Рецепт Маринад для баранячих реберець
тим, хто вирішив приготувати реберця по-новому і запекти їх будинку або на вугіллі, пропоную фантастичний маринад для баранячих реберець.
опис приготування:
Цей рецепт приготування маринаду для баранячих реберець передбачає використання сушених томатів. Якщо у вас їх немає, то їх можна замінити свіжими помідорами чи аджикою.
1. Баранячі ребра вимити і просушити. Нарізати порційними шматочками і викласти в глибоку миску.
2. Основою маринаду будуть сушені томати. Їх необхідно нарізати невеликими шматочками. Свіжі помідори краще порізати середніми шматочками.
3. Великий пучок свіжої зелені вимити, просушити і подрібнити.
4. Ребра посолити і поперчити за смаком. Додати улюблені спеції.
5. До ребрах додати гірчицю і добре обмазати їх. Можна також використовувати томатний соус зі спеціями або аджику.
6. Тепер трохи тертого імбиру, він додасть не тільки смак, але і аромат.
7. Додати томати і зелень. Все ретельно перемішати.
8. Вилити в миску з ребрами біле сухе вино (можна замінити червоним). Накрити кришкою і відправити в холодне місце мінімум на 2-3 годину. Краще залишити ребра в маринаді на ніч, тоді вони вберуть максимум смаку та аромату від маринаду.
- сушені томати— 150 грам
- свіжа зелень— 100 грам
- гірчичний— 1-2 Ст. ложок
- імбир— 1 Чайна ложка
- Сухе вино— 50 мілілітрів
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
- приправи— 1 щіпка
- баранячі реберця— 1 кілограм
1. Баранячі ребра вимити і просушити. Нарізати порційними шматочками і викласти в глибоку миску.
2. Основою маринаду будуть сушені томати. Їх необхідно нарізати невеликими шматочками. Свіжі помідори краще порізати середніми шматочками.
3. Великий пучок свіжої зелені вимити, просушити і подрібнити.
4. Ребра посолити і поперчити за смаком. Додати улюблені спеції.
5. До ребрах додати гірчицю і добре обмазати їх. Можна також використовувати томатний соус зі спеціями або аджику.
6. Тепер трохи тертого імбиру, він додасть не тільки смак, але і аромат.
7. Додати томати і зелень. Все ретельно перемішати.
8. Вилити в миску з ребрами біле сухе вино (можна замінити червоним). Накрити кришкою і відправити в холодне місце мінімум на 2-3 годину. Краще залишити ребра в маринаді на ніч, тоді вони вберуть максимум смаку та аромату від маринаду.
Подібні рецепти
Курча в фользі в духовці
Щоб приготувати ароматні і ніжні реберця, я використовую цей маринад. Інгредієнти для нього знайдуться на будь-якій кухні. Приготування займе кілька хвилин, а смак не забудеться ніколи. пробуємо! опис приготування: Маринад для свинячих реберець в духовці можна створити з інгредієнтів, які є у ...
Маринад для свинячих реберець
Маринад для свинячих реберець можна приготувати різними способами, використовуючи будь-які спеції і соуси. Наш сьогоднішній рецепт сподобається всім, ребра виходять незрівнянними. опис приготування: Основа нашого маринаду — апельсиновий сік, мед і гірчиця, додамо спеції і часник — вийде дуже с...
Маринад для реберець в духовці
Якщо ви шукайте цікавий маринад для реберець в духовці, то пропоную вам спробувати цей рецепт. Простий і шалено смачний, він підійде як для свинячих, так і для баранячих ребер. опис приготування: Рецепт приготування маринаду для реберець в духовці досить простий, ви самі можете в цьому перекон...
Маринад для реберець
Маринад для реберець готується дуже просто і швидко. реберця, замариновані з даного рецептом, виходять по-азійському пряними, смачними і дуже апетитними. опис приготування: Даний маринад для реберець готується дуже просто і швидко. Всі інгредієнти для маринаду вказані з розрахунком на використ...
Цибулевий маринад для шашлику
Щоб замаринувати м'ясо на шашлики, вам не потрібно купувати дорогі спеції і маринади, досить просто приготувати цибульний маринад зі звичайного ріпчастої цибулі і шашлики вийдуть відмінними! опис приготування: Рецепт дуже простий і швидкий. Ріпчасту цибулю знайдеться на кожній кухні разом з сі...