Рецепт Макарони з сиром і помідорами

Рецепт Макарони з сиром і помідорами
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 35 хв.
Макарони з сиром і помідорами — відмінне блюдо для любителів пасти. Виходить воно ситним і без м'яса. Макарони виходить під ніжним соусом за рахунок сиру, а помідори надають кислинку. готується півгодини.

опис приготування:

Як приготувати макарони з сиром і помідорами?

1. Зваріть макарони відповідно до інструкції на упаковці. Бажано, щоб вони були злегка недовареними або, як кажуть італійці, до денте.

2. очистіть цибулину, наріжте невеликими кубиками. Обсмажте на оливковій олії до м'якості. Потім додайте дрібно нарізаний часник і смажте, помішуючи, ще протягом однієї хвилини.

3. До цибулі та часнику додайте консервовані помідори (краще шматочками, якщо цілі — не біда, просто подрібніть або наріжте їх). Всипте сушений базилік, орегано (кохана), цукор і перець. Все перемішайте і доведіть до кипіння. Потім поставте температуру на середню і дайте згасити протягом 15 хвилин. Кришкою не закривайте його.

4. через 15 хвилин до помідорний соусу додайте макарони. Макарони попередньо киньте на друшляк, щоб стекла рідина. все перемішайте.

5. Перекладіть макарони в томатному соусі в посуд для запікання в духовці. Зверху покрийте макарони сиром Моцарелла. Я ріжу, а потім рву сир шматочками. Ще один — самих верхній — шар — натертый сыр Пармезан. Моцареллу можна замінити на сулугуні або будь-легкоплавкий жовтий сир, а замість пармезану натріть твердого сиру.

6. Макарони з помідорами під сиром відправляйте в розігріту до 180 градусів духовку. Як тільки сир розплавиться (приблизно через 10-15 хвилин), блюдо готово.

Макарони з сиром і помідорами подавайте як самостійне блюдо або як гарнір до м'яса або птиці. Прикрасьте листочками базиліку.

Смачного!

  • макарони— 400-500 грам
  • цибулина— 1 штука
  • Оливкова олія— 1 Чайна ложка
  • часник— 2 зубчики
  • Помідори у власному соку (банку)  — 1 штука(400 грам)
  • базилік— 1/2 чайних ложки
  • орегано— 1/2 чайних ложки
  • цукор— 1/4 чайних ложки
  • перець— 1/4 чайних ложки
  • сир Моцарелла— 100 грам(Замінюється сиром сулугуні або легкоплавким жовтим сиром.)
  • Сир пармезан— 50-80 грам(Замінюється будь-яким твердим сиром.)
Як приготувати макарони з сиром і помідорами?

1. Зваріть макарони відповідно до інструкції на упаковці. Бажано, щоб вони були злегка недовареними або, як кажуть італійці, до денте.

2. очистіть цибулину, наріжте невеликими кубиками. Обсмажте на оливковій олії до м'якості. Потім додайте дрібно нарізаний часник і смажте, помішуючи, ще протягом однієї хвилини.

3. До цибулі та часнику додайте консервовані помідори (краще шматочками, якщо цілі — не біда, просто подрібніть або наріжте їх). Всипте сушений базилік, орегано (кохана), цукор і перець. Все перемішайте і доведіть до кипіння. Потім поставте температуру на середню і дайте згасити протягом 15 хвилин. Кришкою не закривайте його.

4. через 15 хвилин до помідорний соусу додайте макарони. Макарони попередньо киньте на друшляк, щоб стекла рідина. все перемішайте.

5. Перекладіть макарони в томатному соусі в посуд для запікання в духовці. Зверху покрийте макарони сиром Моцарелла. Я ріжу, а потім рву сир шматочками. Ще один — самих верхній — шар — натертый сыр Пармезан. Моцареллу можна замінити на сулугуні або будь-легкоплавкий жовтий сир, а замість пармезану натріть твердого сиру.

6. Макарони з помідорами під сиром відправляйте в розігріту до 180 градусів духовку. Як тільки сир розплавиться (приблизно через 10-15 хвилин), блюдо готово.

Макарони з сиром і помідорами подавайте як самостійне блюдо або як гарнір до м'яса або птиці. Прикрасьте листочками базиліку.

Смачного!

Подібні рецепти

Макарони з беконом, моцарелою і помідорами

Макарони з підливою (оригінальний рецепт)

Якщо готувати зовсім ніколи цей рецепт прийде вам на виручку. Все дуже просто, смачно, а головне - швидко. Беріть на озброєння. опис приготування: Дуже швидке в приготуванні блюдо. Поставте варитися макарони. Тим часом наріжте сир, помідори і бекон. Коли макарони будуть готові, відкиньте їх на...

Макарони з часником і помідорами

Макарони з часником і помідорами

Обожнюю макарони у всіх їх проявах. Особливо з соусами, приготованими на основі помідорів. А в сезон помідорів таке блюдо обов'язково треба приготувати! догляд U — неповторний аромат і смак! опис приготування: Макарони з часником і помідорами готуються дуже швидко. В той час, як в духовці запі...

Макарони з фаршем, помідорами і сирним соусом

Макарони з фаршем, помідорами і сирним соусом

Рецепт приготування макаронів з яловичим фаршем, помідорами, чилі і соусом з сиру Чеддер, молока і чорного перцю. опис приготування: Це ситне і неймовірно смачна страва стане вашим улюбленим рецептом. При цьому воно таке просте, що готується всього за 20 хвилин. яловичого фаршу— 450 грам уп...

Макарони з смаженими помідорами і шпинатом

Макарони з смаженими помідорами і шпинатом

Макарони з помідорами — відмінний легкий сніданок. опис приготування: Налити у велику каструлю воду, злегка підсолити і довести до кипіння на великому вогні. Після того як вода закипить, додайте лінгвіне і знову довести до кипіння. Готувати макарони відкритими, періодично помішуючи, поки паста...

Макарони з помідорами і ковбасою в мультиварці

Макарони з помідорами і ковбасою в мультиварці

Коли вам набриднуть звичайні макарони і ви не захочете знову варити крупу на гарнір, візьміть на замітку цей рецепт. Його легко повторити і варіювати. Вам залишиться тільки прочитати інструкцію. опис приготування: Цей же варіант можна запекти і в духовці, але тут я написала про те, як приготув...