Рецепт Маринад для шашлику з гранатового соку

Рецепт Маринад для шашлику з гранатового соку
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 10 хв.
Маринад для шашлику з гранатового соку — вишуканий і дуже східний, з характером так би мовити. Гранатовий сік додасть м'ясу неповторний смак, а саме м'ясо буде соковитим і дуже ніжним. Спробуйте!

опис приготування:

Маринад для шашлику з гранатового соку відмінно підійде до курки і м'яса. Можна в маринад, крім гранатового соку, додати і насіння граната. рекомендую, використовуючи такий маринад, приготувати і соус до м'яса на основі гранатового соку. Чудовий соус виходить з натурального гранатового соку і цукру, його треба зварити.

Отже, як приготувати маринад для шашлику з гранатового соку?

1. У великій мисці змішайте йогурт, Гранатовий сік, сіль і гірчицю.

2. Збийте все віночком до однорідної консистенції.

3. шматочки м'яса, нарізані на шашлик, або оброблені шматочки курки, викладіть в маринад. Помасажуйте м'ясо руками в маринаді. Посуд закрийте кришкою або оберніть харчовою плівкою і поставте на нижню полицю холодильника на ніч або на кілька годин.

4. Смажте м'ясо на мангалі або в духовці, як зазвичай ви смажите шашлик.

5. Готовий шашлик прикрасьте насінням граната.

Смачного!


  • натуральний йогурт— 1/2 склянки
  • Гранатовий сік— 1/2 склянки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • гірчичний— 1 Ст. ложка(Dizhonskaя)
Маринад для шашлику з гранатового соку відмінно підійде до курки і м'яса. Можна в маринад, крім гранатового соку, додати і насіння граната. рекомендую, використовуючи такий маринад, приготувати і соус до м'яса на основі гранатового соку. Чудовий соус виходить з натурального гранатового соку і цукру, його треба зварити.

Отже, як приготувати маринад для шашлику з гранатового соку?

1. У великій мисці змішайте йогурт, Гранатовий сік, сіль і гірчицю.

2. Збийте все віночком до однорідної консистенції.

3. шматочки м'яса, нарізані на шашлик, або оброблені шматочки курки, викладіть в маринад. Помасажуйте м'ясо руками в маринаді. Посуд закрийте кришкою або оберніть харчовою плівкою і поставте на нижню полицю холодильника на ніч або на кілька годин.

4. Смажте м'ясо на мангалі або в духовці, як зазвичай ви смажите шашлик.

5. Готовий шашлик прикрасьте насінням граната.

Смачного!


Подібні рецепти

Маринад для шашлику з яловичини

Маринад для шашлику на кефірі

Хочу розповісти, як приготувати маринад для шашлику з яловичини. Це пряний томатний маринад, який допоможе зробити шашлик м'яким і соковитим. Кількість продуктів розраховане на кілограм м'яса. опис приготування: Всупереч поширеній думці, що найкраще залишати шашлики маринуватися на ніч, Не вар...

Маринад для шашлику з курки

Маринад для шашлику з курки

Приготуйте найпростіший і класичний маринад для шашлику з курки - і вам більше не захочеться навіть пробувати інші! Дивіться рецепт приготування, запам'ятовуйте, адже зараз - пора шашликів! опис приготування: Щоб приготувати маринад для шашлику з курки, не треба мудрувати лукаво: беремо соєвий...

Маринад для шашлику з курячих крилець

Маринад для шашлику з курячих крилець

Маринад для шашлику з курячих крилець приготувати більш ніж просто. Якщо ви не полінуйтеся це зробити, то крильця будуть просто чудовими, з прекрасним ароматом і смаком. Вам сподобається! опис приготування: Обов'язково спробуйте приготувати цей чудовий маринад для курки. Завдяки йому курка вий...

Маринад для шашлику з телятини

Маринад для шашлику з телятини

На мій погляд, з телятини виходить найсмачніший, ніжний і ароматний шашлик, особливо якщо замаринувати його в червоному вині, розмарині і тим'яну, це відмінний варіант для вилазки на природу. опис приготування: Насправді немає поганої погоди для шашлику, адже і взимку, і восени його цілком мож...

Маринад для шашлику з курячих ніжок

Маринад для шашлику з курячих ніжок

Якщо ви думаєте, що шашлик з курки неможливо приготувати так, щоб всі гості здивувалися, то ви помиляєтеся. Вся справа в маринаді. Якщо його правильно зробити, то блюдо вийде неперевершеним. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати маринад для шашлику з курячих ніжок, то просто ...