Рецепт Міні-булочки з горіхами

Рецепт Міні-булочки з горіхами
Кількість порцій: 36 Час приготування: 1 г. 45 хв.
Рецепт приготування дріжджових булочок з корицею, горіхами пекан і ванільним екстрактом.

опис приготування:

Горіхові булочки і чашечка кави - божественний сніданок.

  • сухих дріжджів— 2 1/2 чайних ложки
  • розпушувача— 1/2 чайних ложки
  • соди— 1/2 чайних ложки
  • солі— 2 1/2 чайних ложки
  • палички масла— 2 штуки
  • кориці— 2 Ст. ложки
  • orexov Pekan— 1 Склянка
  • ванільного екстракту— 2 чайних ложки
Міні-булочки з горіхами - фото крок 1 1. Щоб приготувати тісто, нагріти молоко, масло каноли і 1/2 чашки цукру у великій каструлі. Довести до кипіння, але не кип'ятити. Зняти з вогню і остудити трохи.
Висипати в суміш дріжджі, потім додати 4 склянки борошна. перемішати, потім закрити каструлю кухонним рушником і дати тісту піднятися протягом 1 годину. Після закінчення 1 години перемішати з додатковою 1/2 чашки борошна, розпушувачем, содою і сіллю. Відставити в сторону.
В окремій каструлі розтопити 1 паличку вершкового масла і додати дрібно нарізані горіхи пекан, кукурудзяний сироп і ванільний екстракт.

Міні-булочки з горіхами - фото крок 2 2. перемішати, потім зняти з вогню і відставити убік. розтопити 1 паличку вершкового масла. Відставити в сторону. Розігріти духовку до 190 градусів.

Міні-булочки з горіхами - фото крок 3 3. Розкачати тісто в прямокутник 20Х75 см. Залити вершковим маслом, потім рівномірно посипати цукром і корицею рівномірно по поверхні.

Міні-булочки з горіхами - фото крок 4 4. Починаючи з довгого кінця, скачати тісто в довгий рулет. Гострим ножем нарізати рулет тонкими скибочками, близько 2,5 см завтовшки.

Міні-булочки з горіхами - фото крок 5 5. викласти 1/2-1 чайну ложку горіхової суміші в кожне відділення форми для міні-булочок.

Міні-булочки з горіхами - фото крок 6 6. викласти по 1 скибочці в кожне відділення і злегка притиснути.

Міні-булочки з горіхами - фото крок 7 7. Випікати протягом 15-18 хвилин до золотистого кольору. Акуратно видалити з форми.

Подібні рецепти

Мексиканська міні-піца

Міні-пиріжки з яловичиною

Рецепт приготування мексиканської міні-піци з сиром Чеддер, яловичим фаршем, салатом, сальсою, сметаною, кінзою і піко-де-Гальо. опис приготування: Піко де Гальо - це свіжий мексиканський соус з подрібненого помідорів, цибуля і перець чилі. Міні-піци готуються всього за 15 хвилин і стануть від...

Мигдальні міні-чизкейки

Мигдальні міні-чизкейки

Рецепт приготування міні-сендвічів з імбирного печива з кремом з вершкового сиру, мигдалевого екстракту, вершків і імбиру. опис приготування: Ці хрусткі міні-чизкейки готуються дуже швидко і просто. цукрового піску— 3 Ст. ложки солі— 1/4 чайних ложки несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок ...

Міні Сендвічі

Міні Сендвічі

Приготування мініатюрних сендвічів. Покроковий рецепт з фотографіями. кількість порцій: 6 фарш із яловичини— 450 грам часник— 1 зубчик сіль— 1/2 чайних ложки чорний перець— 1 штука оливкова олія— 2 Ст. ложки цибулина— 1/2 штуки соус Маринара— 1 штука булочки— 12 штук сир— 1 штука Змішайте ...

Міні-пудинги

Міні-пудинги

Рецепт приготування невеликих пудингів на десерт. опис приготування: 1. Розтерти печення качалкою, розплавити разом масло, шоколад і золотий сироп. 2. Потім додати печиво, родзинки і дрібно порізані ягоди. 3. Все розмішати і зліпити невеликі кульки. 4. Покласти в холодильник на пів-години, час...

Міні-баклажани

Міні-баклажани

Рецепт приготування маленьких баклажан, розміром з невелике яблуко. кількість порцій: 2 Фіолетові маленькі баклажани— 6 штук cемя кунжуту— 2 Ст. ложки(білі) арахіс— 2 Ст. ложки тертий кокос— 2 Ст. ложки цибулина— 1 штука(тонко нарізати) імбир— 1 штука(2.5 см) часник— 2 зубчики порошок куркуми— ...