Рецепт Медово-яблучний пиріг
Смачний і ароматний яблучний пиріг завжди додасть вам сил і підніме настрій. Оскільки яблука їсти цілий рік, ви зможете зробити його завжди. розповім, як приготувати медово-яблучний пиріг.
опис приготування:
Для цього пирога підійдуть яблука будь-якого сорту, мені більше подобаються щільні кисло-солодкі. Яблука відмінно поєднуються з корицею, а секретний інгредієнт цього пирога - це мед. Пиріг подавайте після охолодження, так набагато смачніше і при розрізанні все яблучні шматочки тримаються воєдино.
- зелені яблука— 4 штуки
- червоні яблука— 4 штуки
- Пісочне тісто— 350 грам
- мелена кориця— 2 Ст. ложки
- Мускатний горіх— 1 щіпка
- кардамон— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 щіпка
- мед— 2 Ст. ложки
- цукор— 0,5 склянки(+ 3 столові ложки для поливання)
- борошно— 1/4 склянки(+1 столова ложка для начинки)
- Яблучний сік— 2 Ст. ложки(або з отриманням)
- Вершкове масло— 8 Ст. ложок(2 для начинки і 6 для поливання)
- Яєчний білок— 1 штука
- Вівсяні пластівці— 0,5 склянки
2. Розріжте кожне яблуко навпіл, потім акуратно наріжте шматочками невеликого розміру.
3. У миску викладіть все шматочки, додайте до них мед.
4. Не забудьте кришку, kardamone, мускатний горіх, дрібці солі, 1 столовій ложці борошна, яблучному соку, туди ж додайте і половину склянки цукру.
5. Гарненько перемішайте весь вміст миски і відкладіть в сторону.
6. Тісто розкачати за формою для випічки, викладіть тісто і сформуйте бортики, щоб вони звисали з форми. Всередину покладіть яблучну начинку.
7. У блендері змішайте вівсяні пластівці, 6 столових ложок вершкового масла, ¼ склянки борошна, 3 столові ложки цукру. Отриману крихту викладіть поверх яблук.
8. Змастіть пиріг яєчним білком і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 1 час. До столу подавайте після охолодження.
Подібні рецепти
Мус з малини з манкою
Останнім часом гарбузова випічка стала для мене відкриттям. Знайшла я кілька стоять рецептів, які підкорили своїм смаком мене і мою сім'ю. З задоволення розповім про один з варіантів. опис приготування: Якщо ви будете знати про те, як приготувати медово-гарбузовий пиріг, то зможете подати його...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...