Рецепт Міні-баклажани
Рецепт приготування маленьких баклажан, розміром з невелике яблуко.
кількість порцій: 2
- Фіолетові маленькі баклажани— 6 штук
- cемя кунжуту— 2 Ст. ложки(білі)
- арахіс— 2 Ст. ложки
- тертий кокос— 2 Ст. ложки
- цибулина— 1 штука(тонко нарізати)
- імбир— 1 штука(2.5 см)
- часник— 2 зубчики
- порошок куркуми— 1/4 чайних ложки
- насіння кмину— 1 Чайна ложка
- Poroshok koriandra— 1 Ст. ложка
- Порошок червоного чилі— 1 Чайна ложка(або за смаком)
- Тамаринд— 1 штука(розміром з невеликий лимон)
- Олія— 1 Ст. ложка
- сіль— — За смаком
- Свіже листя коріандру— — За смаком(для прикраси)
далі, його Г.Ф., сухій сковороді, обсмажте 2 ст.л. арахісу. Відкладіть в сторону.
тепер, додайте в сковороду 1 ст.л. масла і закиньте вимиті баклажани. Готуйте до м'якості і відкладіть в сторону.
Додайте в теж масло тонко нарізану цибулю.
Далі додаємо імбир і 2 зубчики часнику. як альтернатива, можна використовувати готову суміш імбиру і часнику.
Закиньте в миску комбайна смажений арахіс, насіння кунжуту і кокосову стружку, додайте трохи води.
Перемолите вместе, що б отримати легку пасту.
Лук вже повинен бути коричневого кольору, додаємо до нього зроблену пасту і перемішайте.
тепер додаємо 1/4 ç.l. порошку кукруми, 1 ç.l. кмину, 1 ст.л. порошку коріандру і 1-2 ç.l. порошку червоного чилі. Додати сіль.
Готуйте протягом хвилини постійно помішуючи. Поки паста не загусне.
Додайте сік тамаринду (що б отримати сік з тамаринду, досить замочити м'якоть в 1 склянці теплої води і процідити)…
…і добре перемішайте.
Додайте смажені баклажани.
Накрийте кришкою і готуйте протягом 5-10 хвилин поки соус не загусне.
Подавайте теплим і прикрашеним листям коріандру. Смачного.
Подібні рецепти
Баклажани по-іранському
Рецепт приготування мексиканської міні-піци з сиром Чеддер, яловичим фаршем, салатом, сальсою, сметаною, кінзою і піко-де-Гальо. опис приготування: Піко де Гальо - це свіжий мексиканський соус з подрібненого помідорів, цибуля і перець чилі. Міні-піци готуються всього за 15 хвилин і стануть від...
Мигдальні міні-чизкейки
Рецепт приготування міні-сендвічів з імбирного печива з кремом з вершкового сиру, мигдалевого екстракту, вершків і імбиру. опис приготування: Ці хрусткі міні-чизкейки готуються дуже швидко і просто. цукрового піску— 3 Ст. ложки солі— 1/4 чайних ложки несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок ...
Міні Сендвічі
Приготування мініатюрних сендвічів. Покроковий рецепт з фотографіями. кількість порцій: 6 фарш із яловичини— 450 грам часник— 1 зубчик сіль— 1/2 чайних ложки чорний перець— 1 штука оливкова олія— 2 Ст. ложки цибулина— 1/2 штуки соус Маринара— 1 штука булочки— 12 штук сир— 1 штука Змішайте ...
Міні-пудинги
Рецепт приготування невеликих пудингів на десерт. опис приготування: 1. Розтерти печення качалкою, розплавити разом масло, шоколад і золотий сироп. 2. Потім додати печиво, родзинки і дрібно порізані ягоди. 3. Все розмішати і зліпити невеликі кульки. 4. Покласти в холодильник на пів-години, час...
Міні-булочки з горіхами
Рецепт приготування дріжджових булочок з корицею, горіхами пекан і ванільним екстрактом. опис приготування: Горіхові булочки і чашечка кави - божественний сніданок. сухих дріжджів— 2 1/2 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки солі— 2 1/2 чайних ложки палички масла...