Рецепт Мафіни з зеленою цибулею і козячим сиром
Смак у цих маффинов злегка солонуватий, сирний, з приємним цибульним запахом. Мафіни з цибулею і сиром готуються дуже швидко і просто.
кількість порцій: 12-13
- розпушувача— 2 чайних ложки
- солі— 1/2 чайних ложки
- цукру— 1 Чайна ложка
- соди— 1/8 чайних ложки
- цибулини— 4 штуки
- яйце— 1 штука
- розтопленого і охолодженого вершкового масла— 6 Ст. ложок
- козячого сиру— 120 грам
2. За допомогою ножа для тесту розмішати сухі інгредієнти з козячим сиром, поки у вас не вийде розсипчаста маса. Додати вершкову суміш і перемішати гумовим шпателем до однорідної консистенції. Рівномірно розділити отримане тісто між відділеннями підготовленої форми.
3. випікати від 18 до 22 хвилин, поки зубочистка, вставлена в центр, не буде виходити чистою. Дати мафінів охолонути у формі протягом 5 хвилин, після чого витягти з форми. Подавати маффіни теплими.
Подібні рецепти
Кростата з сиром і джемом
Козій сир ідеально поєднується із зеленим горошком, спробуйте додати цей дует до макаронів. Крім того, додайте в'ялені томати, цукіні, свіжу м'яту, відчуйте цей незрівнянний аромат! опис приготування: Якщо ви не любите козячий сир, можна замінити його овочами або іншим пікантним сиром. Спробуй...
Мафіни з болгарським перцем і сиром Чеддер
Рецепт приготування мафінів з сиром чеддер, болгарським перцем, цибулею, петрушкою і чилі. Вони стануть відмінним доповненням до будь-якого обіду, їх також добре подавати з яєчнею або шинкою на сніданок. кількість порцій: 4-6 свіжа цибуля— 2 Ст. ложки свіжа петрушка— 1 Ст. ложка розпушувач— 2 ч...
Мафіни з сиром
Мафіни з сиром — неймовірно смачна випічка, приготована з ніжного тіста з сирно-молочній основою. Маффіни прикрасять будь-який святковий стіл, адже виглядають вони просто чудово! рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування мафінів з сиром. Готуються такі мафіни дуже...
Лосось із зеленою квасолею
Швидкий рецепт приготування смаженого лосося із зеленою квасолею і часником. опис приготування: У середній сковороді нагріти 1 чайну ложку масла на середньому вогні. Додати часник і смажити до золотисто-коричневого кольору, від 30 секунд до 1 хвилини. Викласти на блюдо, очистити сковороду від ...
Мафіни з курагою
Сьогодні приготуємо маффіни з курагою, да не просто з курагою, а ще і з марципаном. Якщо вам не вдасться роздобути марципан в магазині, не турбуйтеся, ми будемо готувати його самі. опис приготування: У цих маффінів смак кураги дуже вдало поєднується з мигдальною ноткою марципану. Зараз в магаз...