Рецепт Міні-булочки з горіхами
Рецепт приготування дріжджових булочок з корицею, горіхами пекан і ванільним екстрактом.
опис приготування:
Горіхові булочки і чашечка кави - божественний сніданок.
- сухих дріжджів— 2 1/2 чайних ложки
- розпушувача— 1/2 чайних ложки
- соди— 1/2 чайних ложки
- солі— 2 1/2 чайних ложки
- палички масла— 2 штуки
- кориці— 2 Ст. ложки
- orexov Pekan— 1 Склянка
- ванільного екстракту— 2 чайних ложки
Висипати в суміш дріжджі, потім додати 4 склянки борошна. перемішати, потім закрити каструлю кухонним рушником і дати тісту піднятися протягом 1 годину. Після закінчення 1 години перемішати з додатковою 1/2 чашки борошна, розпушувачем, содою і сіллю. Відставити в сторону.
В окремій каструлі розтопити 1 паличку вершкового масла і додати дрібно нарізані горіхи пекан, кукурудзяний сироп і ванільний екстракт.
2. перемішати, потім зняти з вогню і відставити убік. розтопити 1 паличку вершкового масла. Відставити в сторону. Розігріти духовку до 190 градусів.
3. Розкачати тісто в прямокутник 20Х75 см. Залити вершковим маслом, потім рівномірно посипати цукром і корицею рівномірно по поверхні.
4. Починаючи з довгого кінця, скачати тісто в довгий рулет. Гострим ножем нарізати рулет тонкими скибочками, близько 2,5 см завтовшки.
5. викласти 1/2-1 чайну ложку горіхової суміші в кожне відділення форми для міні-булочок.
6. викласти по 1 скибочці в кожне відділення і злегка притиснути.
7. Випікати протягом 15-18 хвилин до золотистого кольору. Акуратно видалити з форми.
Подібні рецепти
Міні-пиріжки з яловичиною
Рецепт приготування мексиканської міні-піци з сиром Чеддер, яловичим фаршем, салатом, сальсою, сметаною, кінзою і піко-де-Гальо. опис приготування: Піко де Гальо - це свіжий мексиканський соус з подрібненого помідорів, цибуля і перець чилі. Міні-піци готуються всього за 15 хвилин і стануть від...
Мигдальні міні-чизкейки
Рецепт приготування міні-сендвічів з імбирного печива з кремом з вершкового сиру, мигдалевого екстракту, вершків і імбиру. опис приготування: Ці хрусткі міні-чизкейки готуються дуже швидко і просто. цукрового піску— 3 Ст. ложки солі— 1/4 чайних ложки несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок ...
Міні Сендвічі
Приготування мініатюрних сендвічів. Покроковий рецепт з фотографіями. кількість порцій: 6 фарш із яловичини— 450 грам часник— 1 зубчик сіль— 1/2 чайних ложки чорний перець— 1 штука оливкова олія— 2 Ст. ложки цибулина— 1/2 штуки соус Маринара— 1 штука булочки— 12 штук сир— 1 штука Змішайте ...
Міні-пудинги
Рецепт приготування невеликих пудингів на десерт. опис приготування: 1. Розтерти печення качалкою, розплавити разом масло, шоколад і золотий сироп. 2. Потім додати печиво, родзинки і дрібно порізані ягоди. 3. Все розмішати і зліпити невеликі кульки. 4. Покласти в холодильник на пів-години, час...
Міні-баклажани
Рецепт приготування маленьких баклажан, розміром з невелике яблуко. кількість порцій: 2 Фіолетові маленькі баклажани— 6 штук cемя кунжуту— 2 Ст. ложки(білі) арахіс— 2 Ст. ложки тертий кокос— 2 Ст. ложки цибулина— 1 штука(тонко нарізати) імбир— 1 штука(2.5 см) часник— 2 зубчики порошок куркуми— ...