Рецепт Морепродукти з квашеною капустою

Рецепт Морепродукти з квашеною капустою
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Французький рецепт квашеної капусти з морепродуктами і картоплею. Рибу можна використовувати на свій розсуд.

кількість порцій: 8
  • цибулина— 1 штука
  • картопля— 300 грам
  • масло або жир— 2 Ст. ложки
  • квашена капуста— 1 кілограм
  • сухе біле вино— 2 склянки
  • креветки— 150 грам
  • риба— 400 грам
  • оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • сухе біле вино— 4 Ст. ложки
  • сіль, перець— — За смаком
Морепродукти з квашеною капустою - фото крок 1 нарізати цибулину. Очистити картоплю, якщо вони великі, розрізати на чотири частини.

Морепродукти з квашеною капустою - фото крок 2 розтопити масло, додати нарізану цибулю, сіль і перець і смажити протягом 3 — 4 хвилин. Додати 1 кг сирої квашеної капусти і 2 склянки сухого білого вина і добре перемішати. Додати картоплю, знову перемішати, накрити кришкою і залишити кипіти на повільному вогні до готовності картоплі, близько 40 хвилин.

Морепродукти з квашеною капустою - фото крок 3 Тим часом підготувати криветки і нарізати рибу на шматки.

Змастити з обох сторін оливковою олією, посолити і поперчити. Обсмажити на сковороді з обох сторін 1-2 хвилини.

Морепродукти з квашеною капустою - фото крок 4 У тій же сковороді обсмажити креветки протягом 2 — 3 хвилин.

Морепродукти з квашеною капустою - фото крок 5 наливати 4 столові ложки сухого білого вина в тугіше сковорідку і змішайте з соками від риби і креветок. Вилийте цю рідину в каструлю з капустою і перемішайте. Покладіть рибу і креветки зверху.

Накрити кришкою і залишити варити ще 10 хвилин.

тепер готово.


Подібні рецепти

Морепродукти під соусом

Картопляний салат з квашеною капустою

морепродукти — це незабутньо смачний делікатес! Найкраще морепродукти поєднуються з вершковим соусом. Як гарнір підійдуть макарони або локшина. Обов'язково приготуйте це блюдо будинку! опис приготування: тим, хто любить вживати в їжу різні дари моря, напевно сподобаються морепродукти під соусо...

Морепродукти в вершковому соусі

Морепродукти в вершковому соусі

можливо, ви не знали, але вершковим соус чудово поєднується з різними морепродуктами. Наприклад - з рибою, кальмарами, тушкованими мідіями, або креветками. Виходить неймовірно смачно і апетитно! опис приготування: Спеціально для Вас — безсумнівно простий рецепт приготування морепродуктів в вер...

Морепродукти в томатному соусі

Морепродукти в томатному соусі

Не можу уявити кращого обіду для себе, ніж морепродукти з пастою або соусом. Страв з такими інгредієнтами багато, особливо в середземноморській кухні. Давайте розглянемо один з рецептів. опис приготування: Отже, на сцену знову виходить італійська кухня. проста, але в той же час вишукана. Пропо...

Лосось з китайською капустою і васабі

Лосось з китайською капустою і васабі

Рецепт приготування філе лосося з китайською капустою, Wasabi, імбиром і майонезом. опис приготування: У блендері змішати майонез, Kinzu, сік лайма, Wasabi, імбир і 1 столову ложку води. Збити до отримання однорідної маси, додати до 2 столові ложки більше води. збивати близько 3 хвилин. Припр...

Лосось з рисом і китайської капустою

Лосось з рисом і китайської капустою

Рецепт приготування запеченого лосося з коричневим рисом, китайської капустою і імбиром. опис приготування: Приготувати рис відповідно до інструкції на упаковці. Поки рис вариться, в маленькій мисці змішати соєвий соус, сік лайма, імбир і нектар агави при використанні. У великій сковороді наг...