Рецепт Маринад для реберець в духовці
Якщо ви шукайте цікавий маринад для реберець в духовці, то пропоную вам спробувати цей рецепт. Простий і шалено смачний, він підійде як для свинячих, так і для баранячих ребер.
опис приготування:
Рецепт приготування маринаду для реберець в духовці досить простий, ви самі можете в цьому переконатися. Реберця раджу вибирати досить жирні — в процесі запікання зайвий жир витопиться, а самі реберця залишаться дуже соковитими. Велику роль в приготуванні смачних реберець грає саме маринад. подивіться тільки, якими красивими, глянцевими вийшли у мене реберця. До речі, порізати ребра на шматки можна перед запіканням, і змастити кожен шматочок соусом, але я люблю запікати ребра цілим шматком. Так виходить соковитіше.
- свинячі ребра— 500 грам
- Соєвий соус— 30 мілілітрів
- мед— 1 Ст. ложка
- кетчуп— 1 Ст. ложка
- гірчичний— 1-1,5 Ст. ложки
- Перець чорний мелений— За смаком
- сіль— За смаком
Змішайте інгредієнти для соусу — соєвий соус, мідь, гірчицю, кетчуп. До речі, кількість кожного інгредієнта можна варіювати на свій смак, якщо любите більш солодкуватий соус, додайте більше меду (я так і роблю), якщо любите більш гострий — більше гірчиці. Добре перемішайте соус до однорідності.
Свинячі ребра цілим шматком покладіть в форму для запікання, натріть сіллю і перцем і залиште мінімум на 15 хвилин. Нехай м'ясо насититься ароматом перцю.
Тепер змастіть шматок м'яса підготовленим соусом.
Накрийте форму для запікання фольгою і відправте в духовку, розігріту до градусів на 30 хвилин.
Потім фольгу зніміть, м'ясо ще раз змастіть соусом і знову запікайте при тій же температурі ще 20-30 хвилин (до готовності м'яса). для 10 хвилин до готовності змажте м'ясо ще раз, щоб вийшла глянсова гарна скоринка.
Свинячі реберця в ароматному маринаді готові. Смачного!
Подібні рецепти
Плов зі свинячих реберець
Щоб приготувати ароматні і ніжні реберця, я використовую цей маринад. Інгредієнти для нього знайдуться на будь-якій кухні. Приготування займе кілька хвилин, а смак не забудеться ніколи. пробуємо! опис приготування: Маринад для свинячих реберець в духовці можна створити з інгредієнтів, які є у ...
Маринад для реберець
Маринад для реберець готується дуже просто і швидко. реберця, замариновані з даного рецептом, виходять по-азійському пряними, смачними і дуже апетитними. опис приготування: Даний маринад для реберець готується дуже просто і швидко. Всі інгредієнти для маринаду вказані з розрахунком на використ...
Маринад для баранячих реберець
тим, хто вирішив приготувати реберця по-новому і запекти їх будинку або на вугіллі, пропоную фантастичний маринад для баранячих реберець. опис приготування: Цей рецепт приготування маринаду для баранячих реберець передбачає використання сушених томатів. Якщо у вас їх немає, то їх можна замінит...
Маринад для свинячих реберець
Маринад для свинячих реберець можна приготувати різними способами, використовуючи будь-які спеції і соуси. Наш сьогоднішній рецепт сподобається всім, ребра виходять незрівнянними. опис приготування: Основа нашого маринаду — апельсиновий сік, мед і гірчиця, додамо спеції і часник — вийде дуже с...
Маринад для курчати в духовці
Щоб курча вийшов неймовірно соковитим і ароматним, його обов'язково потрібно замаринувати. Пропоную вам оригінальний маринад, який зробить курчати шалено смачним, соковитим і апетитним! опис приготування: Курча в духовці цілком, одне з популярних і улюблених страв в кожній родині. Його часто з...