Рецепт Мексиканський суп з фаршем

Рецепт Мексиканський суп з фаршем
Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв.
За цей прекрасний рецепт хочу подякувати свого друга. дуже ситний, остренький і головне зігріваючий супчик буквально врятував мене в найстуденіші часи і не дав захворіти.

опис приготування:

Напевно, кожна господиня знає, як приготувати суп з фаршем, але існує чимало хитрощів, як зробити такий суп особливо смачним, живильним, ошатним і оригінальним. Як же можна вдосконалити такий знайомий і звичний суп, щоб зробити з нього справжній шедевр кулінарії? легко! Приготуйте простий рецепт мексиканського супу з фаршем! Такий суп припаде до смаку вашим чоловікам, а головне він ситний, остренький і дуже зігріваючий. Уперед за підготовку!;)


  • фарш— 500 грам(яловичий)
  • помідори— 2 штуки(великих)
  • Болгарський перець— 1 штука
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука(великий)
  • часник— 3 зубчики
  • бульйон— 175 грам(1 кубик )
  • вино— 125 грам(біле)
  • квасоля— 200 грам(консервированная красная)
  • спеції— 3 чайних ложки(по 1 ç.l. меленого кардамону, перцю чилі, кмин)
  • Соняшникова олія— 1 Ст. ложка
  • сіль— За смаком
  • Томатна паста— 1 Ст. ложка
Мексиканський суп з фаршем - фото крок 1 моєму овочі. нарізаємо цибулю, чеснок и перец кубиками примерно около 1 см завтовшки, выкладываем в смазанную маслом кастрюлю с толстым дном и тушим 8 хвилин.

Мексиканський суп з фаршем - фото крок 2 Тем временем ошпариваем помидоры кипятком, снимаем с них кожицу и нарезаем такими же кубиками.

Мексиканський суп з фаршем - фото крок 3 В кастрюлю через 8 минут добавляем бульон, вино и нарезанные помидоры. tusim 3 хвилини.

Мексиканський суп з фаршем - фото крок 4 Поки гасяться овочі, берем фарш и обжариваем на смазанной маслом сковороде.

Мексиканський суп з фаршем - фото крок 5 Когда фарш потеряет красный оттенок, добавляем в него по чайной ложке чили, кардамона и кумина и столовую ложку томатной пасты. Все тщательно перемешиваем и оставляем на огне буквально на 2 хвилини.

Мексиканський суп з фаршем - фото крок 6 через 2 минуты добавляем фарш в кастрюлю к овощам. Варимо на середньому вогні 15 хвилин. У самому кінці додаємо 200 грамм промытой консервированной красной фасоли и варим еще 5 хвилин.

Мексиканський суп з фаршем - фото крок 7 Ну ось, наш суп готовий:) Смачного!

Подібні рецепти

Мексиканський грибний суп

Салат «Роза»

Чи плануєте простий і легкий супчик на обід? Тоді пропоную вам зварити цей. насичений смак, нескладний процес, мінімум інгредієнтів і відмінний результат. подобається ідея? Тоді запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: покажу, як приготувати мексиканський грибний суп менш, ніж за півгодини. О...

Мексиканський курячий суп

Мексиканський курячий суп

Рецепт приготування мексиканського супу з курячими грудками, цибулею, селерою, морквою, часником, помідорами і халапеньйо. опис приготування: Цей пікантний мексиканський суп добре подавати з шматочками авокадо, сметаною, тертим сиром Чеддер і кукурудзяними коржами тортільяс. курячих грудки— ...

Мексиканський суп з кетчупом

Мексиканський суп з кетчупом

Хочу поділитися з вами рецептом супу за мотивами мексиканської кухні. У холодну пору року він особливо актуальний! Суп виходить наваристим, яскравим, зігріваючим, з родзинкою kopchёnoy notkoy. неймовірно смачно, гаряче рекомендую спробувати! опис приготування: Подавайте мексиканський суп з кор...

Мексиканський кукурудзяний суп

Мексиканський кукурудзяний суп

Рецепт приготування мексиканського супу. кількість порцій: 3-4 курячих філе— 2 штуки цибулини— 2 штуки маленького стручка красною перца чили— 0,25 штуки рослинної олії— 3 Ст. ложки консервованої кукурудзи— 250 грам молока— 0,5 L невеликий пучок кропу— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) Куряч...

Мексиканський суп з тортілья

Мексиканський суп з тортілья

Рецепт приготування мексиканського супу. кількість порцій: 4 томатів, консервованих у власному соку— 500 грам горошин чорного перцю— 6 штук часнику— 4 зубчики червоний гострий перчик— 1 штука тортильи— 2 штуки кукурудзяної олії— 3 Ст. ложки сушеного орегано— 1 Чайна ложка насіння кумина— 1 Чайн...