Рецепт Медове печиво на швидку руку
Незвичайно ніжне і смачне медове печиво на швидку руку не залишить байдужих. Приготуйте його дітям, гостям або просто для себе коханої, це не займе у вас багато часу.
опис приготування:
Для любителів випічки я пропоную цей простий рецепт медового печива на швидку руку. На мій погляд, це чудовий варіант для дітей, та й гості теж оцінять це смачне і м'яке ласощі. Тому, якщо намічається свято, а вам ще потрібен час привести себе в порядок, швиденько приготуйте печиво, а решту часу витратьте на себе. У будь-якому випадку цей рецепт не раз зможе заощадити ваш час сили. Тому ознайомтеся з рецептом приготування медового печива на швидку руку і приступайте.
- Борошно пшеничне— 2 склянки
- мед— 150 грам
- Вершкове масло— 100 грам
- Сир— 150 грам
- Цедра лимону— 0,5 штуки
- жовток— 2 штуки
- обкладинка— 1 Чайна ложка
- розпушувач— 1 Чайна ложка
- цукор— — За смаком(для посыпки)
Сир подрібнюємо в блендері і, коли суміш масла і меду охолоне, додаємо його в миску. додаємо жовтки, корицю і цедру лимона. Потім просіваємо через сито борошно і ризрихлітель і кладемо в муку сирну масу. Тепер нам необхідно вимісити тісто до однорідної маси. Якщо у вас був жирний сир, то ви можете додати ще борошна.
Кладемо тісто на гладку поверхню і розгортаємо в пласт товщиною близько 1 см. Тепер вирізаємо печиво будь-якої форми.
Печиво мачає лицьовою стороною в цукор і кладемо на змащений маслом деко (можна застелити папером для випічки). Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Дістаємо деко і складаємо наше красиве і смачне печиво в вазочку.
Подібні рецепти
Соус зі свинини з картоплею
Наше улюблене з дитинства вівсяне печиво. Готується просто з доступних інгредієнтів. Вівсяне печиво цілком може замінити повноцінний сніданок, якщо його доповнити склянкою молока. кількість порцій: 4 цукор коричневий— 4 Ст. ложки(Містраль) борошно вівсяне— 100 грам мідь— 2 Ст. ложки розпушувач ...
Медове печиво
медове печиво — це смак мого далекого дитинства. Якщо вам бабусі теж пекли подібне медове печиво, то пропоную поностальгувати і приготувати це печиво за моїм рецептом опис приготування: брат, медове печиво! відкушувати — і неминуче на тебе знаходять спогади зі світлого і безтурботного дитинств...
Малосольні огірки на швидку руку
Малосольні огірки на швидку руку — смачне доповнення до обіду або вечері. готуються швидко, виглядають незвично і клопоту практично ніяких. опис приготування: Початок літа, перші огірочки і відразу всім хочеться малосольних. Цей рецепт приготування малосольних огірків на швидку руку практично ...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...