Рецепт Мексиканський суп з фаршем
За цей прекрасний рецепт хочу подякувати свого друга. дуже ситний, остренький і головне зігріваючий супчик буквально врятував мене в найстуденіші часи і не дав захворіти.
опис приготування:
Напевно, кожна господиня знає, як приготувати суп з фаршем, але існує чимало хитрощів, як зробити такий суп особливо смачним, живильним, ошатним і оригінальним. Як же можна вдосконалити такий знайомий і звичний суп, щоб зробити з нього справжній шедевр кулінарії? легко! Приготуйте простий рецепт мексиканського супу з фаршем! Такий суп припаде до смаку вашим чоловікам, а головне він ситний, остренький і дуже зігріваючий. Уперед за підготовку!;)
- фарш— 500 грам(яловичий)
- помідори— 2 штуки(великих)
- Болгарський перець— 1 штука
- Ріпчаста цибуля— 1 штука(великий)
- часник— 3 зубчики
- бульйон— 175 грам(1 кубик )
- вино— 125 грам(біле)
- квасоля— 200 грам(консервированная красная)
- спеції— 3 чайних ложки(по 1 ç.l. меленого кардамону, перцю чилі, кмин)
- Соняшникова олія— 1 Ст. ложка
- сіль— За смаком
- Томатна паста— 1 Ст. ложка
Тем временем ошпариваем помидоры кипятком, снимаем с них кожицу и нарезаем такими же кубиками.
В кастрюлю через 8 минут добавляем бульон, вино и нарезанные помидоры. tusim 3 хвилини.
Поки гасяться овочі, берем фарш и обжариваем на смазанной маслом сковороде.
Когда фарш потеряет красный оттенок, добавляем в него по чайной ложке чили, кардамона и кумина и столовую ложку томатной пасты. Все тщательно перемешиваем и оставляем на огне буквально на 2 хвилини.
через 2 минуты добавляем фарш в кастрюлю к овощам. Варимо на середньому вогні 15 хвилин. У самому кінці додаємо 200 грамм промытой консервированной красной фасоли и варим еще 5 хвилин.
Ну ось, наш суп готовий:) Смачного!
Подібні рецепти
Салат «Роза»
Чи плануєте простий і легкий супчик на обід? Тоді пропоную вам зварити цей. насичений смак, нескладний процес, мінімум інгредієнтів і відмінний результат. подобається ідея? Тоді запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: покажу, як приготувати мексиканський грибний суп менш, ніж за півгодини. О...
Мексиканський курячий суп
Рецепт приготування мексиканського супу з курячими грудками, цибулею, селерою, морквою, часником, помідорами і халапеньйо. опис приготування: Цей пікантний мексиканський суп добре подавати з шматочками авокадо, сметаною, тертим сиром Чеддер і кукурудзяними коржами тортільяс. курячих грудки— ...
Мексиканський суп з кетчупом
Хочу поділитися з вами рецептом супу за мотивами мексиканської кухні. У холодну пору року він особливо актуальний! Суп виходить наваристим, яскравим, зігріваючим, з родзинкою kopchёnoy notkoy. неймовірно смачно, гаряче рекомендую спробувати! опис приготування: Подавайте мексиканський суп з кор...
Мексиканський кукурудзяний суп
Рецепт приготування мексиканського супу. кількість порцій: 3-4 курячих філе— 2 штуки цибулини— 2 штуки маленького стручка красною перца чили— 0,25 штуки рослинної олії— 3 Ст. ложки консервованої кукурудзи— 250 грам молока— 0,5 L невеликий пучок кропу— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) Куряч...
Мексиканський суп з тортілья
Рецепт приготування мексиканського супу. кількість порцій: 4 томатів, консервованих у власному соку— 500 грам горошин чорного перцю— 6 штук часнику— 4 зубчики червоний гострий перчик— 1 штука тортильи— 2 штуки кукурудзяної олії— 3 Ст. ложки сушеного орегано— 1 Чайна ложка насіння кумина— 1 Чайн...