Рецепт Медовик со сгущенкой

Рецепт Медовик со сгущенкой
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 8 г. 0 хв.
Рецепт этого торта знаком еще с детства, мне его пекла еще бабушка на праздники и без повода. Есть несколько вариаций, предлагаю следовать классическому рецепту, как приготовить медовик со сгущенкой.

опис приготування:

Самое главное преимущество этого десерта в том, що готується він дуже швидко, особенно если сравнивать его с новомодными. Торт состоит из многочисленных коржей, которые по своей структуре немного суховаты, но благодаря крему в результате получается сочный и ароматный десерт.

  • мед— 3 Ст. ложки
  • Цукровий пісок— 100 грам
  • Борошно пшеничне— 300-400 грам
  • Згущене молоко— 450 грам
  • сода— 1 Чайна ложка
  • яйце— 2 штуки
  • Вершкове масло— 300 грам
Медовик со сгущенкой - фото крок 1 1. На паровую баню отправляю 100 грам вершкового масла, сахарный песок и мед, прогреваю содержимое кастрюли около 5 хвилин, весь час помішують, затем добавляю соду и варю еще 1-2 хвилини. Готовую массу снимаю с огня и отставляю в сторону на пару минут.

Медовик со сгущенкой - фото крок 2 2. Уже немного в остывшую массу вбиваю яйца и энергично помешиваю венчиком, порционно ввожу пшеничную муку и перемешиваю. Тесто получается немного жидким, его не нужно забивать мукой. Иначе коржи будут жесткими. Отправляю тесто в холодильник на 40 хвилин.

Медовик со сгущенкой - фото крок 3 3. через 40 минут достаю тесто из холодильника, поверхность стола посыпаю мукой и выкладываю тесто, поділяю його на 8 частин, из которых буду катать коржи.

Медовик со сгущенкой - фото крок 4 4. Каждый кусочек теста раскатываю толщиной около 0,5 сантиметра и прокалываю вилкой, отправляю пласт в предварительно разогретый до 200 градусів духовку на 5 хвилин.

Медовик со сгущенкой - фото крок 5 5. Достаю из духовки готовый корж и аккуратно обрезаю его по форме, перекладываю пласт на тарелку, а обрезки в отдельную миску, то же самое проделываю и с остальными коржами.

Медовик со сгущенкой - фото крок 6 6. для крему: в миску выкладываю размягченное сливочное масло, миксером взбиваю его до образования пышной массы, затем струйкой ввожу вареное сгущенное молоко, продолжаю взбивать до образования однородной массы. Каждый пласт щедро промазываю получившимся кремом и складываю их один на другой.

Медовик со сгущенкой - фото крок 7 7. Верхний корж также смазываю кремом и посыпаю измельченными кусочками обрезков, что оставались после обрезания коржей. Отправляю торт в холодильник на 3-5 годин, можна на ніч.

Подібні рецепти

Медовик зварювального тесту

Карбонара з шинкою і вершками

Люблю медовики, але не люблю довго випікати багато коржів, особливо в спеку. Тому вирішила спекти один великий і в мультиварці. Рецепт ідеальний для зайнятих господинь і молодих мам. опис приготування: Нещодавно моя подруга поділилася зі мною рецептом медового бісквіта, який вийшов м'яким, пиш...

Медовик «Рижик» зі згущеним молоком

Медовик «Рижик» зі згущеним молоком

Я знайшла найпростіший рецепт, як приготувати медовик "; Рижик" зі згущеним молоком. Свою назву він отримав за красивий карамельний колір. Переваги смаку медовика описувати не стану, пробуйте приготувати! опис приготування: Торт обов'язково повинен просочитися, тому поставте його на ніч в холо...

«Медовик» з заварним кремом

«Медовик» з заварним кремом

Які класичні рецепти тортів ви знаєте з дитинства? У мене це "; Наполеон" і "; Медовик ";. І обидва я дуже люблю до цих пір. Приготуйте медовий торт, згадайте дитинство! опис приготування: Я розповім вам, як приготувати "; Медовик" з заварним кремом. Торт дуже ніжний і ароматний. Його не так п...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...