Рецепт Мексиканський курячий суп

Рецепт Мексиканський курячий суп
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Рецепт приготування мексиканського супу з курячими грудками, цибулею, селерою, морквою, часником, помідорами і халапеньйо.

опис приготування:

Цей пікантний мексиканський суп добре подавати з шматочками авокадо, сметаною, тертим сиром Чеддер і кукурудзяними коржами тортільяс.

  • курячих грудки— 2 штуки
  • оливкова олія— За смаком
  • сіль і мелений чорний перець— За смаком
  • дрібно нарізану цибулю— 2 склянки(2 цибулини)
  • селери— 1 Склянка(2 стебла)
  • часнику— 4 зубчики(великих)
  • курячого бульйону— 1 літр
  • банку помідорів в пюре— 1 штука(900 г)
  • перцю халапеньо— 2-4 штук
  • меленого кмину— 1 Чайна ложка
  • меленого коріандру— 1 Чайна ложка
  • кінзи— 1/4-1/2  склянки
  • кукурудзяних коржів— 6 штук(діаметр 15 см)
  • шматочки авокадо, крем, тертий сир Чеддер і кукурудзяні коржі тортільяс— За смаком(для подачі)
Мексиканський курячий суп - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів. Дрібно нарізати цибулю і часник. подрібнити селера. Нарізати моркву і кінзу. Видалити насіння з халапеньйо і подрібнити. Викласти курячі грудки на деко. Змастити грудки оливковою олією, посипати сіллю і перцем. Випікати в духовці 35-40 хвилин до готовності. Коли курка досить охолоне, щоб видалити шкіру і кістки і подрібнити м'ясо. Накрити кришкою і відставити убік.

Мексиканський курячий суп - фото крок 2 2. Тим часом нагріти 3 столові ложки оливкової олії у великій каструлі. Додати цибулю, селера, моркву і смажити на повільному вогні протягом 10 хвилин, поки цибуля не почне корічневеть. Додати часник і готувати ще 30 секунд. Додати курячий бульйон, помідори з пюре, халапеньо, кмин, koriandr, 1 столову ложку солі (в залежності від солоності курячого бульйону), 1 чайну ложку чорного перцю і кінзу.

Мексиканський курячий суп - фото крок 3 3. Розрізати кукурудзяні коржі навпіл, потім розрізати їх хрест-навхрест на смужки розміром 1 см і додати в суп.

Мексиканський курячий суп - фото крок 4 4. Довести суп до кипіння, потім зменшити вогонь і варити 25 хвилин. Додати куряче м'ясо і приправити за смаком. Подавати суп гарячим з шматочками авокадо, сметаною, тертим сиром Чеддер і кукурудзяними коржами.

Подібні рецепти

Мексиканський грибний суп

Штрудель з яблуком

Чи плануєте простий і легкий супчик на обід? Тоді пропоную вам зварити цей. насичений смак, нескладний процес, мінімум інгредієнтів і відмінний результат. подобається ідея? Тоді запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: покажу, як приготувати мексиканський грибний суп менш, ніж за півгодини. О...

Мексиканський суп з фаршем

Мексиканський суп з фаршем

За цей прекрасний рецепт хочу подякувати свого друга. дуже ситний, остренький і головне зігріваючий супчик буквально врятував мене в найстуденіші часи і не дав захворіти. опис приготування: Напевно, кожна господиня знає, як приготувати суп з фаршем, але існує чимало хитрощів, як зробити такий ...

Мексиканський суп з кетчупом

Мексиканський суп з кетчупом

Хочу поділитися з вами рецептом супу за мотивами мексиканської кухні. У холодну пору року він особливо актуальний! Суп виходить наваристим, яскравим, зігріваючим, з родзинкою kopchёnoy notkoy. неймовірно смачно, гаряче рекомендую спробувати! опис приготування: Подавайте мексиканський суп з кор...

Мексиканський кукурудзяний суп

Мексиканський кукурудзяний суп

Рецепт приготування мексиканського супу. кількість порцій: 3-4 курячих філе— 2 штуки цибулини— 2 штуки маленького стручка красною перца чили— 0,25 штуки рослинної олії— 3 Ст. ложки консервованої кукурудзи— 250 грам молока— 0,5 L невеликий пучок кропу— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) Куряч...

Мексиканський суп з тортілья

Мексиканський суп з тортілья

Рецепт приготування мексиканського супу. кількість порцій: 4 томатів, консервованих у власному соку— 500 грам горошин чорного перцю— 6 штук часнику— 4 зубчики червоний гострий перчик— 1 штука тортильи— 2 штуки кукурудзяної олії— 3 Ст. ложки сушеного орегано— 1 Чайна ложка насіння кумина— 1 Чайн...