Рецепт Міні-фрикадельки

Рецепт Міні-фрикадельки
Кількість порцій: 40 Час приготування: 20 хв.
Ці міні-фрикадельки з яловичини ідеально підійдуть для супів, соусів або бутербродів і будуть готові вже через 20 хвилин.

опис приготування:

У великій мисці змішайте яловичину, бекон, петрушку, часник, пармезан, панірувальні сухарі, яйце, мускатний горіх, 1/2 чайної ложки солі і 1/ 4 чайної ложки перцю. Виліпити з суміші 40 фрикадельок.

Розкласти в один шар фрикадельки на аркуші для випічки. Покласти в морозилку на 1 час. Зберігати фрикадельки в герметичному контейнері або закритому поліетиленовому пакеті.

Перед приготуванням дістати фрикадельки з морозильника, розігріти духовку до 200 градусів, викласти фрикадельки на лист для випічки і випікати до готовності, близько 15 хвилин.


  • пісного яловичого фаршу— 450 грам
  • бекону (60 г), дрібно нарізаного— 2 скибочки
  • посіченою свіжої петрушки— 1/4 склянки
  • зубчики часнику, подрібненого— 2 штуки
  • тертого сыра пармезан— 3 Ст. ложки
  • панірувальних сухарів— 1 Ст. ложка
  • велике яйце— 1 штука
  • меленого мускатного горіха— 1/8 чайних ложки
  • сіль і мелений перець— 1 частина
У великій мисці змішайте яловичину, бекон, петрушку, часник, пармезан, панірувальні сухарі, яйце, мускатний горіх, 1/2 чайної ложки солі і 1/ 4 чайної ложки перцю. Виліпити з суміші 40 фрикадельок.

Розкласти в один шар фрикадельки на аркуші для випічки. Покласти в морозилку на 1 час. Зберігати фрикадельки в герметичному контейнері або закритому поліетиленовому пакеті.

Перед приготуванням дістати фрикадельки з морозильника, розігріти духовку до 200 градусів, викласти фрикадельки на лист для випічки і випікати до готовності, близько 15 хвилин.


Подібні рецепти

Мексиканська міні-піца

Міні-клафути з ягодами

Рецепт приготування мексиканської міні-піци з сиром Чеддер, яловичим фаршем, салатом, сальсою, сметаною, кінзою і піко-де-Гальо. опис приготування: Піко де Гальо - це свіжий мексиканський соус з подрібненого помідорів, цибуля і перець чилі. Міні-піци готуються всього за 15 хвилин і стануть від...

Мигдальні міні-чизкейки

Мигдальні міні-чизкейки

Рецепт приготування міні-сендвічів з імбирного печива з кремом з вершкового сиру, мигдалевого екстракту, вершків і імбиру. опис приготування: Ці хрусткі міні-чизкейки готуються дуже швидко і просто. цукрового піску— 3 Ст. ложки солі— 1/4 чайних ложки несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок ...

Міні Сендвічі

Міні Сендвічі

Приготування мініатюрних сендвічів. Покроковий рецепт з фотографіями. кількість порцій: 6 фарш із яловичини— 450 грам часник— 1 зубчик сіль— 1/2 чайних ложки чорний перець— 1 штука оливкова олія— 2 Ст. ложки цибулина— 1/2 штуки соус Маринара— 1 штука булочки— 12 штук сир— 1 штука Змішайте ...

Міні-пудинги

Міні-пудинги

Рецепт приготування невеликих пудингів на десерт. опис приготування: 1. Розтерти печення качалкою, розплавити разом масло, шоколад і золотий сироп. 2. Потім додати печиво, родзинки і дрібно порізані ягоди. 3. Все розмішати і зліпити невеликі кульки. 4. Покласти в холодильник на пів-години, час...

Міні-баклажани

Міні-баклажани

Рецепт приготування маленьких баклажан, розміром з невелике яблуко. кількість порцій: 2 Фіолетові маленькі баклажани— 6 штук cемя кунжуту— 2 Ст. ложки(білі) арахіс— 2 Ст. ложки тертий кокос— 2 Ст. ложки цибулина— 1 штука(тонко нарізати) імбир— 1 штука(2.5 см) часник— 2 зубчики порошок куркуми— ...