Рецепт Маринована риба з чилі

Рецепт Маринована риба з чилі
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт приготування маринованої риби з гострим перчиком чилі, свіжим соком з лайма і стиглими помідорами з авокадо.

опис приготування:

1. Очистити перець чилі від насіння і дуже дрібно нарізати. Нарізати помідори кубиками. Очистити і нарізати авокадо. Рибу нарізати на смуги розміром приблизно 5 х 1 см.

2. Покласти рибу в неглибокий посуд і залити соком лайма. Накрити поліетиленовою плівкою і дати постояти 1 час.

3. Змішайте всі інгредієнти для гарніру, для isklyucheniem koriandra. Відкласти в сторону.

4. Приправити рибу сіллю і додати чилі. Полити оливковою олією. Накрити і поставити маринуватися в холодильник на 15-30 хвилин.

Розділити рибу на 6 тарілок. Посипати коріандром і подавати з гарніром.

  • філе палтуса, камбали, морського окуня або лосося— 650 грам
  • лайма, сік— 3 штуки
  • червоних чилі— 1-2 штук
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • сіль— — За смаком
  • для гарніру:помідора— 4 штуки
  • авокадо— 1 штука
  • лимонного соку— 1 Ст. ложка
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • листя koriandra— 2 Ст. ложки
1. Очистити перець чилі від насіння і дуже дрібно нарізати. Нарізати помідори кубиками. Очистити і нарізати авокадо. Рибу нарізати на смуги розміром приблизно 5 х 1 см.

2. Покласти рибу в неглибокий посуд і залити соком лайма. Накрити поліетиленовою плівкою і дати постояти 1 час.

3. Змішайте всі інгредієнти для гарніру, для isklyucheniem koriandra. Відкласти в сторону.

4. Приправити рибу сіллю і додати чилі. Полити оливковою олією. Накрити і поставити маринуватися в холодильник на 15-30 хвилин.

Розділити рибу на 6 тарілок. Посипати коріандром і подавати з гарніром.

Подібні рецепти

Цибуля маринована швидкий

Суп з редьки

Не любите гіркий присмак цибулі? Маринад легко виправить цей недолік, зробивши блюдо пікантним і ароматним. Як приготувати мариновану цибулю? Швидкий і дуже простий рецепт - спеціально для вас! опис приготування: Маринована цибуля використовують в приготуванні салатів, burgerov, різних м'ясни...

Цибуля маринована

Цибуля маринована

Маринування цибулі - дуже простий і швидкий процес. Це не тільки універсальна закуска до будь-якого гарніру або м'ясної страви. Маринована цибуля можна класти на бутерброди або додавати в овочевий салат. опис приготування: Як приготувати лук маринований в домашніх умовах? Просто нарізати цибул...

Маринована цвітна капуста

Маринована цвітна капуста

Любителям вегетаріанських страв присвячується мій простий рецепт маринованої цвітної капусти. Дуже смачна закуска може послужити самостійною стравою, а також прекрасним гарніром до будь-якої страви. опис приготування: Маринована цвітна капуста — дуже цікавий і універсальний вид заготовки. Післ...

Маринована диня на зиму

Маринована диня на зиму

З рецепта можна дізнатися, як приготувати мариновану диню на зиму. це закуска, яка підійде до кожного застілля і не залишить байдужим нікого з гостей. Вона має дуже яскравий насичений смак. опис приготування: Солодка маринована диня це не обов'язково десерт. Таку диню можна додавати в різні са...

Маринована фета

Маринована фета

свіжа ідея — маринована фета. Його легко і просто зробити самому, а головне на свій смак. Фета зберігається в холодильнику. Чим довше фета настоюється, тим ароматний стає. опис приготування: Для приготування маринованої фети потрібна посуд з кришкою. Укладати фету в банку потрібно чергуючи шар...