так і білої риби. Заморожену рибу необхідно попередньо розморозити. Наріжте рибу великими брусочками і викладіть у форму для запікання.
2. Змішайте вміст пакетика, 100 мл води і сметану, ретельно перемішайте.
3. Залийте сумішшю рибу.
4. Запікайте в розігрітій до 200 ° C духовці протягом 20-25 хв.
От і все! Вже через півгодини на столі вас і ваших близьких або гостей чекатиме ароматний і соковитий обід або вечерю — ніжне філе риби під кроповою тягучим соусом.
Смачного!
Подібні рецепти
Гречка по-купецькому Маггі
Чи можна приготувати другу страву за чверть години без масла на сковороді? Можна, можливо! І в цьому зайнятим господаркам допоможе Маггі НА ДРУГЕ для ніжної курки з часником і травами / по-італійськи. Вкуснятина! опис приготування: менше калорій, менше жиру, більше смаку і аромату! Готуємо дом...
Маггі НА ДРУГЕ для соковитою курки з часником
Курочка, приготована в духовці, пахне чудово! А якщо прибрати з неї зайвий жир, додати пряного часничку і соковитості, то перед нею не встоїть ніхто! Готуємо з Маггі НА ДРУГЕ! опис приготування: Як приготувати обід або вечерю з Маггі НА ДРУГЕ для соковитою курки з часником? рецепт — перед вами...
Кращий рецепт риби з майонезом
кількість порцій: 2 майонез— 100 грам горбуші— 2 скибочки часник— 3 зубчики паприка— 1 Ст. ложка Чорний перець— За смаком кріп— За смаком сіль— За смаком 1 Дрібно нарізаємо кріп. 2 Часник чистимо і дрібно нарізаємо. У глибокій тарілці робимо маринад для риби, змішуючи майонез, крі...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...