Рецепт Медове печиво на швидку руку

Рецепт Медове печиво на швидку руку
Кількість порцій: 45 Час приготування: 30 хв.
Незвичайно ніжне і смачне медове печиво на швидку руку не залишить байдужих. Приготуйте його дітям, гостям або просто для себе коханої, це не займе у вас багато часу.

опис приготування:

Для любителів випічки я пропоную цей простий рецепт медового печива на швидку руку. На мій погляд, це чудовий варіант для дітей, та й гості теж оцінять це смачне і м'яке ласощі. Тому, якщо намічається свято, а вам ще потрібен час привести себе в порядок, швиденько приготуйте печиво, а решту часу витратьте на себе. У будь-якому випадку цей рецепт не раз зможе заощадити ваш час сили. Тому ознайомтеся з рецептом приготування медового печива на швидку руку і приступайте.

  • Борошно пшеничне— 2 склянки
  • мед— 150 грам
  • Вершкове масло— 100 грам
  • Сир— 150 грам
  • Цедра лимону— 0,5 штуки
  • жовток— 2 штуки
  • обкладинка— 1 Чайна ложка
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • цукор— — За смаком(для посыпки)
Медове печиво на швидку руку - фото крок 1 Для початку нам необхідно змішати масло і мед, і на водяній бані готувати цю суміш, поки масло не розтане і змішається з медом.

Медове печиво на швидку руку - фото крок 2 Сир подрібнюємо в блендері і, коли суміш масла і меду охолоне, додаємо його в миску. додаємо жовтки, корицю і цедру лимона. Потім просіваємо через сито борошно і ризрихлітель і кладемо в муку сирну масу. Тепер нам необхідно вимісити тісто до однорідної маси. Якщо у вас був жирний сир, то ви можете додати ще борошна.

Медове печиво на швидку руку - фото крок 3 Кладемо тісто на гладку поверхню і розгортаємо в пласт товщиною близько 1 см. Тепер вирізаємо печиво будь-якої форми.

Медове печиво на швидку руку - фото крок 4 Печиво мачає лицьовою стороною в цукор і кладемо на змащений маслом деко (можна застелити папером для випічки). Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Дістаємо деко і складаємо наше красиве і смачне печиво в вазочку.

Подібні рецепти

Медове вівсяне печиво

Соус зі свинини з картоплею

Наше улюблене з дитинства вівсяне печиво. Готується просто з доступних інгредієнтів. Вівсяне печиво цілком може замінити повноцінний сніданок, якщо його доповнити склянкою молока. кількість порцій: 4 цукор коричневий— 4 Ст. ложки(Містраль) борошно вівсяне— 100 грам мідь— 2 Ст. ложки розпушувач ...

Медове печиво

Медове печиво

медове печиво — це смак мого далекого дитинства. Якщо вам бабусі теж пекли подібне медове печиво, то пропоную поностальгувати і приготувати це печиво за моїм рецептом опис приготування: брат, медове печиво! відкушувати — і неминуче на тебе знаходять спогади зі світлого і безтурботного дитинств...

Малосольні огірки на швидку руку

Малосольні огірки на швидку руку

Малосольні огірки на швидку руку — смачне доповнення до обіду або вечері. готуються швидко, виглядають незвично і клопоту практично ніяких. опис приготування: Початок літа, перші огірочки і відразу всім хочеться малосольних. Цей рецепт приготування малосольних огірків на швидку руку практично ...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...