Рецепт Медово-яблучний пиріг

Рецепт Медово-яблучний пиріг
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Смачний і ароматний яблучний пиріг завжди додасть вам сил і підніме настрій. Оскільки яблука їсти цілий рік, ви зможете зробити його завжди. розповім, як приготувати медово-яблучний пиріг.

опис приготування:

Для цього пирога підійдуть яблука будь-якого сорту, мені більше подобаються щільні кисло-солодкі. Яблука відмінно поєднуються з корицею, а секретний інгредієнт цього пирога - це мед. Пиріг подавайте після охолодження, так набагато смачніше і при розрізанні все яблучні шматочки тримаються воєдино.

  • зелені яблука— 4 штуки
  • червоні яблука— 4 штуки
  • Пісочне тісто— 350 грам
  • мелена кориця— 2 Ст. ложки
  • Мускатний горіх— 1 щіпка
  • кардамон— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 щіпка
  • мед— 2 Ст. ложки
  • цукор— 0,5 склянки(+ 3 столові ложки для поливання)
  • борошно— 1/4 склянки(+1 столова ложка для начинки)
  • Яблучний сік— 2 Ст. ложки(або з отриманням)
  • Вершкове масло— 8 Ст. ложок(2 для начинки і 6 для поливання)
  • Яєчний білок— 1 штука
  • Вівсяні пластівці— 0,5 склянки
Медово-яблучний пиріг - фото крок 1 1. Ретельно вимийте яблука, потім очистіть кожне від шкірки.

Медово-яблучний пиріг - фото крок 2 2. Розріжте кожне яблуко навпіл, потім акуратно наріжте шматочками невеликого розміру.

Медово-яблучний пиріг - фото крок 3 3. У миску викладіть все шматочки, додайте до них мед.

Медово-яблучний пиріг - фото крок 4 4. Не забудьте кришку, kardamone, мускатний горіх, дрібці солі, 1 столовій ложці борошна, яблучному соку, туди ж додайте і половину склянки цукру.

Медово-яблучний пиріг - фото крок 5 5. Гарненько перемішайте весь вміст миски і відкладіть в сторону.

Медово-яблучний пиріг - фото крок 6 6. Тісто розкачати за формою для випічки, викладіть тісто і сформуйте бортики, щоб вони звисали з форми. Всередину покладіть яблучну начинку.

Медово-яблучний пиріг - фото крок 7 7. У блендері змішайте вівсяні пластівці, 6 столових ложок вершкового масла, ¼ склянки борошна, 3 столові ложки цукру. Отриману крихту викладіть поверх яблук.

Медово-яблучний пиріг - фото крок 8 8. Змастіть пиріг яєчним білком і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 1 час. До столу подавайте після охолодження.

Подібні рецепти

Медово-гарбузовий пиріг

Мус з малини з манкою

Останнім часом гарбузова випічка стала для мене відкриттям. Знайшла я кілька стоять рецептів, які підкорили своїм смаком мене і мою сім'ю. З задоволення розповім про один з варіантів. опис приготування: Якщо ви будете знати про те, як приготувати медово-гарбузовий пиріг, то зможете подати його...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...