Рецепт Медово-гарбузовий пиріг

Рецепт Медово-гарбузовий пиріг
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Останнім часом гарбузова випічка стала для мене відкриттям. Знайшла я кілька стоять рецептів, які підкорили своїм смаком мене і мою сім'ю. З задоволення розповім про один з варіантів.

опис приготування:

Якщо ви будете знати про те, як приготувати медово-гарбузовий пиріг, то зможете подати його на будь-який святковий стіл. Така яскрава випічка найкраще підійде для осіннього столу. Виглядає вона не гірше торта, адже ми також зробимо крем, а бісквіт буде з двох шарів. Смак і колір у пирога неймовірні.

  • гарбузове пюре— 200 грам
  • цукор— 220 грам(120 г — в тісто, 100 г — в вершках)
  • мед— 40 грам
  • Борошно пшеничне— 220 грам
  • Вершкове масло— 75 грам
  • вершки 33-38%  — 250 мілілітрів
  • яйце— 3 штуки
  • розпушувач— 1,5 Ст. ложки
Медово-гарбузовий пиріг - фото крок 1 Зробіть тісто. Збийте разом м'яке масло з цукром і яйцями.

Медово-гарбузовий пиріг - фото крок 2 Потім додайте в масу пюре. Все ретельно збийте.

Медово-гарбузовий пиріг - фото крок 3 Далі просійте борошно з розпушувачем. замішайте тісто.

Медово-гарбузовий пиріг - фото крок 4 Потім влийте тісто в круглу форму. запікайте бісквіт 30-40 хвилин при 180 градусах.

Медово-гарбузовий пиріг - фото крок 5 Зробіть крем, збивши вершки разом з цукром. Кремом змастіть бісквіт. Прикрасьте пиріг журавлиною.

Медово-гарбузовий пиріг - фото крок 6 Також можете розрізати бісквіт уздовж, а потім промазати кремом нижню частину. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Медово-яблучний пиріг

Медово-горіховий пиріг на кефірі

Смачний і ароматний яблучний пиріг завжди додасть вам сил і підніме настрій. Оскільки яблука їсти цілий рік, ви зможете зробити його завжди. розповім, як приготувати медово-яблучний пиріг. опис приготування: Для цього пирога підійдуть яблука будь-якого сорту, мені більше подобаються щільні кис...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...