Рецепт Макарони з соусом «Аматрикана»
Якщо ви ще не пробували таке блюдо, то дивіться, як приготувати макарони з соусом "; Аматрічана. Навчитися їх готувати легко, тут смачний і легкий в приготуванні соус, гордість італійських господинь.
опис приготування:
виявляється, макарони можуть бути неймовірно смачними. звичайно, все це завдяки соусу "; Аматрічана ";, прекрасної італійської знахідку з розряду простій і доступній їжі. Готувати його виявилося настільки легко, а є так смачно, що з'явилося бажання повторити досвід ще раз і пригостити своїх друзів. Цей чудовий соус повинен з'явитися в рецептах кожної господині. Тим більше, що всі інгредієнти спокійно можна купити на полицях наших магазинів і ринків.
дивіться, як приготувати макарони з соусом "; Аматрічана ";.
- Макарони типу "; Букатіні" — 400 грам(товсті спагетті з дірочкою всередині або звичайні спагетті)
- Грудинка копчена— 200 грам
- Томати без шкурки у власному соку— 0,5 L
- Цибуля ріпчаста— 1 штука(маленький)
- Перець гострий мелений— За смаком(або суміш перців)
- Масло оливкове— 2-3 Ст. ложок
2. Після чого підсмажте в олії дрібно нарізану цибулю до напівготовності.
3. До частково обсмаженої цибулі додайте нарізану кубиками копчену грудинку.
4. Добре перемішайте грудинку з цибулею на сковороді. Продовжуйте смажити, періодично помішуючи.
5. Очищені від шкірки томати у власному соку додайте до грудинке з цибулею. Дайте можливість закипіти на великому вогні.
6. Потім за рецептом необхідно варити його на повільному вогні, накривши кришкою протягом 20 хвилин.
7. Перед тим, як зняти соус з вогню, посоліть і додайте гострий перець (можна суміш різних перців по своєму смаку).
8. Відваріть по інструкції на пачці макарони і заправте їх соусом перед подачею.
Подібні рецепти
Макарони під вершковим соусом
Про те, як смачно приготувати макарони під соусом в духовці, знає кожна господиня. Соус грає головну роль в цій страві. Мої рідні воліють макарони під томатним соусом, про які я розповім. опис приготування: У разі цієї страви, ви можете проявляти свою фантазію. наприклад, в моїй родині макарон...
Макарони під соусом
Вибираючи соус до макаронів, я зупинилася на легкому овочевий, в міру пікантному і гострому соусі. Спробуйте, смачно! опис приготування: думаю, такий соус можна зустріти в різних кухнях, у нас цей соус можна порівняти з аджикою, з тією умовою, що соус подають сирим. Зніміть з помідорів шкірку....
Макарони під сирним соусом
Ви готуєте макарони? А з яким соусом їх подаєте? Я пропоную вам варіант, як приготувати макарони під сирним соусом. це бюджетно, але просто неймовірно смачно! Соус з плавленого сиру і зелені. опис приготування: На питання "; А чи можна замінити плавлений сир іншим," скажу, що швидше за все моя...
Макарони Мушлі з сиром і томатним соусом
Рецепт приготування макаронів з начинкою з трьох видів сиру і соусом з італійської ковбаси, помідорів і червоного вина. опис приготування: Ця страва припаде до душі справжнім любителям італійської кухні. пасти «Мушлі»— 240 грам рикотта— 900 грам сиру Пармезан— 240 грам яйце— 1 штука листя б...
Макарони з фаршем під соусом бешамель
Макарони з фаршем — досить буденне блюдо в нашому меню, але якщо додати до нього французький соус бешамель, то ви отримаєте вишукану вечерю. Спробуйте мій рецепт, не пошкодуєте! опис приготування: Запишіть собі в кулінарну книгу, як приготувати макарони з фаршем під соусом бешамель. Готуйте з ...