Рецепт Маринована диня на зиму

Рецепт Маринована диня на зиму
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
З рецепта можна дізнатися, як приготувати мариновану диню на зиму. це закуска, яка підійде до кожного застілля і не залишить байдужим нікого з гостей. Вона має дуже яскравий насичений смак.

опис приготування:

Солодка маринована диня це не обов'язково десерт. Таку диню можна додавати в різні салати, загортати в м'ясні рулети, використовувати в якості начинок для тарталеток. У багатьох випадках такий динею я з успіхом заміняю консервовані ананаси, виходить не гірше! Само собою, маринована диня - це також повноцінний десерт, який гідно оцінять діти.

  • диня— 1 кілограм
  • вода— 1 Склянка
  • мед— 2 Ст. ложки
  • оцет 9%  — 100 мілілітрів
  • кориця мелена— 2 щіпки
  • імбир мелений— 2 щіпки
  • сіль— 1 щіпка
Маринована диня на зиму - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. диню помийте, очистіть від насіння і корок. М'якоть поріжте на невеликі шматочки. Відміряйте необхідну кількість приправ.

Маринована диня на зиму - фото крок 2 Приготуйте маринад. Для цього в холодній воді повністю розчиніть мед. Додайте корицю і імбир, також сіль.

Маринована диня на зиму - фото крок 3 влийте оцет, перемішайте все. Поставте маринад на середній вогонь. Доведіть до кипіння. періодично помішуйте.

Маринована диня на зиму - фото крок 4 Поки буде закипати маринад, складіть плотненько в чисті сухі банки шматочки дині. Потім залийте їх гарячим маринадом.

Маринована диня на зиму - фото крок 5 Банки прикрийте кришками і стерилізують 10 хвилин зручним способом, потім закатати. От і все, через якихось пару днів диня гарненько промаринуется і її вже можна буде вживати в їжу. Але все ж раджу почекати до зими, тоді смак дині стане більш насиченим і яскравим.

Маринована диня на зиму - фото крок 6 Зберігайте заготовку в прохолодному місці. Їжте із задоволенням! Подавати таку диню можна в якості окремого десерту або ж використовувати для інших десертів або випічки.

Подібні рецепти

Маринована гарбуз на зиму

Маринована молода кукурудза на зиму

Маринована гарбуз має приємний кисло-солодкий смак. Дуже добре поєднується з запеченим м'ясом. Таку гарбуз можна вживати відразу, а можна закатати в баночки і залишити на зиму. обов'язково спробуйте! опис приготування: Поділюся з вами секретом, як приготувати мариновану гарбуз на зиму в домашн...

Маринована цибуля кільцями на зиму

Маринована цибуля кільцями на зиму

Якщо у вас є в наявності льох або підвал, підготуйте на зиму маринована цибуля в кільцях — ідеальну консервацію для запеченого м'яса або риби, салатів, інших страв. Приготувати її дуже просто! опис приготування: Консервація добре зберігається в холоді, завдяки додаванню столового оцту. Для при...

Маринована цибуля на зиму без стерилізації

Маринована цибуля на зиму без стерилізації

Любителі цибулі з м'ясом і шашликом, не проходьте повз! Для вас я підготувала рецепт, завдяки якому можна на кілька днів зберегти його смак (і навіть трохи поліпшити його). дивимося рецепт! опис приготування: Крім усього іншого, ви впораєтеся з закускою дуже швидко і без особливих зусиль. Тому...

Маринована цибуля на зиму півкільцями

Маринована цибуля на зиму півкільцями

Марінація лука на зиму дозволить позбутися від зайвих клопотів, завжди маючи під рукою своєрідний напівфабрикат. У цьому рецепті я розповім, як приготувати мариновану цибулю на зиму півкільцями. опис приготування: 1. Підготуйте цибуля, очистіть його від лушпиння, ображати донці і шийку, поле ч...

Маринована цибуля на зиму

Маринована цибуля на зиму

Маринована цибуля я готую вже кілька років і до весни у мене не залишається жодної баночкі.Такой цибулю прекрасно підходить в якості закуски до святкового столу, його я також додаю до деяких салати опис приготування: маринована цибуля — смачна і легка закуска, володіє дивовижним смаком. завдяк...