Рецепт Макарони з базиліком і мигдалем

Рецепт Макарони з базиліком і мигдалем
Кількість порцій: 2 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування звичайного страви, довгих макаронів, з незвичайним освіжаючим смаком базиліка і мигдалю.

опис приготування:

Макаронні вироби всіх розмірів і форм це невід'ємна частина нашого раціону. Чому б вам не зробити банальне, але таке улюблене всіма блюдо ще смачніше і пікантні? Беріть на озброєння базилік і мигдаль.

  • мигдалю— 70 грам
  • довгих макаронів— 300 грам
  • базиліка— 1 Склянка
  • часнику— 1 зубчик
  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • жирності вершків— 3 Ст. ложки
  • Сіль і перець— — За смаком
Макарони з базиліком і мигдалем - фото крок 1 1. розжарити духовка, і на аркуші прожарьте мигдаль протягом 3-4 хвилин, поки ядра не стануть золотистими. Коли горіхи трохи охолонуть, подрібніть їх. В даному рецепті можна використовувати битий мигдаль.

Макарони з базиліком і мигдалем - фото крок 2 2. У підсоленій воді зваріть довгі макарони відповідно до інструкції на упаковці (5-10 хвилин). головне, не переварити їх.

Макарони з базиліком і мигдалем - фото крок 3 3. базилік помити, обтрусити від сирої води і порубати. часник розім'яти.

Макарони з базиліком і мигдалем - фото крок 4 4. макарони процідити, викласти у велику чашу, додати базилік, часник, оливкова олія, вершки, сіль і перець.

Макарони з базиліком і мигдалем - фото крок 5 5. Подавати блюдо потрібно гарячим, посипавши готовим мигдалем. Це дуже смачно і корисно.

Подібні рецепти

Моцарелла з помідорами та базиліком

Домашні макарони з базиліком

розповім, як приготувати моцарелу з помідорами та базиліком. Смачне і дуже цікаве виходить страва, романтична вечеря в італійському стилі воно чудово доповнить! Рекомендую всім приготувати! опис приготування: Перед вами - простий рецепт закуски з моцарелли з помідорами та базиліком. У приготув...

Морква з кедровими горішками і базиліком

Морква з кедровими горішками і базиліком

Морква зміцнює сітківку ока. Використовуйте молоденьку моркву! опис приготування: Passiruem горіх 5 хвилин, прибираємо з вогню. Терту моркву опускаємо в окріп на 30 секунд, потім дістаємо і промиваємо під холодною водою. У глибокій тарілці перемішуємо морква, кедрові горішки, лимонний сік, сіл...

Медовий пиріг з мигдалем

Медовий пиріг з мигдалем

Корисні властивості меду можна перераховувати безкінечно. Спробуйте приготувати медовий пиріг, який буде не тільки надзвичайно смачним, але ще і корисним. опис приготування: Рецепт дуже простий. Замісити тісто борошна, пластівців, збитих з цукром яєць і розтопленого масла з медом. Вилийте у ф...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...