Рецепт Міні-сендвічі з фрикадельками
Рецепт приготування міні-сендвічів з фрикадельками з яловичого фаршу, цибулею, соусом Маринара і сиром Проволоне.
опис приготування:
соковиті фрикадельки, тушковані з соусі Маринара, на свіжих булочках з сиром можуть служити самостійною закускою на святі.
- яловичого фаршу— 450 грам
- часнику— 1 зубчик
- солі— 1/2 чайних ложки
- чорний перець— — За смаком
- молока— 1/2 склянки
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- цибулини— 1/2 штуки
- баночка соусу Маринара— 1 штука
- булочок для сендвічів— 12 штук
- сиру проволоне— 4 скибочки
2. Нагріти оливкова олія у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і смажити протягом однієї хвилини. Додати фрикадельки і смажити одну хвилину. можливо, вам доведеться смажити фрикадельки в два заходи, в залежності від розміру вашої сковорідки.
3. Налити в сковороду банку з соусом Маринара, обережно перемішати в соусі фрикадельки. Накрити сковороду кришкою і смажити протягом 20 хвилин.
4. Коли фрикадельки готові, розрізати кожну булочку для сендвічів навпіл. Викласти шматочок сиру Проволоне зверху і знизу кожної половинки булочки.
5. Викласти фрикадельки на нижню половинку булочки, полити соусом, які залишилися від приготування, і накрити зверху другою половиною булочки. Подавати відразу ж.
Подібні рецепти
Домашній хліб на сирих дріжджах
Рецепт приготування мексиканської міні-піци з сиром Чеддер, яловичим фаршем, салатом, сальсою, сметаною, кінзою і піко-де-Гальо. опис приготування: Піко де Гальо - це свіжий мексиканський соус з подрібненого помідорів, цибуля і перець чилі. Міні-піци готуються всього за 15 хвилин і стануть від...
Мигдальні міні-чизкейки
Рецепт приготування міні-сендвічів з імбирного печива з кремом з вершкового сиру, мигдалевого екстракту, вершків і імбиру. опис приготування: Ці хрусткі міні-чизкейки готуються дуже швидко і просто. цукрового піску— 3 Ст. ложки солі— 1/4 чайних ложки несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок ...
Міні-баклажани
Рецепт приготування маленьких баклажан, розміром з невелике яблуко. кількість порцій: 2 Фіолетові маленькі баклажани— 6 штук cемя кунжуту— 2 Ст. ложки(білі) арахіс— 2 Ст. ложки тертий кокос— 2 Ст. ложки цибулина— 1 штука(тонко нарізати) імбир— 1 штука(2.5 см) часник— 2 зубчики порошок куркуми— ...
Міні-пудинги
Рецепт приготування невеликих пудингів на десерт. опис приготування: 1. Розтерти печення качалкою, розплавити разом масло, шоколад і золотий сироп. 2. Потім додати печиво, родзинки і дрібно порізані ягоди. 3. Все розмішати і зліпити невеликі кульки. 4. Покласти в холодильник на пів-години, час...
Міні-булочки з горіхами
Рецепт приготування дріжджових булочок з корицею, горіхами пекан і ванільним екстрактом. опис приготування: Горіхові булочки і чашечка кави - божественний сніданок. сухих дріжджів— 2 1/2 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки солі— 2 1/2 чайних ложки палички масла...